neratzojuice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Απίστευτο το πως εξαφανίστηκε η Rosalina..... Την έχω παραγγείλει εδω και μέρες απο public. Τι πιστεύετε θα μου τη στείλουν? Εγω πιστεύω οτι απλά δεν έχουν ενημερώσει το site ακόμα και πως θα μου την ακυρώσουν.
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εδω καλα καλα διαθεσιμοτητα δεν εχει και την εχουν μονο 2 μαγαζια αρα κανε υπομονη http://www.bestprice.gr/search?q=rosalina
gkalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα πάω να παρω τον Link.Θα τον χρησιμοποιησω στο Hyrule Warriors να δω τι ψάρια πιάνει.
moumias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλο ειναι να περνετε τηλεφωνα γιατι κι εμενα κατα τυχει μου βρηκαν τον marth και τον sheik! στο site μπορει να μην το εχει καν αλλα να υπαρχει στην αποθηκη!
JohnVani18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 ...........!!!!!!!! Gold and silver Mario Amiibo will test your figurine addiction
Deargr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Aπ'την μια η βαρια φορολογια και απο την αλλη η Nintendo , ποσο να αντεξει κανεις πια ??? 3
moumias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 πωωω...καλα αν ειναι να βγαλει σειρες απο παιχνιδια οπως μαριο,zelda κλπ παει...δε μου πολυαρεσει που θα εχω διαφορετικους μαριο κλπ αν και ηδη εχω 2 link(γιατι λατρευω zelda|)..βλεπω να πηγαινει ψλα ο λογαριασμος μεχρι να τους μαζεψουμε ολους!!!
Deargr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 μεχρι στιγμης και μεχρι το wave 4 τα ειχα υπολογισει περιπου στα 600+ € , αλλα βλεπω οτι αρχιζουμε και ξεφευγουμε !!!
Deargr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σκεφτομαι να παραγγειλω αρκετα amiibo μαζι .. Γνωριζετε καποιο καταστημα που να συζηταει καποια εκπτωση?
skar1983 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Σκεφτομαι να παραγγειλω αρκετα amiibo μαζι .. Γνωριζετε καποιο καταστημα που να συζηταει καποια εκπτωση? Λογικα κανενα μικρο μαγαζι η απο κανενα ebay 1
doa5 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Απίστευτο το πως εξαφανίστηκε η Rosalina..... Την έχω παραγγείλει εδω και μέρες απο public. Τι πιστεύετε θα μου τη στείλουν? Εγω πιστεύω οτι απλά δεν έχουν ενημερώσει το site ακόμα και πως θα μου την ακυρώσουν. ΚΑΙ εγω αααακομα περιμενω απο τις 30/1 που εχω κανει παραγγελια...σε εκτεταμενη αναζητηση ειναι!!
moumias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πετυχα 2 rosalina amiibo σε media markt. Ουτε στο site δεν την ειχαν,οποτε οποτε εχετε κοντα σας μαγαζια να μπαινετε.
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ήρθαν σήμερα με μια μικρή καθυστέρηση! 2
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Public, αν θυμάμαι καλά στα 12Ε το έδιναν. Τα Amiibos από nortec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα