Προς το περιεχόμενο

Cities: Skylines

Apoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firepc είπε

Δες τα Anno οπωσδηποτε

Τα καλυτερα ειναι τα 1404, 1701 και 1800

Λιγοτερο καλα ειναι τα 2070 και 2205

Τα 1602 και 1503 ειναι παλια και δεν ξερω αν θα σε κρατησουν

Κι εμένα με ψήνει φουλ το Anno αλλά τα λυπάμαι τα 30 για να το πάρω...από την άλλη το Cities με όλα του τα DLC βγαίνει κάνα κατοστάρικο...

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nak3re είπε

Κι εμένα με ψήνει φουλ το Anno αλλά τα λυπάμαι τα 30 για να το πάρω...από την άλλη το Cities με όλα του τα DLC βγαίνει κάνα κατοστάρικο...

το uplay βγαζει πολυ συχνα προσφορες

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alfaeffe είπε

Ειχαμε ανακοινωση του επομενου Cities: Skylines 2 σημερα, με release φετος (2023):

Η σελιδα του παιχνιδιου και στο Steam.

Λίγο άρμεγμα έπεσε με το 1 και τα dlc του, πάμε για νέο γύρο :P 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Λίγο άρμεγμα έπεσε με το 1 και τα dlc του, πάμε για νέο γύρο :P 

Υπάρχουν και χειρότερα λέγε με euro--γκουχ-truck-γκουυυυχ-simula...-γκουυυυυυχχχχχρρρρ 

Δημοσ.

Το πολυ κακο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι θα ξεκινησουμε λογικα παλι απο το μηδεν ως προς το content. Σιγουρα θα βγαζουν σταδιακα τα features που εχει τωρα το C:S με ολα τα DLCs οποτε αρχικα ισως θα φαινεται σαν υποβαθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως κορυφαίο city sim και το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εκλεισα εκατοντάδες ώρες και σίγουρα και με αυτό εδώ. 

Tώρα για την πολιτική της paradox με τα dlc όλη την γνωρίζουμε ότι τα αρμέγοι τα game της. Νομίζω είναι τα μόνα game που αν έχουν pass έκδοση με όλα τα μελλοντικά dlc αξίζει να το πάρει κάποιος 

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alfaeffe είπε

Το πολυ κακο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι θα ξεκινησουμε λογικα παλι απο το μηδεν ως προς το content. Σιγουρα θα βγαζουν σταδιακα τα features που εχει τωρα το C:S με ολα τα DLCs οποτε αρχικα ισως θα φαινεται σαν υποβαθμιση.

Λογικά όμως θα ξεκινήσει από άλλη βάση και θα περιλαμβάνει πολλά από τα εργαλεία και τις ιδέες της κοινότητας από το workshop.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Υπάρχουν και χειρότερα λέγε με euro--γκουχ-truck-γκουυυυχ-simula...-γκουυυυυυχχχχχρρρρ 

Farming simulator joining the chat 🤣

Πέρα από τη πλάκα. Τα dlc ορισμένες φορές καλά κάνουν και υπάρχουν για να ανανεώνεται ένα παιχνίδι σε βάθος χρόνου. Αλλά υπάρχουν και dlc που απλά βγαίνουν για να βγούν. Αναφέρομαι γενικά σε dlc παιχνιδιών. Ευτυχώς δεν είναι απαραίτητα για να παίξει κάποιος και να δει το παιχνίδι αν είναι για εκείνον.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ntinos19 είπε

Farming simulator joining the chat 🤣

Πέρα από τη πλάκα. Τα dlc ορισμένες φορές καλά κάνουν και υπάρχουν για να ανανεώνεται ένα παιχνίδι σε βάθος χρόνου. Αλλά υπάρχουν και dlc που απλά βγαίνουν για να βγούν. Αναφέρομαι γενικά σε dlc παιχνιδιών. Ευτυχώς δεν είναι απαραίτητα για να παίξει κάποιος και να δει το παιχνίδι αν είναι για εκείνον.

Train Simulator rules. 698 DLC παρακαλω. Απο το 2009 το αρμεγουν.

Screenshot_2.png

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ασχολουνται πολλοι με το παιχνιδι αυτο, και μαλλον καλυτερα για την ωρα...

Το παιχνιδι εκανε launch πριν λιγη ωρα χωρις καθολου καλες κριτικες...

image.png.83107cddb2723cb356577e169da8db17.png

Οι περισσοτεροι κυριως στεκονται σε performance issues, χαμηλα FPS, unoptimized και μερικοι γραφουν οτι ειναι εντελως unplayable...

image.png.355463045d281eee610a464f3bbe7521.png

image.png.670c12ae8a66782ed3651da578519bb3.png

Στις θετικες κριτικες ξεχωρισα αυτη 😁

image.png.3afa1701d09549f84404fdf529201ff4.png

Skip for now λοιπον και μαλλον μεχρι να αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα dlc packs με το περιεχομενο που θα εχουν κοψει αυτη τη στιγμη στο main game...

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παντως το κατεβασα ...
Εχουν βαλει αρκετα πραγματα απο τα workshops που μου αρεσαν.
Εχει πολλα καινουργια κτιρια, πολυ διαφορετικο σε παραγωγικα, πολλα νεα σε περιοχες και γενικα εχει πολλα καινουργια πραγματα.
Επαιζε μια χαρα στον υπολογιστη μου των 3 1/2 ετων. Βεβαια δεν μπορουσα να παιξω με ευκολια οταν νυκτωσε. Δεν βρηκα πως το βγαζω αυτο.
Καποιος αλλος που το εχει παιξει?

Δημοσ.

Μιας και αναστηθηκε το θεμα, εβγαλαν νεο creator pack σημερα: https://store.steampowered.com/app/2955870/Cities_Skylines__Content_Creator_Pack_Mountain_Village/

Το οτι ασχολουνται ακομα με περιεχομενο για το C:S 1 θεωρω πως ειναι καλο, οι devs εχουν αντιληφθει πως το C:S 2 εχει ακομα λιγοτερους παικτες απο το 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...