moumias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Aχ αυτα τα amiigo...! παντα εψαχνα κατι ωστε να κανω μια συλλογη και τελικα βρεθηκαν τα amiibo,αυτη την στιγμη δεν εχω 3ds η wiiu αλλα θα παρω το καινουριο την επομενη βδομαδα αλλα και παλι τα amiibo θα τα εχω στα κουτακια τους...!! ειναι και σπανια μερικα τα ριμαδια..αυτος ο villager πουθενα δεν βρεθηκε...η συλλογη μου ως τωρα λοιπον ειναι link,toon link,sheik,marth,wii fit trainer,bowser,lucario,fox,pit,captain falcon,samus κι ερχονται κι αλλα!!!!! 1
gkalas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ πηρα την trainer αλλά την έβγαλα απο το κουτί γιατί δε συνδεόταν στο smash με τίποτα.Είχα δει κάτι βιντεακια που το κανανε αλλα εμένα δε το έβλεπε το χειριστήριο.
moumias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 εγω προς το παρων τα κοιταω σαν συλλογη...!! νομιζα ειναι μικροτερα αλλα ειναι οτι πρεπει,κατι ανιψια τα γλυκοκοιτανε για παιχνιδια αλλα δεν τα φτανουν προς το παρων!
gkalas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ τα πήρα και ως συλλογή και ως εξτραδακια για τα παιχνίδια. Τη γουστάρω πολύ τη φάση.Αυτη η ρουφιάνα η Νintendo βρίσκει χίλιους τρόπους για να βγάζει λεφτά.
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ειναι ωραια, αλλα δε καταλαβα την χρησιμοτητα τους, περα απο συλλογη και επιλογη παικτη "αυτοματα" ποσο εχουν αυτα;
moumias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 με nintendo μεγαλωσαμε(και sega),με nintendo θα πεθανουμε(εκτος αν κανει come back και η sega) 14.90..15 πες!! παρε ενα που σου αρεσει και μετα θα σε πιασει μανια!!! 1
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Aχ αυτα τα amiigo...! παντα εψαχνα κατι ωστε να κανω μια συλλογη και τελικα βρεθηκαν τα amiibo,αυτη την στιγμη δεν εχω 3ds η wiiu αλλα θα παρω το καινουριο την επομενη βδομαδα αλλα και παλι τα amiibo θα τα εχω στα κουτακια τους...!! ειναι και σπανια μερικα τα ριμαδια..αυτος ο villager πουθενα δεν βρεθηκε...η συλλογη μου ως τωρα λοιπον ειναι link,toon link,sheik,marth,wii fit trainer,bowser,lucario,fox,pit,captain falcon,samus κι ερχονται κι αλλα!!!!! Btw τα παραπανω που πηρες κοστιζουν οσο ενα Wii U . Εγω προσωπικα εχω μονο της Samus.Αν και θα ηθελα πολυ να αγορασω και πολλα αλλα και μπορει να παρω μερικα αργοτερα,δεν το κανω γιατι αν μη τι αλλο καλυτερα να αγορασω μερικα παιχνιδια στην θεση τους που θα περασει καλυτερα η ωρα απο κατι φιγουρες που θα πιανουν σκονη σε καποιο ραφι. Οσο για τις συλλεκτικες φιγουρες ειναι η μεγαλυτερη μλκια που εκανε η Nintendo και δικαιως την κραζουν.Μου εβγαλε πχ τον Marth συλλεκτικο(ψιλο χστικα για Villager κλπ που ειναι χαλια)δηλαδη καποιος που του αρεσει σαν φιγουρα ή που θελει να τον παρει για διαφορα παιχνιδια δεν μπορει να τον παρει,καθως πεσανε ολα τα κορακια και τον πηραν για να τον πουλησουν αργοτερα.Και επεσε τοσο κραξιμο που στο τελευταιο Nintendo direct υπηρχε ειδικη αναφορα για αυτον.
moumias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ε ναι,καποιοι δεν ξερουν καν τι ειναι nintendo και ακουνε κατι συλλεκτικο και τρεχουν να το παρουν για να το μοσχοπουλησουν,για αυτο μακαρι να κανει μαζικη παραγωγη σε ολα ωστε να την πατησουν αυτοι! ασε..αα βγαλει καμια κατοσταρια παει ενα 1500αρι αν τα παρω ολα...τελος παντων...!!
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μην ξεχνας οτι αυτο που ειναι πραγματικα συλλεκτης εχει κοιταξει ηδη εδω και χρονια απο Amazon και Ebay για φιγουρες ολων των ηρωων,δεν περιμενε την Nintendo να βγαλει τα Amiibo.
neratzojuice Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εχω πάρει και εγω κάμποσα. Για την ακρίβεια θέλω να τελειώνω με τα παιχνίδια που σκονίζονται και δεν αγοράζω καινούρια, ερχετε και Metal Gear... Οπότε αγοράζω μόνο amiibo και παλιά παιχνίδια
vag.patrick Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 και εγω καμια 10-11 amiibo...σημερα πηρα Ike & Sheik...
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ουτως ή αλλως οι φιγουρες των κεντρικων χαρακτηρων οπως εχει δηλωσει η εταιρια θα ειναι παντα στα ραφια αρα κακως πεφτετε ορισμενοι με τα μουτρα για ολες τις φιγουρες
vag.patrick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εγωβ κυνηγαω τις περιεργες.... lucario , wii fit trainer , villager ,starfox και τα αλλα απο πανω...οπως επισης εχω και το marth
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Να σου πω την αληθεια Wii fit trainer ελπιζω να την παιρνετε την φιγουρα για το Smash bros γιατι αλλιως δεν μπορω να σκεφτω ενα λογο πραγματικα να την προτιμησεις απο αλλες φιγουρες.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Mario και Samus για την ώρα, και δεν βλέπω να παίρνω άλλο σύντομα. Εκτός κι αν βγάλουν Mewtwo..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα