Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Σήμερα συνειδητοποίησα πως το διάφορα app για τα android μπορούν να βρουν τον κωδικό μου στο wifi και έτσι το άλλαξα. Αυτή την στιγμή έχω αυτές τις ρυθμίσεις:

22V4CAY.png

Πρέπει να αλλάξω κάτι για να είναι ποιο ασφαλές? 

Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να "πειράξω" για να έχω ή μεγαλύτερη ταχύτητα ή σταθερό router. Το router είναι το Thomson TG585 v7 με εργοστασιακές ρυθμίσεις πέρα από ένα firewall update που του έχω κάνει.

Δημοσ.

Επέλεξε σκέτο WPA2 και όχι μικτό WPA+WPA2.

Αν έχει κάπου επιλογή AES Encryption, επέλεξέ την.

Τέλος το σημαντικότερο, άλλαξε το κλειδί σε κάτι δύσκολο με τουλάχιστον 10 αλφαριθμητικά (π.χ. aft0s3iNaI0kvwd1ko5).

Δεν πρόκειται να στο σπάσουν ποτέ.

Για καλύτερο WiFi θα πρέπει να βρεις ποιο είναι το καθαρότερο κανάλι στην γειτονιά σου και να το επιλέξεις χειροκίνητα.

Δημοσ.

τα προγραμματα βρισκουν με βαση το ssid τον DEFAULT κωδικο που εχει το ρουτερ.αν εχεις αλλαξει κατι αποο τα 2  δεν θα το βρουν.

επισης αν εχεις firmware 7.x.x.x αλλαξε το με καποιο πιο καινουριο πχ 8.2.6.5 generic απο εδω.

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/Firmware/r8-2-6/Generic/

ολα τα αλλα τα εειπε ο jkoukos.απο web interface δεν εχει σιγουρα επιλογη για tkip/aes να διαλεξεις.αν και οπως βλεπω μεσα απο το δικο μου αν βαλεις wpa2 βαζει μονο του aes ενω σε wpa+wpa2 παιζει tkip και aes

επισης ασχετο αλλα βαλε καναλι καρφωτα παρα auto.δες ποια παιζουν γυρω σου με το inssider και βρες το πιο αδειο.προτιμησε 1 εως 11 γιατι 12 ,13  δεν το πιανουν καποιες συσκευες απο αμερικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...