BabyRage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς δηλαδή να βγάλεις μια ράγα από την εξωτερική σύνδεση με τρένο, και να την φέρεις στο cargo terminal και that's it? Δεν χρειάζεται να κάνεις επιπλέον γραμμή για να επιστρέφει το τρένο και να φεύγει;
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 δεν χρειάζεται αλλά αν το κάνει απλά θα δημιουργήσεις μεγάλη κίνηση στο σημείο της σύνδεσης του τρένου με την εξωτερική γραμμή και τα τρένα σου δεν θα έρχονται τόσο γρήγορα γιατί πάντα θα περιμένουν να φύγει το πρώτο για να μπούν αυτά μέσα μετά. 2
chek2fire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 κυκλοφόρησε το νέο dlc Green Cities με άπειρο περιεχόμενο από τι λένε. http://store.steampowered.com/app/614580/Cities_Skylines__Green_Cities/
Metaksas Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://store.steampowered.com/app/715191/Cities_Skylines__Parklife/ νεο dlc κυκλοφορει σημερα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Metaksas 2
chek2fire Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Metaksas είπε https://store.steampowered.com/app/715191/Cities_Skylines__Parklife/ νεο dlc κυκλοφορει σημερα To ξέρω μας πίνει το αίμα η paradox αλλά έχω φάει κόλλημα με το game και το αγόρασα και αυτό 1 1
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Το τελευταίο expasnion είναι φοβερό Τα πάρκα και έτσι όπως τα έχουν υλοποιήσει είναι φοβερά. Μπορεί η paradox να έχει αυτή την πολιτική αφαίμαξης αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι η μόνη εταιρεία που στηρίζει τα game της και προσθέτει συνέχεια ποιοτικό νέο περιεχόμενο για χρόνια. Στο cities αν κάποιος έχει προσθέσει όλα τα expasnion που έχουν βγει θα έχει ένα τελέιως διαφορετικό game από το αρχικό φοβερά ποιο βελτιωμένο , άπειρα πράγματα για να κάνεις και με πολύ μεγαλύτερη πρόκληση. 1
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά όποιος θέλει έχω κλειδί για το After Dark dlc. Δόθηκε Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από chek2fire 1
gildo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Ελεγα να παρω ενα απο τα city skylines η sim city 2013.Ποιο προτεινετε απο τα δυο?Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερο replayability.
plotolp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gildo είπε Ελεγα να παρω ενα απο τα city skylines η sim city 2013.Ποιο προτεινετε απο τα δυο?Ποιο απο τα δυο εχει καλυτερο replayability. Το city skylines φίλε μου χωρίς συζήτηση! Πολύ περισσότερο content και γενικά καλύτερο σε όλα του. Απλά λόγο των πολλών dlc βγαίνει πιο ακριβό. Για αυτό προτείνω κάνε ένα search πρώτα να δεις πια δίνουν τα πιο σημαντικά mechanic στο παιχνίδι και τσιμπά τα τώρα στις εκπτώσεις! Και αν σου αρέσει αργότερα πάρε και όσα είναι μόνο cosmetic. 2
gildo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, plotolp είπε Το city skylines φίλε μου χωρίς συζήτηση! Πολύ περισσότερο content και γενικά καλύτερο σε όλα του. Απλά λόγο των πολλών dlc βγαίνει πιο ακριβό. Για αυτό προτείνω κάνε ένα search πρώτα να δεις πια δίνουν τα πιο σημαντικά mechanic στο παιχνίδι και τσιμπά τα τώρα στις εκπτώσεις! Και αν σου αρέσει αργότερα πάρε και όσα είναι μόνο cosmetic. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Μονο που θα σας ζαλισω στις ερωτησεις μετα γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα city build.
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 City skylines. Για όποιον τους αρέσουν αυτά τα sim δεν υπάρχει καλύτερο game. 2
plotolp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, gildo είπε Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Μονο που θα σας ζαλισω στις ερωτησεις μετα γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα city build. Χαχα ότι θέλεις! Είναι χαλαρωτικό και ωραίο παιχνιδάκι. Δες και έναν οδηγό που βρήκα να σε κατατοπίσει με τα dlc https://www.gameskinny.com/3rqnj/cities-skylines-dlc-buying-guide-which-is-best-for-me 2
gildo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μετα απο δυο epic fail εχω φτασει την πολη σε αρκετο καλο επιπεδο.Στην αρχη δεν τους ειχα βαλει τον αγωγο για τα λυματα και με φαγανε στην γκρινιαΤι λεπτομερεια εχουν βαλει οι μπαγασηδες.Εδω πεθανε ενας κατοικος και εδειχνε που τον εβγαλαν εξω και τον μετεφεραν.Εχει πολυ πραμα το παιχνιδι και βλεπω οτι εχουν και παρα πολλα mods.Τωρα το ξεκινησα vanilla μεχρι να μπω σε μια σειρα στο παιχνιδι.
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Na βάλεις οπωσδήποτε και τα dlc για τις φυσικές καταστροφές και αυτό για τα πάρκα. Το πάνε το game σε άλλο level. Γενικά κατά την γνώμη μου όλα τα dlc του παιχνιδιού αξίζουν 1
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Θελω να το ξεκινησω οπως και το planet coaster και φοβαμαι οτι θα μου φανε παρα πολυ χρονο και θα παραμελησω αλλα παιχνιδια που παιζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα