bedazzled Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς δώρο; Α τους πόντους εννοείς... πόσους θέλει για εξαργύρωση;
bedazzled Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν έχεις λιγότερους (π.χ. 5000), πληρώνεις μόνο €10 ή δεν γίνεται αυτό;
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το γνωρίζω αυτό. Νομίζω στη σελίδα αναφέρει κάτι σχετικό αλλά δεν το θυμάμαι.
JohnVani18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά είναι!! Θα πάω κι εγώ μια βόλτα απο public μπας και έχουνε κάτι..
Knephtor Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βρει κανείς το bundle Mario Maker + amiibo + artbook στα 60 ευρώ σε κάποιο μαγαζί ας πει. Παρότι μέγα Nintendo fanboy δεν προτίθεμαι να το αγοράσω σκέτο. Προτιμώ να μην το έχω καθόλου παρά να το πάρω χωρίς το amiibo επειδή οι προπαραγγελίες της Nortec με το που ανέβηκαν εξαντλήθηκαν σε 3 ώρες και κανένα μαγαζί στο Σκρουτζ δε φαίνεται να τα διαθέτει. Επίσης τα τελευταία amiibo Olimar, Dr. Mario τι απέγιναν; Θα σταματήσουν να ρχονται νέα amiibo λόγω capital control; Τι μας πέρασαν δηλαδή στην Ελλάδα; Δε βγάζουν φράγκα ξαφνικά; Το Splatoon γιατί το έβρισκες παντού και το Mario Maker+amiibo πουθενά από την 1η μέρα;
bedazzled Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το Splatoon ήρθε πριν τα capital controls και σε επαρκείς ποσότητες.
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βρει κανείς το bundle Mario Maker + amiibo + artbook στα 60 ευρώ σε κάποιο μαγαζί ας πει. Παρότι μέγα Nintendo fanboy δεν προτίθεμαι να το αγοράσω σκέτο. Προτιμώ να μην το έχω καθόλου παρά να το πάρω χωρίς το amiibo επειδή οι προπαραγγελίες της Nortec με το που ανέβηκαν εξαντλήθηκαν σε 3 ώρες και κανένα μαγαζί στο Σκρουτζ δε φαίνεται να τα διαθέτει. Επίσης τα τελευταία amiibo Olimar, Dr. Mario τι απέγιναν; Θα σταματήσουν να ρχονται νέα amiibo λόγω capital control; Τι μας πέρασαν δηλαδή στην Ελλάδα; Δε βγάζουν φράγκα ξαφνικά; Το Splatoon γιατί το έβρισκες παντού και το Mario Maker+amiibo πουθενά από την 1η μέρα; Μαλλον καποιος ζει σε αλλη χωρα και δεν καταλαβαινει ποιο ειναι το προβλημα με τα Capital Controls. http://www.skroutz.gr/s/6665688/Splatoon-Amiibo-Inkling-Squid-Wii-U.html Ρωτα ποσα καταστηματα φερνανε αρχικα το εν λογω Bundle και ποσα το φερνουν τωρα.... Εδω λιγα καταστηματα φερνουν πλεον τις κονσολες... http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=wii+u
vag.patrick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 https://gaming.youtube.com/c/gamewithin/liveοπιος θελει βλεπει mario maker
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 https://gaming.youtube.com/c/gamewithin/liveοπιος θελει βλεπει mario maker Βλεπω δεν αντεξες και εσυ και δοκιμασες και το youtube gaming :D . Πωπω ρε γμτ τελειως αθλιο και τραγικο το ολο UI σε σχεση με το απλο και καθαρο twitch.
vag.patrick Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 καλα ναι κανονικα ειναι λιγοπ περιεργο αλλα γενικα μ αρεσε η φαση, ειναι λιγο πιο σταθερο το streaming εδω (ισως και να χω λαθος εντυπωση)
Knephtor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον καποιος ζει σε αλλη χωρα και δεν καταλαβαινει ποιο ειναι το προβλημα με τα Capital Controls. http://www.skroutz.gr/s/6665688/Splatoon-Amiibo-Inkling-Squid-Wii-U.html Ρωτα ποσα καταστηματα φερνανε αρχικα το εν λογω Bundle και ποσα το φερνουν τωρα.... Εδω λιγα καταστηματα φερνουν πλεον τις κονσολες... http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?from=catspan&keyphrase=wii+u Μάλλον κάποιος άλλος βιάζεται να κάνει τον έξυπνο περί Capital Controls και του ακυρώνεται το επιχείρημα ευθύς αμέσως όταν δει ότι μόνο η απλή έκδοση Mario Maker + artbook υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και αυτό που λέω είναι πως με την ίδια λογική που στα ίδια ποσοστά υπήρχε το Splatoon + amiibo έπρεπε να υπάρχει Mario Maker + artbook + amiibo. Για ένα παραπάνω 10ευρω δηλαδή ΛΟΓΩ CAPITAL CONTROLS είπαμε να εισάγουμε μόνο Mario Maker χωρίς amiibo; Πολύ έξυπνος ο δικός σου! Το ότι ΊΣΩΣ η Nintendo δε διέθεσε επαρκή κομμάτια κι εξαντλήθηκαν όλα αμέσως όπως π.χ. συνέβη με το Shulk amiibo πανευρωπαϊκά κι όχι μόνο εν Ελλάδι, όταν πρωτοβγήκε δε μας περνά από το νου ; Και κάτι άσχετο, επειδή δηλώνω τη δυσαρέσκεια μου γι' αυτές τις κινήσεις της Nintendo τονίζω πως δεν θα αγοράσω το Mario Maker μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο. Ελπίζω να φέρουν περισσότερα στο μέλλον αλλιώς θα πάω για μεταχειρισμένο όταν κι αν μου κάνει κέφι. Η Nintendo χάνει πάντως με αυτήν την πολιτική.
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον κάποιος άλλος βιάζεται να κάνει τον έξυπνο περί Capital Controls και του ακυρώνεται το επιχείρημα ευθύς αμέσως όταν δει ότι μόνο η απλή έκδοση Mario Maker + artbook υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και αυτό που λέω είναι πως με την ίδια λογική που στα ίδια ποσοστά υπήρχε το Splatoon + amiibo έπρεπε να υπάρχει Mario Maker + artbook + amiibo. Για ένα παραπάνω 10ευρω δηλαδή ΛΟΓΩ CAPITAL CONTROLS είπαμε να εισάγουμε μόνο Mario Maker χωρίς amiibo; Πολύ έξυπνος ο δικός σου! Το ότι ΊΣΩΣ η Nintendo δε διέθεσε επαρκή κομμάτια κι εξαντλήθηκαν όλα αμέσως όπως π.χ. συνέβη με το Shulk amiibo πανευρωπαϊκά κι όχι μόνο εν Ελλάδι, όταν πρωτοβγήκε δε μας περνά από το νου ; Και κάτι άσχετο, επειδή δηλώνω τη δυσαρέσκεια μου γι' αυτές τις κινήσεις της Nintendo τονίζω πως δεν θα αγοράσω το Mario Maker μόνο και μόνο γι' αυτό το λόγο. Ελπίζω να φέρουν περισσότερα στο μέλλον αλλιώς θα πάω για μεταχειρισμένο όταν κι αν μου κάνει κέφι. Η Nintendo χάνει πάντως με αυτήν την πολιτική. Ναι γιατι αν το παρατηρησεις και το Splatoon amiibo μετα τα Capital control εξαφανιστηκε απο το skroutz,κοινως τελειωσαν τα οποια αποθεματα. Το ιδιο βλεπεις και σε πολλα αλλα πραγματα οπως τα Wii U premium consoles. Οσο για το παραπανω που γραφεις για αλλες αγορες προφανως και θα ισχυε αλλα τωρα για την Ελλαδα συγκεκριμενα στην παρουσα κατασταση ποσο που τους ενδιαφερουν στα καταστηματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα