imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπεριζω ολο το foroum.Τις προαλες μου επεσε το κινητο του τιτλου κατω στην ασφαλτο εχοντας καποια χλμ.Καθως επεσε ανοιξε σε κομματια τα οποια οταν τα συναρμολογησα στο σπιτι και πηγα να το ανοιξω παρατηρησα πως ενω παει να ανοιξει απλα βγαζει μια μαυρη οθονη η οποια μετα απο καποια δευτερολεπτα κλεινει...Μετα απο πολυ λιγο παλι τα ιδια χωρις να το εχω πειραξει..Οταν το συνδεω στο Pc με το usb και παω στον υπολογιστη μου μου βγαζει μονο ''Μονάδα CD(G:)''Μπορω να το κανω λειτουργικο και παλι με οποιονδηποτε τροπο??Ευχαριστω
GiwrgosP- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μονος σου λογικα δεν μπορεις να κανεις και τιποτα. Τωρα να το στειλεις στην αντιπροσωπεια δεν νομιζω οτι συμφερει. Ισως χρειαστει να αλλαξεις συσκευη..
gesamgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 νομιζω οτι διαλυθηκε με την τουμπα...μαλλον δεν μπορεις πια να το επαναφερεις...
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Όταν λες κομμάτια πόσα κομμάτια; Βγάλε την μπαταρία και φέξε με έναν φακό στην οθόνη, βλέπεις σπασίματα; Κάνε βίδες το κινητό, δες την πλακέτα, έχει σπασίματα / ραγίσματα ή κανένα κονέκτορα χαλαρό; Σύνδεσε το και πάλι κανονικά και δες τι σου κάνει. Πάντως το πιο πιθανό είναι να έσπασε η οθόνη (για αρχή)....
imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Οχι παιδες...Η οθονη και η πλακετα ειναι αθικτα..Δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει!Μηπς εχει προβλημα software?μετα την τουμπα?
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν ήταν software τουλάχιστον το λογότυπο στην εκκίνηση θα το έδειχνε... Εσένα αν κατάλαβα καλά δεν δείχνει απολύτως τίποτα σωστά;Edit: Βγάλε την μπαταρία, βάλε την πάλι, πάτα το back (συνεχόμενα) και βάλε το usb, το βλέπει το κινητό στο suite της sony?
imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν ήταν software τουλάχιστον το λογότυπο στην εκκίνηση θα το έδειχνε... 1)Εσένα αν κατάλαβα καλά δεν δείχνει απολύτως τίποτα σωστά; Edit: Βγάλε την μπαταρία, βάλε την πάλι, πάτα το back (συνεχόμενα) και βάλε το usb, το βλέπει το κινητό στο 2)suite της sony? 1) ναι 2)μισο λεπτο να το κατεβασω παλι και σου λεω Ναι το βρισκει... Αλλα μου λεει οτι πρεπει να βαλω μια καρτα μνημης στο κινητο(οντος δεν εχω πανω)
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Έχω την υποψία οτι κλάταρε η lcd του κινητού... Αλλιώς άνοιξε το να βγάλεις και να ξαναβάλεις τον κονέκτορα της μπας και ξεκούμπωσε...
imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν ειναι αυτο τι αλλο θα μπορουσε?...Ισως στην μητρικη εκει που κουμπωνει το βυσμα της οθονης?Παντος κατι με την οθονη ετσι?
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Οθόνη - καλωδιοταινία - μητρική, έτσι πάει η σειρά όντως. Αν μπορείς βάλε το κινητό μπρος χωρίς σιμ και πες μας αν ακούγεται ο ήχος εκκίνησης, αλλιώς αμα τον έχεις βγάλει περίμενε 1 2 λεπτά και όταν έχει πάρει μπρος πάτα τα κουμπιά να χαμηλώσει / ανέβει η ένταση του ήχου για να ακούσεις αμα κάνει το χαρακτηριστικό μπιπ που θα σημαίνει οτι έχει μπουτάρει μέσα στο android κιόλας απλά δεν δείχνει.
imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχως τιποτα...Αναβει η οθονη για κατι δευτερολεπτα....σβηνει....και ξανα το ιδιο.....
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο... Αλλάζεις LCD και ελπίζεις να δεις "φως", γιατί αλλιώς αμα σε άφησε η μητρική πάει επισκευή ή κάδο...
imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καταλαβα...Μαλλον δεν αξιζει...Ευχαριστω οπως και να χει!
imni Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Οσο και να εχει το x8 μεταχειρ το βρισκω στα 30 :/Δεν αξιζει τον κοπο....Ασε που δεν ξερω αν ειναι η οθονη 100%Γιατι δεν εχει κανενα σημαδι...ουτε καπου σε καποιο βισμα...Επηδη εχει κανει μια μικρη καμπηλη η μητρικη..λεω ισως..να εχει παθει κατι η μνημη ram..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα