k_skidrow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα,πριν περιπου 1,5 χρονο αγορασα μια gtx650 απο εξωτερικο. δυστυχως αφου η αγορα εγινε μεσω ενος συνοικιακου μαγαζιου οπου με βοηθησε να στησω και το μηχανημα δεν υπαρχει καποια αποδειξη. υπαρχει τροπος μεσω του site της evga να μαθω το υπολοιπο της εγγυησης; εχω λογαριασμο στο site,οπου κατεβαζω τα update λογισμικου της καρτας καθε τοσο. ισως βοηθησει καπου αυτο;; ευχαριστω εκ των προτερων.
vagos456 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Έκανες register την κάρτα? Εάν όχι μόνο με απόδειξη.
k_skidrow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 οχι δεν την εχω κανει register....καλως καταλαβα,ευχαριστω.
Sakisss!!! Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Γειά χτύπα εδώ το serial number της καρτας σου http://www.evga.com/support/guestregister.asp και θα σου δώσει το υπολειπόμενο χρόνο εγγύησης εάν υπάρχει.
paulchro Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 <p>καλησπερα,πριν περιπου 1,5 χρονο αγορασα μια gtx650 απο εξωτερικο.</p> <p>δυστυχως αφου η αγορα εγινε μεσω ενος συνοικιακου μαγαζιου οπου με βοηθησε να στησω και το μηχανημα δεν υπαρχει καποια αποδειξη.</p> <p> </p> <p>υπαρχει τροπος μεσω του site της evga να μαθω το υπολοιπο της εγγυησης;</p> <p>εχω λογαριασμο στο site,οπου κατεβαζω τα update λογισμικου της καρτας καθε τοσο.</p> <p>ισως βοηθησει καπου αυτο;;</p> <p> </p> <p>ευχαριστω εκ των προτερων.</p> Στα μαγαζια της γειτονιας δεν δινουν αποδειξεις;; Μαζι τα φαγαμε κ ετσι; 1
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Γειά χτύπα εδώ το serial number της καρτας σου http://www.evga.com/support/guestregister.asp και θα σου δώσει το υπολειπόμενο χρόνο εγγύησης εάν υπάρχει. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις ship την κάρτα έξω όπου διάολο έχει γραφεία η εκάστοτε εταιρεία ή σε εξυπηρετούν τοπικοί αντιπρόσωποι/καταστήματα; Το ίδιο μου είπε η msi οτι κάνε register και θα είσαι οκ αλλα ακόμα δε μου απάντησαν στο δεύτερο σκέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα