thodoris20s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 πολύ ακριβό χόμπι ρε παιδιά τα amiibo. Και μένα θα μου άρεσε να τα κάνω συλλογή αλλά είναι πανάκριβα. Ίσως ξεκινήσω να κάνω μόνο τα pokemon που μου αρέσουν πολύ 1
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Κι εγώ μόνο όσο μου αρέσουν πήρα (Samus και Zero Suit Samus). Οι Mario μου έκατσαν μαζί με τα ανάλογα παιχνίδια.
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 πολύ ακριβό χόμπι ρε παιδιά τα amiibo. Και μένα θα μου άρεσε να τα κάνω συλλογή αλλά είναι πανάκριβα. Ίσως ξεκινήσω να κάνω μόνο τα pokemon που μου αρέσουν πολύ Σιγα την συλλογη με τα Amiibo. Οι πραγματικοι λατρεις κοιταζουν ηδη σε Amazon,Ebay για συλλογες δεν περιμεναν τα φτηνα Amiibo γιαυτο,ασχετως αν καποιοι κοιταζουν μονο απο Ελλαδα. Αν πχ ειναι ακριβα τα 15ευρω ξερω γω για Samus τι να πουν και συλλεκτες που κοιτανε σε τετοιες φιγουρες http://www.skroutz.gr/c/1034/figures.html?from=catspan&keyphrase=metroid
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αυτή τη φιγούρα της Zero Suit Samus την έχω πολύ καιρό στο μάτι! Καλό να γνωρίζω πως υπάρχει και Ελλάδα, αλλά απο το συγκεκριμένο μαγαζί δύο παραγγελίες έκανα και μου τις ακύρωσαν.. υγ : http://www.entertainmentearth.com/prodinfo.asp?number=PBMF4F053#.VaHIopd1uHs 1
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Petition για δημιουργία amiibo Satoru Iwata. Στο μυαλό μου είναι οι άτιμοι. 2
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ακόμα 2: Ο Yoshi δωρεάν με πόντους από τη Nortec και ο Villager βρέθηκε ξεχασμένος σε ένα Mediamarkt.
wakabanka Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Απ´οτι διαβάζω αύριο κυκλοφορεί επίσημα Ευρώπη ο 8bit Mario.Παιζει να το βρω αύριο αν πάω σε public/mmarkt η κλάιν λόγω cc; 1
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το βλέπω πάντως σε Skroutz ή best price.
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Απ´οτι διαβάζω αύριο κυκλοφορεί επίσημα Ευρώπη ο 8bit Mario.Παιζει να το βρω αύριο αν πάω σε public/mmarkt η κλάιν λόγω cc; Και γω τον ψήνω απίστευτα. Αν τον πάρει κάπου το μάτι σας πείτε.
skar1983 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Απ´οτι διαβάζω αύριο κυκλοφορεί επίσημα Ευρώπη ο 8bit Mario.Παιζει να το βρω αύριο αν πάω σε public/mmarkt η κλάιν λόγω cc; Ειναι το μονο που θελω να αγορασω χωρις να εχω wii u /3ds πλεον απλα και μονο σαν φιγουρα ! Δεν το ειδα παντως απο public που περασα μια βολτα. 1
dekulinkgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εαν δεν κανω λαθος κανονικα ηταν να βγει σημερα η φιγουρα του 8bit mario.Ωστοσο με τα cc δεν ηρθε το amiibo.Αναμενουμε το ποτε θα το φερουν.Υπαρχει μονο σαν bundle δηλαδη με το super mario maker και οχι ακομη σαν standalone.
vag.patrick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες το public δεν εχει κωδικο για amiibo εχει μονο το παιχνιδι με το artbook εγω κρατησα ενα τμχ να παω να παρω...amiibo αργοτερα....
dekulinkgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει κυκλοφορησει σαν standalone το 8bit mario μονο σαν bundle με το suepr mario maker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα