gildo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Θελουν το χρονο τους αλλα το καλο ειναι οτι το πας με το ρυθμο που θελεις εσυ.Ενταξει τωρα που ειναι αρχη εκαψα 7-8 ωρες μεσα δυο μερες.Τωρα θα το παω με το πασο μου για το ευχαριστηθω καλυτερα.Θα ριξω και μια ματια στα dlc τωρα που ειναι σε προσφορα. 1
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 καλά το cities skyline δεν έχει ρυθμό. Μπαίνεις και κάνεις ώρες μετά να το κλείσεις 2
ntinos19 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, chek2fire είπε καλά το cities skyline δεν έχει ρυθμό. Μπαίνεις και κάνεις ώρες μετά να το κλείσεις True story. Μια που μπαίνω απόγευμα και μια που πάω για ύπνο τα μεσάνυχτα... Μεγάλη αγάπη το παιχνίδι. Έχω κάνει πάνω από 10 saves και κάθε φορά προσπαθώ να αποφύγω τα λάθη που έκανα στο προηγούμενο. 1
savealekos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μόλις αγόρασα και εγώ το παιχνίδι για να το δοκιμάσω καθώς με ψήνει η φάση, ωστόσο κατά λάθος αγόρασα 2 keys για steam, οπότε μου περισσεύει 1. (όχι από official store) Αν κάποιος ενδιαφέρεται να το ξεκινήσει επίσης, το δίνω 3€ αν έχετε paypal. Αν δεν έχετε paypal αλλά παρόλα αυτά το θέλετε, πάρτε το χριστουγεννιάτικο δώρο από μένα Το αφήνω στη διακριτική σας ευχέρεια. Μέσω Pm παρακαλώ first come first served. 1
Twoface Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Γίνεται να απενεργοποιήσω τα τσουνάμια και τους σεισμούς ;;
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Twoface είπε Γίνεται να απενεργοποιήσω τα τσουνάμια και τους σεισμούς ;; αν θυμάμαι καλά πάνε όλες οι καταστροφές μαζί πακέτο
Twoface Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, chek2fire είπε αν θυμάμαι καλά πάνε όλες οι καταστροφές μαζί πακέτο Και που είναι αυτή η ριμάδα επιλογή ;;
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 δεν το έχω εγκατεστημένο το game αλλά στα settings αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια καρτέλα που ρυθμίζεις το πόσο συχνά θα γίνονται οι καταστροφές και νομίζω μπορείς να τις απενεργοποιήσεις τελείως. Μια άλλη λύση είναι από το παράθιρο του steam και του game απλά να βγάλεις το tick στο κουτάκι για το συγκεκριμένο dlc.
p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Twoface είπε Και που είναι αυτή η ριμάδα επιλογή ;; Έλα φίλε.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Παίζει κανείς μέσω GeForce Now? Μετά από 8 ώρες αποκλειστικά μέσω GeForce Now, δεν μπορώ πλέον να κάνω rotate την κάμερα με το middle mouse button. Με τα Q και E δουλεύει. Δοκίμασα να αλλάξω binding αλλά χωρίς τύχη.. Δοκίμασα επίσης να απεγκαταστήσω το παιχνίδι και επανεγκατάσταση, αλλά τίποτα. Βρήκα κάτι posts σε reddit και στα paradox forums αλλά χωρίς λύση - βασικά έλεγαν ότι είναι κάποιο bug του steam που συμβαίνει όταν κάνεις stream το παιχνίδι, αν αυτό βγάζει κάποιο νόημα.. Το εγκατέστησα στο pc μου και δουλεύει μια χαρά, οπότε έχει βάση αυτό που λένε. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή μπορεί να σκεφτεί κάποια άλλη λύση;
Tobajara Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Με αφορμή το Humble Bundle με το base game στο 1 ευρώ και τα DLC σε διάφορα tiers, μπορεί κάποιος να μου πει ποια DLC αξίζουν και ποια όχι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Παιδιά το τελευταίο City simulator που έπαιξα (έλιωσα) ήταν το SimCity 4. Μιλάμε για εκατοντάδες ώρες όχι αστεία, πολλά χρόνια μετά που βγήκε. Mods, και χτίσιμο ολόκληρου region με shared resources. Μετά βγήκαν κάτι SimCity Societies (μπλεχ) και το SimCity το 2013 που είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε, και μου είχε φανεί τόσο άδειο... Αξίζει ετούτο; Μήπως το έχουν παρακάνει με τα DLC σε σημείο που να μπερδέψουν έναν νέο παίχτη μέχρι να μάθει τα mechanics; Γενικά αξίζει; Θέλω να ξαναζήσω αυτό το "βάζω το city builder και η επόμενη φορά που κοιτάω το ρολόι είναι την επόμενη μέρα" 😛
Nak3re Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, Tobajara είπε Με αφορμή το Humble Bundle με το base game στο 1 ευρώ και τα DLC σε διάφορα tiers, μπορεί κάποιος να μου πει ποια DLC αξίζουν και ποια όχι? Να σημειώσω ότι έχω γύρω στις 45-50 ώρες στο παιχνίδι οπότε κάποιος με παραπάνω εμπειρία ίσως μπορεί να δώσει καλύτερες συμβουλές. Για μένα τα DLC που πραγματικά αλλάζουν το παιχνίδι είναι 3, 1) Industries, 2) Mass transit 3) Parklife. Το ξανάπιασα χθες με αφορμή το humble bundle μετά από κάνα χρόνο οπότε ίσως στο ενδιάμεσο να υπάρχει και κάτι καινούργιο αξιόλογο αλλά με αυτά σίγουρα αναβαθμίζεται η εμπειρία σου! Επίσης σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις ήδη, υπάρχουν και εξαιρετικά Mods για το παιχνίδι, με τα πιο χρήσιμα να είναι αυτά για την κίνηση στους δρόμους και την τοποθέτηση των κτηρίων. 1
chek2fire Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Παιδιά το τελευταίο City simulator που έπαιξα (έλιωσα) ήταν το SimCity 4. Μιλάμε για εκατοντάδες ώρες όχι αστεία, πολλά χρόνια μετά που βγήκε. Mods, και χτίσιμο ολόκληρου region με shared resources. Μετά βγήκαν κάτι SimCity Societies (μπλεχ) και το SimCity το 2013 που είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε, και μου είχε φανεί τόσο άδειο... Αξίζει ετούτο; Μήπως το έχουν παρακάνει με τα DLC σε σημείο που να μπερδέψουν έναν νέο παίχτη μέχρι να μάθει τα mechanics; Γενικά αξίζει; Θέλω να ξαναζήσω αυτό το "βάζω το city builder και η επόμενη φορά που κοιτάω το ρολόι είναι την επόμενη μέρα" 😛 αξίζει και με το παραπάνω. Μεγάλο κόλημα . Εφαγα 140 ώρες και να σου πω λέω μήπως το ξαναρχίσω. 1
firepc Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 Δημοσ. 27 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Παιδιά το τελευταίο City simulator που έπαιξα (έλιωσα) ήταν το SimCity 4. Μιλάμε για εκατοντάδες ώρες όχι αστεία, πολλά χρόνια μετά που βγήκε. Mods, και χτίσιμο ολόκληρου region με shared resources. Μετά βγήκαν κάτι SimCity Societies (μπλεχ) και το SimCity το 2013 που είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκε, και μου είχε φανεί τόσο άδειο... Αξίζει ετούτο; Μήπως το έχουν παρακάνει με τα DLC σε σημείο που να μπερδέψουν έναν νέο παίχτη μέχρι να μάθει τα mechanics; Γενικά αξίζει; Θέλω να ξαναζήσω αυτό το "βάζω το city builder και η επόμενη φορά που κοιτάω το ρολόι είναι την επόμενη μέρα" 😛 Δες τα Anno οπωσδηποτε Τα καλυτερα ειναι τα 1404, 1701 και 1800 Λιγοτερο καλα ειναι τα 2070 και 2205 Τα 1602 και 1503 ειναι παλια και δεν ξερω αν θα σε κρατησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα