Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, ειμαι στο ψαξιμο για αγορα νεου η/υ που θα λαβει χωρα αρχες μαρτιου και εχω βρει ολα τα parts μου πανω κατω και δυσκολευομαι πολυ στον επεξεργαστη-μητρικη. Στην αρχη σκεφτομουν fx 8320 και gigabyte 970A-DS3P οπου βγαινουν κοντα στα 210 ευρο,μετα ομως απο λιγο ψαξιμο σκεφτηκα και γτ οχι i5 σε αυτα τα λεφτα?οποτε προσπαθησα να βγαλω κοντα στα 200-220 ευρο συστηματακι με i5. Ετσι προτιμησα τον χιλιοφορεμενο i5 4460 και τωρα πρεπει να αποφασισω για την μητρικη.Ο επεξεργαστης απο μονος του ομως κανει κοντα 180ευρο αρα το budget της μητρικης ειναι αστειο,και αναρωτιεμαι τωρα αν παρω καποια μητρικη τυπου Asrock H81M-HDS στα 50ευρο θα ειμαι οκ η θα εχω προβληματα οσων αφορα τις ταχυτητες και τις αναγκες μου? Να διευκρινισω οτι το pc προοριζεται για gaming.Οπως ειπα τα αλλα κομματια λιγο πολυ ειναι fix αν θελετε μπορω να σας γραψω ποια ειναι ωστε να με βοηθησετε να επιλεξω επεξεργαστη μητρικη,σας λεω προς το παρον οτι καρτα εχω καταληξει στην r9 280 της gigabyte. ΥΓ:ειτε σε amd ειτε σε intel συστημα πρεπει να αγοραστει επιπροσθετο αντεμηστηρακι για τον επεξεργαστη?Δεν με ενδιαφερει καθολου το overclock.
Whitefanged Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν κάνεις oc, έχεις φυσιολογικές θερμοκρασίες στο χώρο σου και καθαρίζεις το pc κάθε τρίμηνο, το μαμά ανεμιστηράκι θα σε βολέψει. Διαφορετικά θα σε ζαλίζει ο θόρυβος. Προς το παρόν θα σου έλεγα να μην πάρεις και όσο καλοκαιριάζει βλέπεις αν σου χρειαστεί. Για Asrock δεν ξέρω, αλλά γύρω σε αυτή τη τιμή έχει H81 asus/gigabyte που νομίζω είναι πιο αφαλής επιλογή. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 θα μπορουσες να μου προτεινεις καποια απο τις υλοποιησεις?https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/229/Gigabyte.html?keyphrase=h81
Whitefanged Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Φιλαράκι πάνω κάτω τα ίδια είναι όποιο και να διαλέξεις, αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πας σε Η97. Τι ψυχή έχουν άλλα 30 ευρώ? Πες ότι έβαλες ψύκτρα. πχ https://www.skroutz.gr/s/4858199/Gigabyte-H97-HD3.html 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 καταλαβα,ναι αν δεν βαλω ψυκτρα προς το παρον κατι τετοιο θα παιχτει,και απο τι αντιλαμβανομαι το AMD συστημα δεν το συζηταμε καν αφου υπαρχει η προοπτικη του i5?ειναι αρκετα πιο δυνατο,σωστα?
Whitefanged Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Το δυνατό είναι σχετικό. Για gaming και χωρίς oc είναι καλύτερη επιλογή ο i5.
Giorgos65ert Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 εγώ θα σου πρότεινα αυτήν την μητρική είναι εξίσου καλή με την προτεινόμενη πιο πάνω. https://www.skroutz.gr/s/5239950/Asrock-H97M-Anniversary.html 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 και πολυ πιο κοντα στο budget!ευχαριστω
Camal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Asrock H97M Pro4 Έχεις και Intel Lan και ψυκτρα στα Mosfet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα