Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα MacBook pro retina απο. Electronic king.

Και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις

1. Απο την ημέρα αγοράς ξέρετε πόσες ημέρες κάνει για να φτάσει και με ποιον τροπο στέλνει? δηλαδή express η απλό?

2. Στο make it offer απο 999 λίρες που το είχε του προσέφερα 910 λίρες και αυτός μου αντιπρότεινε 969 , πιστεύετε ότι μπορεί να μου το κατεβάσει και άλλο αν επιμέινω ? γενικά ποσό δεκτικός είναι στο παζάρι?

Δημοσ.

Για το 2 δεν έχω ιδέα, μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις σε σχετικά ξένα forum τι παίζει με τα παζάρια του. Για το 1 όμως, θυμάμαι που είχα διαβάσει πως συνήθως κάνει περίπου 7-10 μέρες.

Δημοσ.

Από εκεί είχα αγοράσει το 2011 το macbook pro μου. Αν θυμάμαι καλά, δεν έριχνε πολύ την τιμή. Αλλά επίσης αν θυμάμαι καλά, έχει μεγάλο στοκ, οπότε και να χάσεις το πρώτο κομμάτι στο παζάρεμα, θα το ξαναβγάλει... Το macbook pro ήρθε αρκετά γρήγορα και χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

1. Απο την ημέρα αγοράς ξέρετε πόσες ημέρες κάνει για να φτάσει και με ποιον τροπο στέλνει? δηλαδή express η απλό?

2. Στο make it offer απο 999 λίρες που το είχε του προσέφερα 910 λίρες και αυτός μου αντιπρότεινε 969 , πιστεύετε ότι μπορεί να μου το κατεβάσει και άλλο αν επιμέινω ? γενικά ποσό δεκτικός είναι στο παζάρι?

1. Περίπου μια εβδομάδα

2. Στα εμπορικά-δημοφιλή κομμάτια (13αρια Retina) δεν κατεβαίνει πολύ. Στα ακριβά 15αρια (με 16gb ram, nvidιa gpu κτλ)κάνει μεγαλύτερες εκτώσεις

3. Για 100-120 ευρώ διαφορά προτίμησε να το αγοράσεις από Ελλάδα (σκρουτζομάγαζα). Οι κίνδυνοι αγοράς από το elecroking ειναι αρκετά μεγάλοι, αν σου κάτσει η στραβή.

Δημοσ.

3. Για 100-120 ευρώ διαφορά προτίμησε να το αγοράσεις από Ελλάδα (σκρουτζομάγαζα). Οι κίνδυνοι αγοράς από το elecroking ειναι αρκετά μεγάλοι, αν σου κάτσει η στραβή.

Δεν έχω ακούσει ποτέ για στραβή απο τον king, ναι για καθυστερήσεις έχω ακούσει, αλλά για να χασει κάποιον τα λεφτά του δεν έχει ακουστεί κάτι και δεν τον συμφέρει φυσικά .

Εγω έκλεισα το νέο MacBook retina 13 retina , με 8gb και 256 SSD , στα 1280 τελική τιμή με express shipping me fedex και 100% ασφάλεια όπως μου είπε.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει ποτέ για στραβή απο τον king, ναι για καθυστερήσεις έχω ακούσει, αλλά για να χασει κάποιον τα λεφτά του δεν έχει ακουστεί κάτι και δεν τον συμφέρει φυσικά .

Δεν εννοω τέτοιου είδους στραβή. Το πρόβλημα είναι αν σου κατσει ελλατωματικο προϊον και όχι αν το παραλάβεις. Οπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση DOA καθώς ο electronic δεν διαθέτει κάποιου είδους "έδρα" στο Λονδίνο. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια, ειναι ακομη ο electronic king πωλητης mbp στο ebay?

Εννοω, απο τη μια φαινεται οτι γενικα υπαρχει σαν πωλητης, απο την αλλη ψαχνω και δεν βλεπω να εχει διαθεσιμα μοντελα, εκτος κι αν κανω κατι λαθος.

Δημοσ.

Παιδια, ειναι ακομη ο electronic king πωλητης mbp στο ebay?

Εννοω, απο τη μια φαινεται οτι γενικα υπαρχει σαν πωλητης, απο την αλλη ψαχνω και δεν βλεπω να εχει διαθεσιμα μοντελα, εκτος κι αν κανω κατι λαθος.

Εχθές που κοίταξα μια χαρα είχε διαθέσιμα μοντελα. Και σε καλύτερες τιμές πλέον λόγο πτώση της λίρας

http://www.ebay.com/sch/electronic-king-inc/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα MacBook pro retina απο. Electronic king. <br>

Και θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις<br><br>

1. Απο την ημέρα αγοράς ξέρετε πόσες ημέρες κάνει για να φτάσει και με ποιον τροπο στέλνει? δηλαδή express η απλό?<br><br>

Φιλε μου για εμενα ειναι κορυφη σε mac...ειχα παρει το macbook pro 17" το 2011 2000ευρω (εδω το ιδιο εκανε 3500) σε δυο μερες ηταν εδω με fedex....Ακομα δεν μπορω να πιστεψω την τιμη που το ειχα παρει...ακομα και σημερα που βλεπω τιμες σε σχεση με Ελλαδα ειναι 1000 κατω στα τοπ μοντελα....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ελπιζω να βρεθει μια λυση τελωνειακης ενωσης UK- EE, τωρα που ερχεται το brexit.

Χρειαζομαστε τον electronic king.

Αγορασε κανεις προσφατα απο εκει το mac του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...