pigos23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ΚαλησπεραΕχω ενα τεραστιο διλλημα που μου προεκυψε ξαφνικα...Εχω το one plus one κ ειμαι πολυ ευχαριστημενοςΣημερα για πρωτη φορα στην ζωη μου κερδισα σε διαγωνισμο χαχα στη δουλεια ενα iphone 6 !!!!!Το πηρα το εχω ακομα με ζελατινες κ το σκεφτομαι....Βοηθηστε παιδια !!! ΧαχαΤο κραταω ειναι καλυτερο του one plus ή οχι;(δεν ειχα ποτε iphone μονο ipad) Επισης οσοι ξερουν τι λεει το iphone 6 απο αυτονομια γιατι με το oneplus ειμαι κατα ευχαριστημενος
Triple_HR21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αν και ειχα και εχω παντα andoid κινητα ειχα για ενα μηνα περιπου ενα 5ρι aplle απλο γρηγορο χωρις τυχον lag οπως σε android συσκευες ευχρηστο και πολυ καλη ποιοτητα σιγουρα κλτπ+εχει και καλη εμπορικη αξια ενω αυτο που εχεις εσυ τωρα πεφτει διαρκως..αν συμβιβαστεις με την μικροτερη οθονη κτλπ κρατησε το ετσι για αλλαγη! 1
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα Εχω ενα τεραστιο διλλημα που μου προεκυψε ξαφνικα... Εχω το one plus one κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος Σημερα για πρωτη φορα στην ζωη μου κερδισα σε διαγωνισμο χαχα στη δουλεια ενα iphone 6 !!!!! Το πηρα το εχω ακομα με ζελατινες κ το σκεφτομαι.... Βοηθηστε παιδια !!! Χαχα Το κραταω ειναι καλυτερο του one plus ή οχι; (δεν ειχα ποτε iphone μονο ipad) Επισης οσοι ξερουν τι λεει το iphone 6 απο αυτονομια γιατι με το oneplus ειμαι κατα ευχαριστημενος Μεγαλυτερη χαρα απο το να το πουλησεις σφραγισμενο δεν υπαρχει,στο λεω απο τωρα Καλο το Iphone 6 βεβαια απογοητευση που δεν εχει καν Full Hd οθονη,και επισης η μπαταρια του αν και καλυτερη απο αυτη του 5,δεν ειναι οτι το καλυτερο.Αν ειχες αλλο κινητο θα ελεγα κρατα το αλλα μιας και εχεις το φοβερο one plus δεν εχει να ζηλεψει κατι.Εκτως αν εισαι μονο λατρης του μηλου ή αν θες κατι συγκεκριμενο απο Ios αλλιως δεν νομιζω να αξιζει να το κρατησεις. Φυσικα οτι θες εσυ.
GianniSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όπως είναι πώληση! έχει τόσους φανατικούς που με ένα 50αρικο κάτω θα φύγει αμέσως
vrwmiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Τι δουλειά είναι αυτή ρε φίλε που δίνει δώρο αϊ 6; 2
kataramenos32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά θα το κρατούσα. Αν χρειάζεσαι χρήματα βέβαια πούλησε το σφαγισμένο και θα βγάλεις αρκετά
hayas88 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 και μόνο για την οθόνη του εγώ θα το πούλαγα αμέσως αν ήταν το 6 Plus το συζήταγα.. ωστόσο σου δίνετε η ευκαιρία να πουλήσεις και τα δύο και να πάρεις ότι θές και να σου μείνουν ( note 4 πχ)
pigos23 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Ακομα μπερδεμενος ειμαι παντως...
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Ακομα μπερδεμενος ειμαι παντως... Για ποιο λογο εισαι μπερδεμενος εγω δεν καταλαβαινω.Αφου εισαι απολυτα ικανοποιημενος με το One Plus που λες,δεν επρεπε καν να ανοιξεις θεμα να σου πω την αληθεια. Να στο πω αλλιως,εστω οτι το ανοιγεις το Iphone 6 και πουλας το One Plus 300ευρω,οχι διαφορα που να αξιζει τα διπλασια χρηματα δεν προκειται να δεις.Εκτως απο την κλασσικη δικαιολογια που λεμε μερικοι''ε ενταξυ αλλη μαγεια το μηλο στην καφετερια'''.Εγω πχ με το Lumia 930 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και σαν Λειτουργικο που δεν κολλαει σαν του Iphone και απο Specs και απο κατασκευη.Ουτε οι παραπανω εφαρμογες μου λειπουν του Ios(και ειχα το Ipod touch 5th gen και το λεω)ουτε τπτ. Αν εχεις τοση πολυ περιεργεια σε σημειο να μην μπορεις να κοιμηθεις τα βραδυα,ανοιξε το Iphone δουλεψε το 1 εβδομαδα και μετα αποφασισε ποιο κρατας και ποιο δινεις.
dieccast Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα Εχω ενα τεραστιο διλλημα που μου προεκυψε ξαφνικα... Εχω το one plus one κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος Σημερα για πρωτη φορα στην ζωη μου κερδισα σε διαγωνισμο χαχα στη δουλεια ενα iphone 6 !!!!! Το πηρα το εχω ακομα με ζελατινες κ το σκεφτομαι.... Βοηθηστε παιδια !!! Χαχα Το κραταω ειναι καλυτερο του one plus ή οχι; (δεν ειχα ποτε iphone μονο ipad) Επισης οσοι ξερουν τι λεει το iphone 6 απο αυτονομια γιατι με το oneplus ειμαι κατα ευχαριστημενος η κωλοφαρδια δεν εχει ορια....εχεις το one plus one και κερδιζεις κιολας το iphone 6 ! δωσε τιποτα και σε εμας ρε φιλε Για μενα θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις για μια βδομαδα να δεις αμα θα σου αρεσει και σε βολεψει(σιγουρα θα σου αρεσει) και αν δεν το θες μετα πουλατο απλα τα πραγματα!!
mech35 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα (εφόσον είσαι ικανοποιημένος με το opo) πούλα το όπως είναι, αν το ανοίξεις και μετά το πουλήσεις θα χάσεις πιστεύω αρκετά €€€€
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα (εφόσον είσαι ικανοποιημένος με το opo) πούλα το όπως είναι, αν το ανοίξεις και μετά το πουλήσεις θα χάσεις πιστεύω αρκετά €€€€ Iphone 6 και με Full εγγυηση δεν προκειται να χασει.Αντε πχ ποσα 20-30ευρω???Αφου ειναι αχρησιμοποιητο στην πραξη.Σαν να το τεσταρε καποιος στην Apple να δει αν λειτουργει το κινητο μια χαρα.
mech35 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά ο αγοραστής δεν ξέρει τί χρήση και για πόσο του έγινε. δεν λέω με τέτοια ζήτηση σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από πολλούς
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι αλλά ο αγοραστής δεν ξέρει τί χρήση και για πόσο του έγινε. δεν λέω με τέτοια ζήτηση σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον από πολλούς Το γραφει πανω η εγγυηση τι δεν ξερει για ποσο...Και τι σοι χρηση να κανεις πια σε ενα κινητο εκτως απο τηλεφωνα,μουσικ και Wifi σε λιγες μερες... 1
morby Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης one plus one και iPhone 6, σαφώς και το 6άρι είναι δέκα σκαλιά πάνω. Ωστόσο έχεις δύο λύσεις, αν χρειάζεσαι τα χρήματα πουλάς το 6αρι, αλλιώς κρατάς το 6 άρι και σπρωχνεις κανά 200άρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα