Προς το περιεχόμενο

Cities: Skylines

Apoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

30.00€, για ένα παιχνίδι που δεν έχει εναλλαγή ημέρας/νύχτας ;;;;;;

no f way.........

σοβαρευτείτε εσείς που φτιάχνετε κ πουλάτε παιχνίδια....

όταν δε προσφέρετε τ'αυτονόητα, μην περιμένετε πωλήσεις.

καλά που υπάρχουν κ οι modders....και τελειώνουν τα λειψά games.

Δημοσ.

30.00€, για ένα παιχνίδι που δεν έχει εναλλαγή ημέρας/νύχτας ;;;;;;

no f way.........

σοβαρευτείτε εσείς που φτιάχνετε κ πουλάτε παιχνίδια....

όταν δε προσφέρετε τ'αυτονόητα, μην περιμένετε πωλήσεις.

καλά που υπάρχουν κ οι modders....και τελειώνουν τα λειψά games.

Αυτό το είχαν δηλώσει από την αρχή. Αν παρατηρήσεις το παιχνίδι μετρά με ημέρες και εβδομάδες το χρόνο και όχι με ώρες και λεπτά όπως το SC2013. Η μέρα περνά σε 2 δευτερόλεπτα στην μεγάλη ταχύτητα. Εκτός αν θες να σου αναβοσβήνει η οθόνη κάθε δευτερόλεπτο............

Υπάρχουν ήδη δύο σχετικά mod αν θες. 

Τώρα για λειψό game, είσαι άδικος, γιατί εκτός του SC2013  δεν είχε κανένα άλλο κύκλο ημέρας. Ακόμα και το CXL το είχε adhoc.

Δημοσ.

Μπήκες εδώ μέσα να μας τρολάρεις ρε φίλε;

αυτοί που θεωρούν το κοινό ζόμπι τρολάρουν.

γράφω τη γνώμη μου όπως έγραψες εσύ τη δική σου.

εσύ βέβαια δεν έχεις βρει ούτε ένα (-) στο μισοτελειωμένο παιχνιδάκι....

άσχετο που:

α) το interface ειναι απο κ για παιδάκια δημοτικού

β) δεν έχει βάθος σε στόχους, 

γ) τα γραφικά είναι του 90

δ) frames που τα μετράω 1 προς 1 ορισμένες στιγμές...

όταν ξαναπαίξω το επόμενο ΣΚ για κανένα 2ωρο ακόμη θα γράψω αν υπάρχει κάτι..

Δημοσ.

mclein7 πες μου ένα παιχνίδι του είδους που είναι καλύτερο από το skylines, και για εσένα είναι τέλειο.

Δεν λέω δεν έχει αρνητικά, κατ εμέ μετά από κάμποσες ώρες ενασχόληση έχω την εντύπωση ότι το SC2013 μου ταιριάζει περισσότερο, αλλά όλα είναι θέμα γούστου.

Σε σχέση με το καλύτερο "προηγούμενο" παιχνίδι του είδους (SimCity4) το Skylines είναι μπροστά σε αρκετά σημεία όπως το simulator.

• Like 1
Δημοσ.

τώρα μιλάς σωστά κ μάλιστα συμφωνούμε πως το SC13 είναι πιο δύσκολο κ πιο ωραίο για όσους ασχολούνται με τη λεπτομέρεια.

απ'το SC4 είναι αρκετά καλύτερο...αλλά το SC4 θεωρείτω φιάσκο τουλάχιστον στην αρχή !

το παιχνιδάκι με τα mod γίνεται αρκετά καλό αλλά και πολύ βαρύ ταυτόχρονα !!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει mod. Όταν η μέρα κρατά μερικά δευτερόλεπτα τί περιμένεις; Να πάθουν όλοι επιληψία που θα παίζουν το παιχνίδι;

τώρα μιλάς σωστά κ μάλιστα συμφωνούμε πως το SC13 είναι πιο δύσκολο κ πιο ωραίο για όσους ασχολούνται με τη λεπτομέρεια.

απ'το SC4 είναι αρκετά καλύτερο...αλλά το SC4 θεωρείτω φιάσκο τουλάχιστον στην αρχή !

το παιχνιδάκι με τα mod γίνεται αρκετά καλό αλλά και πολύ βαρύ ταυτόχρονα !!!!!!

Πάντως ούτε μία εβδομάδα το Skylines έξω και ένα σωρό mods. :)

Επίσης η πλάκα είναι ότι ότι ένας πρώην σχεδιαστής της Maxis φτιάχνει κτήρια που αντικαθηστούν αυτά του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο το παιχνιδακι το παιζω εδω και 2-3 μερες αλλα τι παιζει με το traffic ρε παιδια?? Τα εχω βρει σχεδον ολα το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να φτιαξω σωστους δρομους, any tips σε αυτο?? Τι να πω να φωναξω κανεναν στην πολεοδομία να μου δωσει συμβουλες.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο το παιχνιδακι το παιζω εδω και 2-3 μερες αλλα τι παιζει με το traffic ρε παιδια?? Τα εχω βρει σχεδον ολα το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να φτιαξω σωστους δρομους, any tips σε αυτο?? Τι να πω να φωναξω κανεναν στην πολεοδομία να μου δωσει συμβουλες.. :P

Ναι, φτιάξε roundabouts, μην χτίζεις στους αυτοκινητόδρομους, και χρησιμοποίησε πάνω από ένα δρόμους προς την κατεύθυνση που έχει κίνηση.

Φτιάξε τρένα, λεωφορεία κλπ. Και σημείωσε ότι το ΑΙ αλλάζει ΜΜΜ για να πάει από Α στο Β. Δεν χρειάζετε να έχεις μονοκόματα δρομολόγια από το Α προς Β. Απλά αλληλοκαλυπτούμενα (όπως στην πραγματική ζωή).

Δημοσ.

Μαλιστα θα δοκιμασω, το roundabout ειναι τεραστιο για να χωρεσει εκει που θελω, προς το παρον εκανα το αλλο εκοψα τον δρομο διπλης κατευθυνσης και εβαλα 2 μεγαλυτερους (6 lanes) μονης απο το Α στο Β και αντιστοιχα, τρενα και λεωφορια δεν εχω βαλει παρα μονο σε ενα σημειο, θα βαλω και θα δω.

Οχι τιποτα αλλο αλλα μου βγαζει συνεχεια not enough raw materials στην industrial zone το googlara και λενε ειναι λογο traffic δεν φτανουν εγκαιρα τα materials απο εξω. Αποτελεσμα να εχω abandon buildings συνεχεια, η περιοχη με τα offices δουλευει ρολοι παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...