hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μπορείς να αλλάξεις φακό αλλα δεν αξίζει αν επενδύσεις φακούς σε τέτοιο σύστημα. αν καδρά εννοείς πορτρέτα με μια aps-c όπως μάλλον είναι κάποια κάνον που είδες θα το κάνεις καλύτερα.. ωστόσο είναι καλή για ξεκίνημα αν δείς οτι δεν σε καλύπτει την πουλάς αργότερα δεν θα χάσεις πολύ. η την κρατάς για μικρή γενικά είναι πολύ value μηχανή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 μπορείς να αλλάξεις φακό αλλα δεν αξίζει αν επενδύσεις φακούς σε τέτοιο σύστημα. αν καδρά εννοείς πορτρέτα με μια aps-c όπως μάλλον είναι κάποια κάνον που είδες θα το κάνεις καλύτερα.. ωστόσο είναι καλή για ξεκίνημα αν δείς οτι δεν σε καλύπτει την πουλάς αργότερα δεν θα χάσεις πολύ. η την κρατάς για μικρή γενικά είναι πολύ value μηχανή Εννοουσα συγκεκριμενα Canon EOS1200D. Απλα εχω ηδη compact M575 kodak..Πιστευω υπαρχει σαφης διαφορα...Θελω κατι πολυ καλο γιατι κομπακτ και κινητο εχω ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 δεν είναι compact η j3 είναι κομπακτ σε μέγεθος αλλά έχει φοβερό σύστημα εστίασης πάρα πολλά fps καλό βίντεο και αρκετά καλύτερη απόδοση απο της compact της σειράς μέρα και βράδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα παιδια την χτυπησα απο το πλαισιο με εκθεσιακο κομματι την j3 στα 179 με εξτρα..ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εντυπώσεις? Είσαι ευχαριστημένος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Προς το παρον φορτιζω την μπαταρια.Οσο την δοκιμασα ειναι αξιοπρεπεστατη,οτι τραβηξα βγηκε ομορφο..Τωρα τα αλλα τα ψαγμενα δν τα ξερω ακομα. Απο τον φακο ρυθμιζει μονο το ζουμ ή ειναι ιδεα μου..Ετσι πρεπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω και την εστιάση πατάς το κουμπί του af και έχει κάποιο μενού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα