Προς το περιεχόμενο

Cities: Skylines

Apoll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

12 θα κανει

12 ευρώ για μερικά assets, δεντράκια κτλ; Και για κάτι που υπάρχει ήδη, όπως οι "green" περιοχές; Το γηπεδάκι μπάσκετ που έδειξαν επίσης υπάρχει ήδη. Τίποτα δεν κατάλαβα, το περιεχόμενο ποιο ακριβώς θα είναι και γιατί θα κοστίζει τόσο; Το άρμεγμα σε όλο του το μεγαλείο, αυτό βλέπω. Και κατάμουτρα πλέον, χωρίς να τους ενδιαφέρει, αφού μάλλον πιστεύουν ότι θα πουλήσει τυφλά.

Δημοσ.

ε μη το αγορασεις τοτε, δε σου βαζει κανεις το μαχαιρι στον λαιμο!

ουτε χρειαζονται για να παιξεις το παιχνιδι.. κοσμητικα τα θεωρω πιο πολυ

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά το not enough workers πως λύνεται;

Έχω μια industrial περιοχή με μια residential περιοχή κοντά χωρίς σχολεία, και μια residential μακριά με σχολεία. Και όλο τα industries γίνονται abandoned... ξέρεις κανείς κάποιο trick?

Δημοσ.

Έχω μια residential που είναι κολλητά με την industrial, και έχω βάλει μόνο λεωφορεία, αλλά ελάχιστες γραμμές. Ας πάρουνε τα αμάξια τους οι κοπρήτες μου.  

Λες εκεί να είναι το πρόβλημα; Αν είναι η συγκοινωνία το πρόβλημα, να ενώσω την educated residential, ή την άλλη την uneducated με την industrial;

• Like 1
Δημοσ.

12 ευρώ για μερικά assets, δεντράκια κτλ; Και για κάτι που υπάρχει ήδη, όπως οι "green" περιοχές; Το γηπεδάκι μπάσκετ που έδειξαν επίσης υπάρχει ήδη. Τίποτα δεν κατάλαβα, το περιεχόμενο ποιο ακριβώς θα είναι και γιατί θα κοστίζει τόσο; Το άρμεγμα σε όλο του το μεγαλείο, αυτό βλέπω. Και κατάμουτρα πλέον, χωρίς να τους ενδιαφέρει, αφού μάλλον πιστεύουν ότι θα πουλήσει τυφλά.

Δες εδώ

https://www.pcgamesn.com/cities-skylines/cities-skylines-green-cities

σε σύγκριση με άλλα DLC είναι μεγάλο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το not enough workers πως λύνεται;

Έχω μια industrial περιοχή με μια residential περιοχή κοντά χωρίς σχολεία, και μια residential μακριά με σχολεία. Και όλο τα industries γίνονται abandoned... ξέρεις κανείς κάποιο trick?

το not enough workers λύνεται μόνο με καλή διαχείριση του εκπαιδευτικού συστήματος. Οπως είπες θα πρέπει να έχεις περιοχές που να τους αφήσεις αμόρφωτους και περιοχές με υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Θα πρέπει να έχεις και καλή σύνδεση με τις  συγκοινωνίες.

Πάντως γενικά είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις τελείως.

• Like 2
Δημοσ.

Σε mac υπάρχει κάποιος που έχει βάλει με επιτυχία mods με κτήρια και έξτρα χωρίς την χρήση του steam; Χρειάζομαι κάποια βοήθεια :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά διάβασα κάπου ότι για να ανέβουν επίπεδο τα industrial αλλά και τα commercial κτίρια, πρέπει να έχουν και uneducated, αλλά και educated ανθρώπους. Άρα πρέπει να διατηρείς περιοχές με διαφορετικά μορφωτικά επίπεδα, που να μην επικοινωνούν αυτές με κάποιο τρόπο μεταξύ τους; 

Επεξ/σία από BabyRage
Δημοσ.

Λίγο late to the party αλλά (νοουμένου πως έχεις αρκετό εργατικό δυναμικό στο κατάλληλο επίπεδο μόρφωσης για να "γεμίσεις" τις θέσεις εργασίας που θέλεις) όπως είπαν οι προλαλήσαντες, υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα συγκοινωνιών. Γενικά παρατηρώ πως αν οι δρόμοι που οδηγούν στα industrial zone έχουν ψηλό congestion (βαθύ κόκκινο στο traffic overlay) τείνουν να χάνουν εργαζόμενους άσχετα απο μορφωτικό επίπεδο ή κενες θέσεις εργασίας.

Μια "καλή" και σχετικά φθηνή μέθοδος για να δείς αν όντως είναι εκεί το πρόβλημα είναι να βάλεις το "Free Public Transport" district policy στο industrial και residential zone που έχει πρόβλημα και να δημιουργήσεις μερικά απλά connections με λεωφορεία ή μετρό (ανάλογα τι απόσταση θέλεις να καλύψεις) για να δεις αν διορθωθεί. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με το "Heavy Traffic Ban" (μόνο στο industrial zone) και να "διώξεις" το heavy traffic (φορτηγά) με one-way roads προς highway (τα highway δεν επηρεάζονται απο το Heavy Traffic Ban) για να μετριάσεις την κίνηση.

Τέλος, δες επίσης αν έχεις congestion σε κυκλικούς κόμβους, εμένα είναι ο συνήθης ύποπτος σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή το Cities: Skylines έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο συγκεκριμένο θέμα...

• Like 3
Δημοσ.

Γίνεται να δημιουργήσεις μη κυκλικές γραμμές στα μέσα μαζικής μεταφοράς; Μπορείς να το κάνεις στο τρένο ας πούμε;

Δημοσ.

στο τρένο το έχω κάνει. Εχω φτιάξει σταθμούς για εμπορεύματα και για τουρίστες που είναι μόνο συνδεδεμένοι με το εξωτερικό δίκτυο για να δέχετε η πόλη εμπορεύματα στην πρώτη περίπτωση και τουρίστες στην δεύτερη.

Στα τουριστικά τρένα έχω πάντα ένα σταθμό του μετρό δίπλα τους που συνδέω μετά διάφορα σημεία της πόλης κυρίως με τουριστικά αξιοθέατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...