Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κακή στιγμή βγήκε αυτή η έρευνα. Μόλις τώρα άρχισαν να γίνονται αξιόπιστες οι περισσότερες custom rom με lollipop. 

Οι custom roms συμπεριλαμβανονται στην καταμετρηση;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αν υπολογίσεις και τα υπόλοιπα mobile OS τότε το Lolipop αντιστοιχεί σε < 1% των χρηστών! Καλά μιλάμε αισθάνομαι elite!  :mrgreen:

Κι'αυτο χάρη στο Nexus 4 το οποίο το έχω απο τις αρχές του 2013!

Χαλαρά best buy ever!  B)

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποτε θα φτασουν οι αναβαθμισεις του lollipop στην Ελλαδα!Μονο τα nexus εχουν παρει την αναβαθμιση απο οσο ξερω.

Δημοσ.

Οι custom roms συμπεριλαμβανονται στην καταμετρηση;

Φυσικά, Android είναι κι αυτές. Τι διαφορετικό έχουν από τις rom των κατασκευαστών; Αν δεν υπήρχε και η CM11 τότε να έβλεπες που θα ήταν η Kitkat... (προσωπικά την έχω εγκαταστήσει σε Xperia Ray του 2011 που είχε βγει με 2.3 και τρέχει νερακι).

Δημοσ.

Καλα.... και εγω που το εβαλα στο s5 τι καταλαβα???

Πριν το κινητο ηταν αψογο και γενικα πολυ αξιοπιστο... μετα την αναβαθμιση ειναι πολυ πιο αργο και γενικα πιο android απο ποτε... κολληματακια, σκαλωματα κτλ εννοω... και η μπαταρια πεφτει θα ελεγα 10% με 20% πιο γρηγορα...

Εχεις κανεις αλλος παρομοια εμπειρια?

Κατα τα τα αλλα τα γραφικα ωραια...

Δημοσ.

Καλα.... και εγω που το εβαλα στο s5 τι καταλαβα???

Πριν το κινητο ηταν αψογο και γενικα πολυ αξιοπιστο... μετα την αναβαθμιση ειναι πολυ πιο αργο και γενικα πιο android απο ποτε... κολληματακια, σκαλωματα κτλ εννοω... και η μπαταρια πεφτει θα ελεγα 10% με 20% πιο γρηγορα...

Εχεις κανεις αλλος παρομοια εμπειρια?

Κατα τα τα αλλα τα γραφικα ωραια...

Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το update; Άμα δεν έχεις κάνει δεν μπορείς να λες ότι φταίει το Lollipop.

Δημοσ.

Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά το update; Άμα δεν έχεις κάνει δεν μπορείς να λες ότι φταίει το Lollipop.

Τι εννοεις? Προτεινεται αυτο κατα την διαδικασια ή επισημα απο την Σαμσουνγκ? Και ολες αυτες οι ρυθμισεις και αυτα που εχω βαλει τοσους μηνες?

Μπορει να εχεις δικαιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο η επαναφορα ειναι λυση... ουτε καν θυμαμαι τι θα πρεπει να ξαναφτιαξω μετα απο αυτο...

Η αναβαθμιση δε θυμαμαι σε αλλη συσκευη να απαιτει τοσο κοπο... Πανε οι καιροι που κατεβαζα απο XDA custom roms και εκανα back-up και ενα σωρο αλλα "κολπακια". Μετα απο ενα σημειο θες το τηλεφωνο να ειναι λειτουργικο και ολα να γινονται απλα...

Δημοσ.

Στο Htc M8 πάντως την πήρε χθές και δεν παρατήρησα κανένα κόλλημα. Αντιθέτως ίσως το τηλέφωνο ανταποκρίνεται μάλλον γρηγορότερα.

Δημοσ.

Τι εννοεις? Προτεινεται αυτο κατα την διαδικασια ή επισημα απο την Σαμσουνγκ? Και ολες αυτες οι ρυθμισεις και αυτα που εχω βαλει τοσους μηνες?

Μπορει να εχεις δικαιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο η επαναφορα ειναι λυση... ουτε καν θυμαμαι τι θα πρεπει να ξαναφτιαξω μετα απο αυτο...

Η αναβαθμιση δε θυμαμαι σε αλλη συσκευη να απαιτει τοσο κοπο... Πανε οι καιροι που κατεβαζα απο XDA custom roms και εκανα back-up και ενα σωρο αλλα "κολπακια". Μετα απο ενα σημειο θες το τηλεφωνο να ειναι λειτουργικο και ολα να γινονται απλα...

Άμα υπάρχουν προβλήματα με κολλήματα και lag στη συσκευή μετά απο update, πάντα προτείνεται να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μέσα απο τα settings γίνεται. Παίρνεις backup τις επαφές και ότι άλλο χρειάζεσαι που υπάρχει στην εσωτερική μνήμη. Μετά δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις lag. Δυστυχώς η μόνη σίγουρη λύση είναι αυτή.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω froyo εχω! Χ10 μινι προ, κινητο σκυλι, το εχω για δευτερο αλλα παντα καταληγει πρωτο! τρια κινητα εχει θαψει!

Προσωπικα δεν με ενδιαφερουν καθολου οι αναβαθμισεις! Tο κινητο να εχει καλα χαρακτηριστικα και δεν μπα να εχει και 2.3! Βγαζει η σαμσουγκ καινουργιο κινητο λολιποπ με 512 ραμ, σημαινει οτι ειναι καλυτερο απο το S2?

Δημοσ.

Την παιρνουν η μεν την αναβαθμιση, την παιρνουν οι δε...

Κυρια Samsung εμας με τα note 4 γιατι μας εχετε γραμμενους στα π@π@ρια σας???

Εχουν περασει 2,5 μηνες...

Ηδη ομως βρισκονται στα σκαρια και αλλες υλοποιησεις οπως το s-pen και ετοιμαστειτε να σας γραψουμε κ μεις..

Α- στα δι@λα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...