Προς το περιεχόμενο

Amiibo... amigo!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια για πειτε και τον παππου εδω οποιος μπορει

τι ειναι αυτα τα amido??

Ειναι απλος κουκλακια η κανουνε και κατι αλλο γιατι κατι για συνδεσημοτητες ακουσα με παιχνιδια αλλα δεν καταλαβα....

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια για πειτε και τον παππου εδω οποιος μπορει

τι ειναι αυτα τα amido??

Ειναι απλος κουκλακια η κανουνε και κατι αλλο γιατι κατι για συνδεσημοτητες ακουσα με παιχνιδια αλλα δεν καταλαβα....

Τα amiibo είναι φιγούρες δράσης που κατασκευάζει η Nintendo για τις κονσόλες της. Δεν είναι όμως συνηθισμένες φιγούρες μέσα τους έχουν NFC (το ίδιο πράγμα που έχουν και οι ανέπαφες πιστωτικες) και έτσι χρησιμοποιουνται για in-game achivements. Για παράδειγμα αν βάλεις amiibo στο mario kart 8 ξεκλειδωνεις διάφορα κοστούμια για να φοράνε οι χαρακτήρες σου, ενώ στο νεο zelda σου προσφέρει φαγητό, ρούχα ή όπλα. Επίσης μπορείς να μεταφέρεις το mii σου μέσω των amiibo. Τα amiibo δουλεύουν άμεσα στο New 3ds, WiiU και στο Switch.
Δημοσ.

Να δεις χρήμα που βγαίνει από αυτή την ιστορία. Το ντύνεις το όλο σκηνικό λέγοντας ότι είναι συλλεκτικό φτιάχνεις λιγότερα τεμάχια και πουλάνε σαν ζεστό ψωμί.

Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έβγαινε χρήμα από πλαστικούς χαρακτήρες κουκλακια

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή η Ν μας κοροϊδεύει με τις amiibo κάρτες της και επειδή για να μαζέψει κάποιος όλα τα amiibos πρέπει να πουλήσει τα δυο νεφρά του και την σπλήνα του μαζί, έχουν βγει μερικοί από-μηχανής-θεοί οι οποίοι έχουν εισακούσει τις προσευχές μας, φτιάχνοντας handmade κάρτες με NFC chip που συμπεριφέρονται ακριβώς όπως τα amiibos. Εγώ παράγγειλα αυτό:

Zelda cards

Βγαίνει στα 32 ευρώ με μεταφορικά (με κίνδυνο τελωνείου πάντα, αλλά δε νομίζω να χρεωθεί δασμούς και ΦΠΑ κάτι τόσο μικρό), 18 κάρτες μαζί με κουτάκι. Για να αποκτήσει κάποιος τα αντίστοιχα amiibos θα πρέπει να δώσει κοντά στα 300 ευρώ (χωρίς να υπολογίσουμε το γεγονός ότι μερικά απλά δεν βρίσκονται πλέον, πχ Ocarina Link).

Αν σκαλίσετε λίγο το etsy, θα βρείτε κι άλλα πολλά π.χ. 11 Splatoon 2 cards για 16 ευρώ + μεταφορικά κοκ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στις κάρτες που νομίζω, εγώ τις έχω παραγγείλει απο ebay 18+4 σε μεγεθος πιστωτικής με δερματινη θήκη στα 15€ με δωρεάν μεταφορικά.

• Moderators
Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στις κάρτες που νομίζω, εγώ τις έχω παραγγείλει απο ebay 18+4 σε μεγεθος πιστωτικής με δερματινη θήκη στα 15€ με δωρεάν μεταφορικά.

Για δώσε λινκ, γιατί στο ebay τις βρίσκω ακριβότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...