orck Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω και εγώ κάρτες Ζέλντα. Αλλά δεν ξέρω τι θα πληρώσω επιπλέον στο τελωνείο. Άλλο πράγμα τα 15 και άλλο τα 15+24%+15
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Βλεπω τραγικη διαθεσιμοτητα στα νεα amiibo bayonetta,cloud και metroid με μονο 1 καταστημα.Παιζει κανενα θεμα συλλεκτικων amiibo ?
Mazinga Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω και εγώ κάρτες Ζέλντα. Αλλά δεν ξέρω τι θα πληρώσω επιπλέον στο τελωνείο. Άλλο πράγμα τα 15 και άλλο τα 15+24%+15 Λιγοτερα απο τα αμιμπος ομως...
Deghinsea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω και εγώ κάρτες Ζέλντα. Αλλά δεν ξέρω τι θα πληρώσω επιπλέον στο τελωνείο. Άλλο πράγμα τα 15 και άλλο τα 15+24%+15 Λες να φτάσουν τόσο; Τινα κάνουμε; Αν είμαστε τόσο τυχεροί, θα τα πληρώσουμε. Σίγουρα 350€ δε δίνω για τα κανονικά 22 zelda amiibo.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ παράγγειλα πακέτο Zelda + Mario Kart κάρτες, σύνολο 40 ευρώ περίπου. Στη χειρότερη περίπτωση θα πληρώσω άλλα 24,5 ευρώ, σύνολο 64,5 ευρώ. Αν αγόραζα τις 42 αυτές κάρτες σε κανονικά amiibos θα έφτανα στα 630 ευρώ, χωρίς να υπολογίζω ότι κάποια amiibos κοστίζουν πάνω από 15 ευρώ και κάποια είναι τόσο συλλεκτικά που φτάνουν τα 30 ευρώ. Οπότε, ναι δεν με χαλάει να πληρώσω και τελωνείο.
Deghinsea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα τις κάρτες του Zelda χωρίς τελωνείο τελικά. Όσες δοκίμασα λειτουργούν κανονικά. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι οι κάρτες δουλεύουν άψογα. Παρέλαβα σήμερα Mario Kart και Zelda κάρτες και ήρθαν σε κυριλέ ψευτο-δερματινέ θηκούλα, χωρίς τελωνείο. 1
orck Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Φωτογραφίες έχεις; Ανέβασε μπροστινή και πίσω όψη και την θήκη. Ευχαριστώ. Βάλε και ένα λινκ να πάρω και εγώ
EverythingYouBelieve Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Στο official site μπορώ να μετρήσω 17 amiibos για το Zelda, τόσες είναι και οι κάρτες που σου ήρθαν; Αν και κάποια λέει ότι θα είναι διαθέσιμα από Οκτώβρη... http://www.zelda.com/breath-of-the-wild/amiibo Επίσης, στο Mario Kart μόνο καινούργια κοστούμια εμφανίζει ή έχει και άλλα πράγματα; Αξίζει τέλος πάντων;
Nick77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτές που είναι για το Mario Kart δουλεύουν και στο Smash Bros U? Γιατί εκεί μάλλον έχουν πιο πολύ νόημα... Με ψήσατε κι εμένα και παρήγγειλα το Zelda πακέτο.Αρχικά σκεφτόμουν να ψαχτώ για kit που σε δικιά σου NFC κάρτα περνάς όποιο amiibo θέλεις, αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκο και τα περισσότερα kit είναι sold out.Βέβαια 15 ευρώ για τις χαζομαρίτσες αντικείμενα που προσφέρουν στο Breath Of The Wild δεν είναι και λίγα λεφτά πλάκα-πλάκα...60 ευρώ το παιχνίδι, 20 ευρώ το season pass και τώρα άλλα 15+ για τα amiibo. Μας άφησε πανί με πανί η Nintendo...
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 https://imgur.com/a/7jLnQ Οι Zelda κάρτες είναι 22 στο συνολο, μαζί με τις 4 καινούριες, που παίζουν κανονικά κι ας μην έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Δουλεύουν όλες κανονικά σε όλα τα games σαν να είναι amiibos. Στο Mario Kart ξεκλειδώνουν μόνο κοστούμια. Έχω δώσει λινκ με τον πωλητή σε προηγούμενη σελίδα: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=122598850448&alt=web 2
orck Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Έχω πάρει κάρτες ntag215 όπως λέει ο οδηγός, έχω το τηλέφωνο huawei p10lite και την εφαρμογή tagmo με το σωστό αρχείο και δεν μπορεί να γράψει. Δοκίμασα το άγραφο tag στο switch και φαίνεται ότι το διβαζει καθώς μου βγάζει μυνημα ότι δεν έγκυρο tag. Ιδέες; 1
christos_75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από christos_75
EverythingYouBelieve Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, NickTG είπε Βγήκαν από τη φωλιά τους για καθάρισμα. Να ένα χιλιαρικάκι αραγμένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα