Jikail Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Έχω μια απλή σύνδεση 56Κ. Η χρέωση όταν συνδέομαι με το internet με ΕΠΑΚ από το νομό Αττικής είναι 0.176 ευρώ/ώρα (μετά τις 22.00). Όταν συνδεθώ με την ίδια σύνδεση εκτός νομού Αττικής (πχ από την Κόρινθο) η χρέωση θα παραμείνει η ίδια ή θα αλλάξει?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Για να ισχύσει το τιμολόγιο του ΕΠΑΚ, πρέπει ο ISP σου να έχει κέντρο στον νομό που βρίσκεσαι εσύ. Έτσι αν για παράδειγμα ο ISP σου δεν έχει κέντρο στην Καβάλα δεν ισχύει η χρέωση ΕΠΑΚ, αλλά πιάνεται σαν υπεραστικό προς τον κοντινότερο νομό που έχει κέντρο ο ISP σου. ΥΓ. Μπορείς να επισκεφτείς την σελίδα μου ( http://users.forthnet.gr/ath/epet ) και να δοκιμάσεις να κοντρολάρεις τις χρεώσεις ΕΠΑΚ με το δικό μου πρόγραμμα ( Internet Calculator )
katrin2323 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2003 ΕΠΑΚ σημαίνει πως έχει ίδια χρέωση από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος. Αν είναι ΠΕΑΚ, αλλάζει το θέμα... Κ.
Jikail Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2003 Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Mod κατέβασα το prog σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.