Προς το περιεχόμενο

Μη αναγνώριση USB Stick στο Yosemite

Simos805

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, μέχρι πριν λίγο καιρό είχα το OS X 10.9 Mavericks και με έναν driver που είχα εγκαταστήσει από έναν σκληρό δίσκο seagate που είχα αγοράσει μπορούσα να έχω κανονικό read/write σε όλους τους σκληρούς/φλασάκια που ήταν σε μορφή NTFS. Έκανα όμως αναβάθμιση σε OS X 10.10.2 Yosemite και από τότε, συνεχίζει να έχει κανονική υποστήριξη read/write στους σκληρούς δίσκους που συνδέω, δεν υποστηρίζει όμως τα φλασάκια. Δηλαδή άμα συνδέσω φλασάκι δεν το εμφανίζει καν στο desktop σαν να μην έχει συνδεθεί και ο μόνος τρόπος για να έχω πρόσβαση σε αυτό, είναι μέσω windows σε Parallels. Πώς μπορώ να έχω πάλι read/write και στα φλασάκια στο Yosemite όπως παλιά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[...] και με έναν driver που είχα εγκαταστήσει από έναν σκληρό δίσκο seagate που είχα αγοράσει μπορούσα να έχω κανονικό read/write σε όλους τους σκληρούς/φλασάκια που ήταν σε μορφή NTFS [...]

Κατά 99% αυτό ήταν μια έκδοση του Paragon NTFS που δίνει δωρεάν η Seagate για τους δίσκους της. Κοίτα μήπως έχει κάνένα Update στο site της, ή/και βγάλε το και ξαναβάλε το.

Ή θα φορμάρεις τα στικάκια σε ExFat ή θα βάλεις Paragon Drivers.

Paragon drivers κοστίζουν.. Θα προτιμούσα κάτι δωρεάν αν γίνεται.

Κατά 99% αυτό ήταν μια έκδοση του Paragon NTFS που δίνει δωρεάν η Seagate για τους δίσκους της. Κοίτα μήπως έχει κάνένα Update στο site της, ή/και βγάλε το και ξαναβάλε το.

Update δεν έχει... Αν και είναι το paragon 9 αυτό που δίνει η seagate, ξέρω ότι έχουν βγει και 2-3 νεότερα όμως κοστίζουν.. Το έβγαλα και το ξανάβαλα αλλά τίποτα.

Simos805 το ελυσες το προβλημα;

Όχι.. Λογικά με το Paragon NTFS for Mac 12 θα δουλεύει μόνο που κοστίζει και θα προτιμούσα κάτι δωρεάν αν γίνεται. Αν δεν γίνεται τι να κάνω θα το αγοράσω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...