sylvester73 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας. Καταλαθος εβγαλα τους νριβερ της καρτα γραφικων ετσι οταν ανοιγε ο υπολογιστης εκει που λεει εκιννηση των windows καθε φορα εκανε επαννεκινηση και τα ιδια...λεω πφφφ θα παω για φορματ αλλα μεχρι τοτε ας το καθαρισω απο μεσα. Επειδη η μοναδα dvdr ειναι χαλασμενη την εβγαλα (μετα απο κοπο γιατι ηθελε πολυ τραβηγμα). Πηγα συνδεσα ξανα τον υπολογιστη και ολα δουλευαν αλλα εκτος απο την οθονη δηλαδη ανοιγει ο υπολογιστης και η οθονη μαυρη το λαμπακι της ειναι αναμενο ομως. Εβγαλα τη καρτα γραφικων τη καθαρισα αλλα τιποτα. Ειδα οτι ειχε φυγει ενα καλωδιο το οποιο ξεκιναει απο τη μητρικη και συγκεκριμενα διπλα απο τις καρτες αλλα δεν ηξερα που καταληγει και μου ειπαν στη καρτα γραφικων το μαυρο και ετσι το εβαλα ξανα. Εβγαλα μπαταρια εκανα ρεσετ το μπαιος αλλα τιποτα.. Η οθονη μαυρη. Καμια ιδεα? Τωρα μπορει να εχω κανει καμια βλακεια με τα καλωδια δηλαδη να τα εχει βαλει λαθος για παραδειγμα. Ευχαριστω πολυ καρτα γραφικων nvidia 9500gt motheboard asus k5pl ram 2gb και οθονη asus με windows 7
sylvester73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καμια βοηθεια? ειναι επειγον. συγνωμηηη
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα η μητρικη σου εχει καρτα γραφικων on board??? με το μηχανημα χωρις να ειναι στο ρεθμα αφαιρεσ τη καρτα γραφικων και οτι καλωδιο απο το τροφοδοτικο εχεις συνδεσει αν εχει και συνδεσε την οθονη στην υποδοχη της μητρικης και ανοιξε το να δεις αν θα εχεις εικονα...και γραψε πισω..
sylvester73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 σε ευχαριστω αλλα δεν γινετε αυτο δεν ειναι επανω αλλα εξωτερικη.....
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 σε ευχαριστω αλλα δεν γινετε αυτο δεν ειναι επανω αλλα εξωτερικη..... τι εννοεις εξωτερικη σε ποιο αναφερεσαι?
sylvester73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 στη καρτα γραφικων δεν ειναι onboard
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ωραια αν αφαιρεσεις τη καρτα αυτη και χρησιμοποιησεις της μητρικη σου που εχει δεν εχεις εικονα? ουτε το pos den deixnei??
sylvester73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 η μητρικη δεν εχει επανω δικια της καρτα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ποια μητρικη εχεις μπορεις να γραεις γιατι αυτη που ανφερεις πανω εχει..
vdeseris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλώδιο που ξεκινάει από την μητρική? Συνήθως τα καλώδια από το τροφοδοτικό ξεκινούν και καταλήγουν στην μητρικη και στα υπόλοιπα εξαρτήματα. Τι καλώδιο ήταν αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλώδιο που ξεκινάει από την μητρική? Συνήθως τα καλώδια από το τροφοδοτικό ξεκινούν και καταλήγουν στην μητρικη και στα υπόλοιπα εξαρτήματα. Τι καλώδιο ήταν αυτό? λαθος δικιας μου διατυπωσης...
vdeseris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 λαθος δικιας μου διατυπωσης... ο sylvester73 το αναφέρει στο πρώτο post
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ο sylvester73 το αναφέρει στο πρώτο post λαθος δικιας μου παρατηρησης....αχαααχαχαχαχχα
sylvester73 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 nvidia 9500 gt η καρτα γραφικων και η μητρικη asus p5kpl. η καρτα γραφικων δεν ειναι επανω στη μητρικη. δεν εχει η μητρικι δικια της. Ακομα το καλωδιο ητανε ειναι ενα μπλε η αφετηρια του ειναι στις καρτες ενδιαμεσα και δεν ξερω που καταληγει. μου ειπαν στη καρτα γραφικων γιατι εκει εχει 2 μικρουλικα που κατι μπαινει μεσα.. ακομα το καλωδιο αποι την μερια που τελειωνει εχει 2 καλωδιακια ενα ασπρο και ενα μαυρο. το μαυρο λεει JWT b6
vdeseris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Βασικά ακούς ήχο να μπαίνει στα windows? Φοβάμαι ότι έχει καεί η κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα