Προς το περιεχόμενο

Cities: Skylines

Apoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς δηλαδή να βγάλεις μια ράγα από την εξωτερική σύνδεση με τρένο, και να την φέρεις στο cargo terminal και that's it? Δεν χρειάζεται να κάνεις επιπλέον γραμμή για να επιστρέφει το τρένο και να φεύγει;  

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν χρειάζεται αλλά αν το κάνει απλά θα δημιουργήσεις μεγάλη κίνηση στο σημείο της σύνδεσης του τρένου με την εξωτερική γραμμή και τα τρένα σου δεν θα έρχονται τόσο γρήγορα γιατί πάντα θα περιμένουν να φύγει το πρώτο για να μπούν αυτά μέσα μετά.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 7 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τελευταίο expasnion είναι φοβερό Τα πάρκα και έτσι όπως τα έχουν υλοποιήσει είναι φοβερά. Μπορεί η paradox να έχει αυτή την πολιτική αφαίμαξης αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι η μόνη εταιρεία που στηρίζει τα game της και προσθέτει συνέχεια ποιοτικό νέο περιεχόμενο για χρόνια.

Στο cities αν κάποιος έχει προσθέσει όλα τα expasnion που έχουν βγει θα έχει ένα τελέιως διαφορετικό game από το αρχικό φοβερά ποιο βελτιωμένο , άπειρα πράγματα για να κάνεις και με πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. 

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά όποιος θέλει έχω κλειδί για το After Dark dlc.

Δόθηκε 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελεγα να παρω ενα απο τα city skylines η sim city 2013.Ποιο προτεινετε απο τα δυο?Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερο replayability.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gildo είπε

Ελεγα να παρω ενα απο τα city skylines η sim city 2013.Ποιο προτεινετε απο τα δυο?Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερο replayability.

Το city skylines φίλε μου χωρίς συζήτηση! Πολύ περισσότερο content και γενικά καλύτερο σε όλα του. Απλά λόγο των πολλών dlc βγαίνει πιο ακριβό. Για αυτό προτείνω κάνε ένα search πρώτα να δεις πια δίνουν τα πιο σημαντικά mechanic στο παιχνίδι και τσιμπά τα τώρα στις εκπτώσεις! Και αν σου αρέσει αργότερα πάρε και όσα είναι μόνο cosmetic.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, plotolp είπε

Το city skylines φίλε μου χωρίς συζήτηση! Πολύ περισσότερο content και γενικά καλύτερο σε όλα του. Απλά λόγο των πολλών dlc βγαίνει πιο ακριβό. Για αυτό προτείνω κάνε ένα search πρώτα να δεις πια δίνουν τα πιο σημαντικά mechanic στο παιχνίδι και τσιμπά τα τώρα στις εκπτώσεις! Και αν σου αρέσει αργότερα πάρε και όσα είναι μόνο cosmetic.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Μονο που θα σας ζαλισω στις ερωτησεις μετα γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα city build.:lol:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gildo είπε

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Μονο που θα σας ζαλισω στις ερωτησεις μετα γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα city build.:lol:

Χαχα ότι θέλεις! Είναι χαλαρωτικό και ωραίο παιχνιδάκι. Δες και έναν οδηγό που βρήκα να σε κατατοπίσει με τα dlc

https://www.gameskinny.com/3rqnj/cities-skylines-dlc-buying-guide-which-is-best-for-me

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο δυο epic fail εχω φτασει την πολη σε αρκετο καλο επιπεδο.Στην αρχη δεν τους ειχα βαλει τον αγωγο για τα λυματα και με φαγανε στην γκρινια:lol:Τι λεπτομερεια εχουν βαλει οι μπαγασηδες.Εδω πεθανε ενας κατοικος και εδειχνε που τον εβγαλαν εξω και τον μετεφεραν.Εχει πολυ πραμα το παιχνιδι και βλεπω οτι εχουν και παρα πολλα mods.Τωρα το ξεκινησα vanilla μεχρι να μπω σε μια σειρα στο παιχνιδι.

Δημοσ.

Na βάλεις οπωσδήποτε και τα dlc για τις φυσικές καταστροφές και αυτό για τα πάρκα. Το πάνε το game σε άλλο level. Γενικά κατά την γνώμη μου όλα τα dlc του παιχνιδιού αξίζουν

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να το ξεκινησω οπως και το planet coaster και φοβαμαι οτι θα μου φανε παρα πολυ χρονο και θα παραμελησω αλλα παιχνιδια που παιζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...