voltmod Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η Razer ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού gaming notebook της εταιρείας Razer Blade, το οποίο εξοπλίζεται με 14 ιντσών οθόνη αφής τύπου IGZO που υποστηρίζει ανάλυση QHD+ (3200 x 1800 pixels). Η οθόνη προσφέρει φωτεινότητα 350nits. Όλα αυτά τα pixels στην οθόνη "οδηγούνται" από το υποσύστημα γραφικών Nvidia GeForce GTX 970M (αρχιτεκτονική Maxwell). Το laptop εξοπλίζεται με 16GB RAM (1600 MHz DDR3L) και από 512GB -μέγιστου- αποθηκευτικού χώρου (solid-state). Ο κεντρικός επεξεργαστής είναι ο Intel Core i7–4720HQ (Quad-Core με Hyper Threading 2,6GHz/ 3,66GHz (BASE/ Turbo). Χάρη στην δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ του ενσωματωμένου υποσυστήματος γραφικών της Intel (HD Graphics) και του διακριτού υποσυστήματος γραφικών της Nvidia (αυτό οφείλεται στην τεχνολογία Nvidia Optimus), η Razer κατάφερε να μεγιστοποιήσει την αυτονομία του gaming notebook της (70Wh Li-Ion). Κατά τα άλλα, το νέο Razer Blade στον τομέα της συνδεσιμότητας/ δικτύωσης και της αισθητικής/ σχεδιασμού δεν διαφέρει από το μοντέλο της περσινής χρονιάς. Έτσι, διαθέτει την κάρτα Intel Wireless-AC 7260HMW (802.11a/b/g/n/ac + Bluetooth 4.0), USB 3.0 port x 3, HDMI 1.4a, 3.5mm headphone/microphone combo θύρα, ενσωματωμένα ηχεία stereo, Array microphone, υποστηρίζει Dolby Digital Plus Home Theater και 7.1-channel Codec, ενώ δεν απουσιάζουν 2,0MP webcam, Backlit anti-ghosting keyboard και TPM 2.0 (Trusted Platform Module) για αυξημένη ασφάλεια. Οι τιμές για το νέο Razer Blade με την 4K οθόνη ξεκινούν από τα $2199. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό -και λίγο ελαφρύτερο- τότε το 1080p μοντέλο θα καλύψει τις ανάγκες σας (είναι $200 φθηνότερο περίπου). Το λειτουργικό σύστημα είναι το Windows 8.1 (64-bit). Site: Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
driverpit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πανέμορφο!!!!!!! δεν περιγράφω άλλο!!!!!!!
fylatos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Το προηγούμενο μοντέλο πάντως ήταν τόσο καλό από κοντά που σκεφτόμουν σοβαρά να δώσω τα χρήματα. Για ultramobile workstation ότι πρέπει για κάποιον που ασχολείται με adobe cc. 1
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Για ultramobile workstation ότι πρέπει για κάποιον που ασχολείται με adobe cc. Ως παιχνιδομηχανή το σχεδίασε και ως παιχνιδομηχανή το πουλάει. 5
driverpit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όποιος διαθέτει τα χρήματα να το αγοράσει το συγκεκριμένο κατά κύριο λόγο η χρήση του θα είναι για gaming
mariostheone Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ως παιχνιδομηχανή το σχεδίασε και ως παιχνιδομηχανή το πουλάει. Εγώ δε θα το έπαιρνα για τίποτα από τα 2. Καλά τα 4k, αλλά στις 14 ίντσες τι πρακτική αξία έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα;
Chocobo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ανρωτιέμαι εαν σε αυτές τις ίντζες μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορά στην ανάλυση FHD με QHD,4k κλπ..Εαν κάποιος έχει δει απο κοντά ας μου πει. 2
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ανρωτιέμαι εαν σε αυτές τις ίντζες μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορά στην ανάλυση FHD με QHD,4k κλπ..Εαν κάποιος έχει δει απο κοντά ας μου πει. Εγώ δε θα το έπαιρνα για τίποτα από τα 2. Καλά τα 4k, αλλά στις 14 ίντσες τι πρακτική αξία έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα; Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Όταν αγοράζεις ένα προϊόν με 14 οθόνη για λόγους φορητότητας, δε σε νοιάζει να έχεις την τέλεια ανάλυση όταν είσαι στο "δρόμο". Όταν όμως είσαι στο σπίτι, θα θέλεις να συνδέεις το HDMI σε κατάλληλη οθόνη / τηλεόραση και εκεί να βλέπεις τη διαφορά. Έτσι νομίζω. Αν βέβαια υπάρχει και αισθητή διαφορά ακόμα και στις 14 ίντσες, ακόμα καλύτερα... 2
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Είναι «αρκετή» η 970Μ για 4Κ gaming; Πολύ αμφιβάλλω. 2
Drop_Dead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η 970m είναι λίγο πιο κάτω, αν οχι στα ίδια με μια 680GTX και έχει 3GB vram. Θεωρητικά θα πρέπει να ανταποκρίνεται αξιοπρέπως σε 4Κ, όχι όμως τέλεια. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η 770 μου πάντως έχει ήδη ξεκινήσει να τα βρίσκει μπαστούνια σε 1080p, ούτε καν σε 4Κ. Πραγματικά, αμφιβάλλω πολύ ότι η 970m αντέχει σε 4Κ, ούτε καν αξιοπρεπώς. Αν και αυτό το «αξιοπρεπώς» σηκώνει κουβέντα. Μάλλον πυροτέχνημα είναι η 4Κ οθόνη σε gaming laptop. 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Πυροτέχνημα το εργαλείο, βγάζω καπέλο
BadIronTree Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στην photo έχει το Star Citizen 4K ούτε στο low δεν το τρέχει για 30+ FPS
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Α καλά. Νόμιζα ότι το ακριβό μοντέλο έχει την 980m. Θα βρεθούν κορόιδα που θα τα σκάσουν για το 4k, για να μπορούν να ζήσουν την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία των... 24fps στα παιχνίδια! 1
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Η 770 μου πάντως έχει ήδη ξεκινήσει να τα βρίσκει μπαστούνια σε 1080p, ούτε καν σε 4Κ. Πραγματικά, αμφιβάλλω πολύ ότι η 970m αντέχει σε 4Κ, ούτε καν αξιοπρεπώς. Αν και αυτό το «αξιοπρεπώς» σηκώνει κουβέντα. Μάλλον πυροτέχνημα είναι η 4Κ οθόνη σε gaming laptop. Υποτιθεται επειδη ειναι μικρη οθονη και μεγαλη η αναλυση δεν χρειαζεται anti aliasing και τα σχετικα. Παντως αν ειχα τα λεφτα που δεν τα εχω παλι δεν θα το προτιμουσα λογω εγγυησης και τα σχετικα ασε που νομιζω οτι στελνει μονο στις ΗΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα