Προς το περιεχόμενο

Amiibo... amigo!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ ακριβό χόμπι ρε παιδιά τα amiibo. Και μένα θα μου άρεσε να τα κάνω συλλογή αλλά είναι πανάκριβα. Ίσως ξεκινήσω να κάνω μόνο τα pokemon που μου αρέσουν πολύ :)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ μόνο όσο μου αρέσουν πήρα (Samus και Zero Suit Samus).

Οι Mario μου έκατσαν μαζί με τα ανάλογα παιχνίδια.

Δημοσ.

πολύ ακριβό χόμπι ρε παιδιά τα amiibo. Και μένα θα μου άρεσε να τα κάνω συλλογή αλλά είναι πανάκριβα. Ίσως ξεκινήσω να κάνω μόνο τα pokemon που μου αρέσουν πολύ :)

Σιγα την συλλογη με τα Amiibo. Οι πραγματικοι λατρεις κοιταζουν ηδη σε Amazon,Ebay για συλλογες δεν περιμεναν τα φτηνα Amiibo γιαυτο,ασχετως αν καποιοι κοιταζουν μονο απο Ελλαδα.

Αν πχ ειναι ακριβα τα 15ευρω ξερω γω για Samus τι να πουν και συλλεκτες που κοιτανε σε τετοιες φιγουρες http://www.skroutz.gr/c/1034/figures.html?from=catspan&keyphrase=metroid:D

Δημοσ.

Αυτή τη φιγούρα της Zero Suit Samus την έχω πολύ καιρό στο μάτι!

Καλό να γνωρίζω πως υπάρχει και Ελλάδα, αλλά απο το συγκεκριμένο μαγαζί δύο παραγγελίες έκανα και μου τις ακύρωσαν..

υγ : http://www.entertainmentearth.com/prodinfo.asp?number=PBMF4F053#.VaHIopd1uHs

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απ´οτι διαβάζω αύριο κυκλοφορεί επίσημα Ευρώπη ο 8bit Mario.Παιζει να το βρω αύριο αν πάω σε public/mmarkt η κλάιν λόγω cc;

Και γω τον ψήνω απίστευτα. Αν τον πάρει κάπου το μάτι σας πείτε.

Δημοσ.

Απ´οτι διαβάζω αύριο κυκλοφορεί επίσημα Ευρώπη ο 8bit Mario.Παιζει να το βρω αύριο αν πάω σε public/mmarkt η κλάιν λόγω cc;

Ειναι το μονο που θελω να αγορασω χωρις να εχω wii u /3ds πλεον απλα και μονο σαν φιγουρα !

Δεν το ειδα παντως απο public που περασα μια βολτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν δεν κανω λαθος κανονικα ηταν να βγει σημερα η φιγουρα του 8bit mario.Ωστοσο με τα cc δεν ηρθε το amiibo.Αναμενουμε το ποτε θα το φερουν.
Υπαρχει μονο σαν bundle δηλαδη με το super mario maker και οχι ακομη σαν standalone.

Δημοσ.

Παιδες το public δεν εχει κωδικο για amiibo εχει μονο το παιχνιδι με το artbook εγω κρατησα ενα τμχ να παω να παρω...amiibo αργοτερα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...