newman33 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας υπαρχει καποιο καλο βιβλιο pdf για windows applicatios σε C++ εχω φαει τον κοσμο ολο και δεν μπορω να βρω τιποτα
marios_geo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι σε visual studio, δεν σου κάνει; Εναλλακτικά qt.
newman33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 εχω το visual studio αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω βιβλιο για pdf με c++ windows applications...πολλοι μου λενε να μην κανω την c++ λογω της δισκολιας που εχει...μου ειπαν να περασω καλυτερα σε visual basic η C#? η αλλιως μετα java
Papakaliati Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 εχω το visual studio αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω βιβλιο για pdf με c++ windows applications...πολλοι μου λενε να μην κανω την c++ λογω της δισκολιας που εχει...μου ειπαν να περασω καλυτερα σε visual basic η C#? η αλλιως μετα java Αμα θελεις να ασχοληθεις με gui apps δεν εχει νοημα να ασχοληθεις με c++. Αλλες γλωσσες ειναι πιο παραγωγικες σαυτον τον τομεα.
newman33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε να παω σε Visual basic μιας και θελω μονο για windows?
Papakaliati Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Οποτε να παω σε Visual basic μιας και θελω μονο για windows? Visual basic C#, wpf applications.
newman33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 wpf applications. τι ακριβως ειναι και ποια η διαφορα απο windows forms?
Papakaliati Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 wpf applications. τι ακριβως ειναι και ποια η διαφορα απο windows forms? Το Wpf αντικατεστησε τα windows forms τα οποια πλεον ειναι obsolete.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα