Προς το περιεχόμενο

Opel Corsa vs Hyundai i20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις αποψη για τις τελευταιες εκδοσεις?Με ενδιαφερει βενζινη στα 1.200 κυβικα.

Ως κάτοχος του opel corsa c μοντέλο 2004 1.2 θα σου πω οτι είναι αξιόπιστο αμάξι ,οικονομικό (σε βενζίνη &τ.κυκλοφοριας 135 ευρω)

Το είχα πάρει μεταχειρισμένο στις 20.000 χλμ και το έφτασα στις 220.000 χλμ . Το πούλησα. Μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν τρόμπα βενζίνης στις 90.000χλμ συνηθισμένο στα corsa.

Ωστόσο το ι20 δεν το εχω οδηγησεί αλλά απο οτι εχω ακούσει έχουν φτηνά ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Εγω έχω του 2009 μοντέλο, Opel Corsa Sport 1400. Δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα θέμα. Δεν έχω οδηγήσει πολλά αμάξια αλλα απο polo kai και golf μου αρέσει πολυ περισσότερο στην οδήγηση. Έχω κάνει και μεγάλα ταξίδια και είναι φουλ ξεκούραστο. Η μηχανή και ο δρόμος δεν ακούγονται πολύ. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο, ρώτα και θα σου απαντήσω. Τώρα για το i20 δεν έχω ιδέα. 

Η αλήθεια είναι οτι πρέπει να δείς review και να κάνει και test drive. Να δεις τι σου αρέσει και στο μάτι. Εγω πάντως άμα αγόραζα τώρα αμάξι θα έπερνα ένα που να καίει το μισό απο το δικό μου. Εντάξει απο την μία θέλεις να γουστάρεις αυτό που βλέπεις στην φάτσα (και να έχει γκάζι), απο την άλλη όμως η τσέπη πονάει και νομίζω οτι ρουφάει αρκετή βενζίνη.

Δημοσ.

Ειχα το Corsa C και εχω ακομα το D καθως και το προηγουμενο i20.Και με τα δυο ειμαι ευχαριστημενος, ειδικα απο το i20 ακουω και θετικα σχολια απο τους πελατες (εν.αυτοκινητων).

Η καταναλωση δεν με ενδιαφερει θα ηθελα να ειναι αρκετα αξιοπιστο, να τραβαει (οχι σαν τα γελοια Punto) και με μεγαλους αποθηκευτικους χωρους (το i20 απο οτι διαβασα εχει απο τους μεγαλυτερους της κατηγοριας).

Οπως ειπε και ο Rotten, θα περιμενω να τα δω απο κοντα...

Δημοσ.

να τραβαει (οχι σαν τα γελοια Punto)

Αυτό είναι ανάλογο με τον κινητήρα που θα διαλέξεις, στοιχείο το οποίο το ξέρεις πριν αγοράσεις και άρα δεν φταίει το αυτοκίνητο.

Αν για παράδειγμα κάποιος αγοράσει 1200 Punto με 69 άλογα (1000+ κιλά χωρίς επιβάτες) και περιμένει να τραβάει δεν φταίει το αυτοκίνητο.

Το 1200αρι ατμοσφαιρικό Corsa είναι ακόμα πιο αργό. 

Το i20 με τα 85 άλογα είναι σε αρκετά καλύτερη μοίρα. 

Αν και αν είναι τόσο σημαντικό η καλύτερη λύση είναι ένα μικρό turbo.

Δημοσ.

Ηταν λαθος μου που ειχα αγορασει το Punto, τα αποκαλεσα γελοια γιατι στα ιδια κυβικα εβρισκες αυτοκινητα με περισσοτερα αλογα

Το 1.200αρι corsa δεν μου φαινεται πιο αργο, ισα ισα...

Δημοσ.

Περίμενε να έρθει στην ελληνική αγορά η νέα γενιά i20 (τον Μάρτιο έχουν πει ότι έρχεται) . Η μέρα με την νύχτα με την προηγούμενη γενιά που πωλείται στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Ναι, ξεχασα να αναφερω οτι το i20 θα ρθει Μαρτιο...Παντως και η προηγουμενη γενια μια χαρα ηταν...

Δημοσ.

Εγω ενα ξερω,δεν συγκρινεται το νευρο του i20 με του corsa d. Το corsa 1.4 οριακα παει καλα και το 1.2 θεωρειται αργο.. ασε που καινε περισσοτερη βενζινη απο το i20!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...