Nak3re Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, firepc είπε Δες τα Anno οπωσδηποτε Τα καλυτερα ειναι τα 1404, 1701 και 1800 Λιγοτερο καλα ειναι τα 2070 και 2205 Τα 1602 και 1503 ειναι παλια και δεν ξερω αν θα σε κρατησουν Κι εμένα με ψήνει φουλ το Anno αλλά τα λυπάμαι τα 30 για να το πάρω...από την άλλη το Cities με όλα του τα DLC βγαίνει κάνα κατοστάρικο...
firepc Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, Nak3re είπε Κι εμένα με ψήνει φουλ το Anno αλλά τα λυπάμαι τα 30 για να το πάρω...από την άλλη το Cities με όλα του τα DLC βγαίνει κάνα κατοστάρικο... το uplay βγαζει πολυ συχνα προσφορες
alfaeffe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ειχαμε ανακοινωση του επομενου Cities: Skylines 2 σημερα, με release φετος (2023): Η σελιδα του παιχνιδιου και στο Steam. 5
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, alfaeffe είπε Ειχαμε ανακοινωση του επομενου Cities: Skylines 2 σημερα, με release φετος (2023): Η σελιδα του παιχνιδιου και στο Steam. Λίγο άρμεγμα έπεσε με το 1 και τα dlc του, πάμε για νέο γύρο
p4n0s86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Λίγο άρμεγμα έπεσε με το 1 και τα dlc του, πάμε για νέο γύρο Υπάρχουν και χειρότερα λέγε με euro--γκουχ-truck-γκουυυυχ-simula...-γκουυυυυυχχχχχρρρρ
alfaeffe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Το πολυ κακο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι θα ξεκινησουμε λογικα παλι απο το μηδεν ως προς το content. Σιγουρα θα βγαζουν σταδιακα τα features που εχει τωρα το C:S με ολα τα DLCs οποτε αρχικα ισως θα φαινεται σαν υποβαθμιση.
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως κορυφαίο city sim και το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εκλεισα εκατοντάδες ώρες και σίγουρα και με αυτό εδώ. Tώρα για την πολιτική της paradox με τα dlc όλη την γνωρίζουμε ότι τα αρμέγοι τα game της. Νομίζω είναι τα μόνα game που αν έχουν pass έκδοση με όλα τα μελλοντικά dlc αξίζει να το πάρει κάποιος Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2023 από chek2fire
p4n0s86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, alfaeffe είπε Το πολυ κακο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι θα ξεκινησουμε λογικα παλι απο το μηδεν ως προς το content. Σιγουρα θα βγαζουν σταδιακα τα features που εχει τωρα το C:S με ολα τα DLCs οποτε αρχικα ισως θα φαινεται σαν υποβαθμιση. Λογικά όμως θα ξεκινήσει από άλλη βάση και θα περιλαμβάνει πολλά από τα εργαλεία και τις ιδέες της κοινότητας από το workshop.
ntinos19 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Υπάρχουν και χειρότερα λέγε με euro--γκουχ-truck-γκουυυυχ-simula...-γκουυυυυυχχχχχρρρρ Farming simulator joining the chat 🤣 Πέρα από τη πλάκα. Τα dlc ορισμένες φορές καλά κάνουν και υπάρχουν για να ανανεώνεται ένα παιχνίδι σε βάθος χρόνου. Αλλά υπάρχουν και dlc που απλά βγαίνουν για να βγούν. Αναφέρομαι γενικά σε dlc παιχνιδιών. Ευτυχώς δεν είναι απαραίτητα για να παίξει κάποιος και να δει το παιχνίδι αν είναι για εκείνον.
Arkin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, ntinos19 είπε Farming simulator joining the chat 🤣 Πέρα από τη πλάκα. Τα dlc ορισμένες φορές καλά κάνουν και υπάρχουν για να ανανεώνεται ένα παιχνίδι σε βάθος χρόνου. Αλλά υπάρχουν και dlc που απλά βγαίνουν για να βγούν. Αναφέρομαι γενικά σε dlc παιχνιδιών. Ευτυχώς δεν είναι απαραίτητα για να παίξει κάποιος και να δει το παιχνίδι αν είναι για εκείνον. Train Simulator rules. 698 DLC παρακαλω. Απο το 2009 το αρμεγουν. 1
alfaeffe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Νεο "gameplay" trailer του επερχομενου Cities Skylines 2, με γραφικα μεσα απο το παιχνιδι οπως αναφερει: 2
alfaeffe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Release trailer για το Cities Skylines 2, που κυκλοφορει την ερχομενη Τριτη 24/10. Θετικο οτι θα βρισκεται και στο Game Pass. 1
alfaeffe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δεν ασχολουνται πολλοι με το παιχνιδι αυτο, και μαλλον καλυτερα για την ωρα... Το παιχνιδι εκανε launch πριν λιγη ωρα χωρις καθολου καλες κριτικες... Οι περισσοτεροι κυριως στεκονται σε performance issues, χαμηλα FPS, unoptimized και μερικοι γραφουν οτι ειναι εντελως unplayable... Στις θετικες κριτικες ξεχωρισα αυτη 😁 Skip for now λοιπον και μαλλον μεχρι να αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα dlc packs με το περιεχομενο που θα εχουν κοψει αυτη τη στιγμη στο main game... 1
verylife78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Παντως το κατεβασα ... Εχουν βαλει αρκετα πραγματα απο τα workshops που μου αρεσαν. Εχει πολλα καινουργια κτιρια, πολυ διαφορετικο σε παραγωγικα, πολλα νεα σε περιοχες και γενικα εχει πολλα καινουργια πραγματα. Επαιζε μια χαρα στον υπολογιστη μου των 3 1/2 ετων. Βεβαια δεν μπορουσα να παιξω με ευκολια οταν νυκτωσε. Δεν βρηκα πως το βγαζω αυτο. Καποιος αλλος που το εχει παιξει?
alfaeffe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μιας και αναστηθηκε το θεμα, εβγαλαν νεο creator pack σημερα: https://store.steampowered.com/app/2955870/Cities_Skylines__Content_Creator_Pack_Mountain_Village/ Το οτι ασχολουνται ακομα με περιεχομενο για το C:S 1 θεωρω πως ειναι καλο, οι devs εχουν αντιληφθει πως το C:S 2 εχει ακομα λιγοτερους παικτες απο το 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα