Προς το περιεχόμενο

Amiibo... amigo!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω και εγώ κάρτες Ζέλντα. Αλλά δεν ξέρω τι θα πληρώσω επιπλέον στο τελωνείο. Άλλο πράγμα τα 15 και άλλο τα 15+24%+15

Δημοσ.

Βλεπω τραγικη διαθεσιμοτητα στα νεα amiibo bayonetta,cloud και metroid με μονο 1 καταστημα.Παιζει κανενα θεμα συλλεκτικων amiibo ?

Δημοσ.

Θέλω και εγώ κάρτες Ζέλντα. Αλλά δεν ξέρω τι θα πληρώσω επιπλέον στο τελωνείο. Άλλο πράγμα τα 15 και άλλο τα 15+24%+15

Λιγοτερα απο τα αμιμπος ομως...

Δημοσ.

Λες να φτάσουν τόσο; Τινα κάνουμε; Αν είμαστε τόσο τυχεροί, θα τα πληρώσουμε. Σίγουρα 350€ δε δίνω για τα κανονικά 22 zelda amiibo.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα πακέτο Zelda + Mario Kart κάρτες, σύνολο 40 ευρώ περίπου. Στη χειρότερη περίπτωση θα πληρώσω άλλα 24,5 ευρώ, σύνολο 64,5 ευρώ. Αν αγόραζα τις 42 αυτές κάρτες σε κανονικά amiibos θα έφτανα στα 630 ευρώ, χωρίς να υπολογίζω ότι κάποια amiibos κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ και κάποια είναι τόσο συλλεκτικά που φτάνουν τα 30 ευρώ.

Οπότε, ναι δεν με χαλάει να πληρώσω και τελωνείο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι οι κάρτες δουλεύουν άψογα. Παρέλαβα σήμερα Mario Kart και Zelda κάρτες και ήρθαν σε κυριλέ ψευτο-δερματινέ θηκούλα, χωρίς τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.

Φωτογραφίες έχεις; Ανέβασε μπροστινή και πίσω όψη και την θήκη. Ευχαριστώ.

Βάλε και ένα λινκ να πάρω και εγώ

Δημοσ.

Στο official site μπορώ να μετρήσω 17 amiibos για το Zelda, τόσες είναι και οι κάρτες που σου ήρθαν;

Αν και κάποια λέει ότι θα είναι διαθέσιμα από Οκτώβρη...

http://www.zelda.com/breath-of-the-wild/amiibo

Επίσης, στο Mario Kart μόνο καινούργια κοστούμια εμφανίζει ή έχει και άλλα πράγματα;

Αξίζει τέλος πάντων;

Δημοσ.

Αυτές που είναι για το Mario Kart δουλεύουν και στο Smash Bros U? Γιατί εκεί μάλλον έχουν πιο πολύ νόημα... :D

Με ψήσατε κι εμένα και παρήγγειλα το Zelda πακέτο.

Αρχικά σκεφτόμουν να ψαχτώ για kit που σε δικιά σου NFC κάρτα περνάς όποιο amiibo θέλεις, αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκο και τα περισσότερα kit είναι sold out.

Βέβαια 15 ευρώ για τις χαζομαρίτσες αντικείμενα που προσφέρουν στο Breath Of The Wild δεν είναι και λίγα λεφτά πλάκα-πλάκα...

60 ευρώ το παιχνίδι, 20 ευρώ το season pass και τώρα άλλα 15+ για τα amiibo. Μας άφησε πανί με πανί η Nintendo...

• Moderators
Δημοσ.

https://imgur.com/a/7jLnQ

Οι Zelda κάρτες είναι 22 στο συνολο, μαζί με τις 4 καινούριες, που παίζουν κανονικά κι ας μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Δουλεύουν όλες κανονικά σε όλα τα games σαν να είναι amiibos. Στο Mario Kart ξεκλειδώνουν μόνο κοστούμια.

Έχω δώσει λινκ με τον πωλητή σε προηγούμενη σελίδα:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=122598850448&alt=web

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω πάρει κάρτες ntag215 όπως λέει ο οδηγός, έχω το τηλέφωνο huawei p10lite και την εφαρμογή tagmo με το σωστό αρχείο και δεν μπορεί να γράψει.

Δοκίμασα το άγραφο tag στο switch και φαίνεται ότι το διβαζει καθώς μου βγάζει μυνημα ότι δεν έγκυρο tag.

Ιδέες;

Screenshot_20180418-093145.png

IMG_20180417_224601.jpg

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...