Προς το περιεχόμενο

Καινούριο VDSL modem/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έχω forthnet VDSL εδώ και 1μιση χρόνο και μου έχουν δώσει ένα technicolor modem. Εν ολίγης μου έχει σπάσει τα νεύρα, απίστευτα αργό wifi(ειδικά σε μεταφορές αρχείων), πολλές φορές όλες οι συσκευές αποσυνδέονται και αρκετά συχνά σβήνει το λαμπάκι του ίντερνετ. Αποφάσισα λοιπόν να πάω σε καινούριο modem/router. Είδα στο eshop αυτό εδώ. Ποια είναι η γνώμη σας; Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του. http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w9980-n600-wireless-dual-band-gigabit-vdsl2-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612731

Δημοσ.

Το οτι σβήνει το λεντακι του ίντερνετ δεν σημαίνει οτι φταίει ο ρουτερ

Στην προκειμένη περίπτωση φταίει γιατί δοκίμασα και άλλο router γνωστού για μερικές μέρες και δεν έκανε τα ίδια. Επίσης φταίει στο πολύ αργό wifi και στο ότι πετάει συνεχώς τις άλλες συσκευές. Η ερώτησή μου αφορούσε στο αν αξίζει τα χρήματα το modem/router που ανέφερα ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Αν εννοεις το 788vn, ισως ειναι και το μονο technicolor που δουλευει καλα και εχει και καλο ασυρματο μαζι με το 789. Ολα τα αλλα ειναι εντελως για πεταμα.

Ποιο firmware εχει πανω?

Τεσπα αν νομιζεις οτι εχει θεμα το ρουτερ πηγαινε σε κανα draytek 2760 για να βρεις τη υγεια σου/

Δημοσ.

Αν εννοεις το 788vn, ισως ειναι και το μονο technicolor που δουλευει καλα και εχει και καλο ασυρματο μαζι με το 789. Ολα τα αλλα ειναι εντελως για πεταμα.

Ποιο firmware εχει πανω?

Τεσπα αν νομιζεις οτι εχει θεμα το ρουτερ πηγαινε σε κανα draytek 2760 για να βρεις τη υγεια σου/

Ναι το 788vn έχω με firmware το 10.2.5.5. Από wifi αποσυνδέεται συχνά και το macbook pro retina late 13 και το iPhone 6. Το ίδιο μερικές φορές και κάτι λάπτοπ φίλων μου. Επίσης είναι απαράδεκτο να κάνει μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα 4 βαριά 5 mb/s μέσω wifi. Τα draytek πολύ καλά φυσικά, αλλά δυστυχώς ξεφεύγουν στην τιμή. Δεν μπορώ να διαθέσω τόσα. Είναι 70 ευρώ πάνω. Αυτό που ανέφερα στο αρχικό post δε θα είναι καλύτερο και πιο σταθερό από αυτό που έχω τώρα;

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις καναλι και να το εχεις στο manual , δοκιμασε απο 1-6 καποιο καναλι και δες

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις καναλι και να το εχεις στο manual , δοκιμασε απο 1-6 καποιο καναλι και δες

Τα έχω κάνει φίλε μου όλα αυτά εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είχα βρει και έναν οδηγό κάπου για να μπεις σαν root που έχει και πιο ψαγμένες ρυθμίσεις. Το έκανα και έχω δοκιμάσει κάθε ρύθμιση που έχει μέσα. Το σκέφτηκα να πάρω σκέτο router, αλλά δε θέλω με τίποτα να έχω δύο συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...