Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα πήρα το κινητό που αναγράφεται στον τίτλο μεταχειρισμένο απο ιδιώτη.. Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος και ότι μου ειπε σχετικά με το κινητό έτσι έγινε...

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το τηλέφωνο

1) ποσό περίπου κρατάει μπαταρία του κινητού για να ξέρω αν είναι πολύ η λίγο φθαρμένη;;

2) αν κάνω τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο λειτουργικό υπάρχει καμία περίπτωση να μου κλειδώσει το κινητό;; Αν ναι γιατί και τι μπορώ να κάνω μετά ( στο κινητό πριν το αγοράσω είχε γίνει ολική επαναφορά τα πάντα)

• Moderators
Δημοσ.

Το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να ελεγξεις εαν ειναι κλειδωμενο σε καποιο AppleID

Η διαρκεια της μπαταριας ειναι σχετικη. Πες μας πως το χρησιμοποιεις (3G, wifi, bluetooth, παιχνιδια, ομιλια, κλπ, κλπ, κλπ) και ποσο κραταει μια φορτιση με την χρηση που κανεις, για να σου δωσουμε μια εκτιμηση.

Δημοσ.

Όπως είπα το κινητό είναι μεταχειρισμένο και δεν ξέρω πως γινόταν πριν η χρήση της μπαταρίας... Εγώ το φορτίσω γύρω στο 8ωρο κλειστό και γενικά συνεχείς χρήση με wifi η δεδομένα όταν είμαι έξω και μουσική πολύ ώρα... Αλλά εχω τέρμα κάτω φωτεινότητα

• Moderators
Δημοσ.

Όπως είπα το κινητό είναι μεταχειρισμένο και δεν ξέρω πως γινόταν πριν η χρήση της μπαταρίας...

Οπως ειπα, η δικια σου χρηση ποια ειναι και οχι ποια η χρηση που εκανε ο προηγουμενος κατοχος.

Εγώ το φορτίσω γύρω στο 8ωρο κλειστό και γενικά συνεχείς χρήση με wifi η δεδομένα όταν είμαι έξω και μουσική πολύ ώρα... Αλλά εχω τέρμα κάτω φωτεινότητα

Το φορτιζεις γυρω στο 8ωρο? Γιατι?
Δημοσ.

Η δίκη μου χρήση είναι όχι πολύ παιχνίδια αρκετή μουσική 3G wifi και αρκετά τηλεφωνήματα .... Ποσό πρέπει να το φορτίσω;;

• Moderators
Δημοσ.

Ποσό πρέπει να το φορτίσω;;

Μεχρι να παει στο 100%. Εαν χρειαζεται ενα 8ωρο για να παει στο 100%, ειναι ξεκαθαρο πως εχει προβλημα.
Δημοσ.

Δηλαδή δεν είναι αναγκαίο να το φορτίσω κλειστό;; Και να ρωτήσω το λινκ που μου έδωσες πριν είναι για να δω αν είναι σε άλλο Id κλειδωμένο ε;;; Αν δεν είναι υπάρχει περίπτωση να κάνω αναβάθμιση και να μου κλειδώσει;;;

Δημοσ.

ουτε ωρα δε θελει το δικο μου για 100% αν θυμαμαι καλα... και το φορτίζω ανοιχτό..

κατα τα αλλα αν ειναι κλειστό το find my iphone Κλπ απο τον προηγούμενο αναβαθμίζεις απροβληματιστα! :)

αποδειξη δε σου εδωσε (ακομα και αν για καποιο λόγο κλειδώσει στελνεις την αποδειξη στην apple και ξεκλειδωνει)? Δικο σου apple id δεν εβαλες;

Δημοσ.

δε καταλαβαίνω ετσι οπως γραφεις τι ακριβως εννοείς αλλα απο οτι ακταλαβα κανενα προβλημα δεν εχεις...

την αποδειξη παντως κρατα την καμια φορα δε ξερεις

Δημοσ.

απλα βιαζομουν και για αυτο εγραφα ετσι.... λεω οτι το κινητο εχει αγοραστει απο you.gr και η αποδειξη του εχει ληξει.... ο προκατωχος του ειχε κανει ολικη επαναφορα και τα ειχε σβησει ολα....και εχω βαλει το δικο μου apple id αλλα δεν εχω ανοιξει ακομα το iCloud..

Δημοσ.

ε ολα οκ θα ειναι τότε... η αποδειξη δε ληγει, η εγγυηση λήγει αλλα και παλι σε καλυπτει 2 χρόνια εφοσον ειναι αγορασμένο εντος ελλαδας.

Ενεργοποιησε το find my iphone και εφόσον δε σου βγαλει το apple id του προηγούμενου (που δεν υπαρχει περιπτωση μετα απο ολικη επαναφορά) εισαι οκ...

Δημοσ.

εφόσον δε σου βγαλει το apple id του προηγούμενου (που δεν υπαρχει περιπτωση μετα απο ολικη επαναφορά)

Θα πρέπει ο προηγούμενος να το χει αφαιρέσει από δω και να χει απενεργοποιήσει το find my phone

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρέπει ο προηγούμενος να το χει αφαιρέσει από δω και να χει απενεργοποιήσει το find my phone

Πρέπει να το βγάλει κι από κει; Έχω την εντύπωση πως αν κλείσεις το find my phone και κάνεις επαναφορά αρχείων και ρυθμίσεων είσαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...