Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μου έχει χαλάσει  ο κονέντορας  στη motherboard που συνδέεται η φύσα της οθόνης σε ένα λάπτοπ toshiba satelite a300d -155. Έσπασαν και στράβωσαν κάποια πιν.  Υπάρχει περίπτωση να το βρω μεμονωμένα σαν ανταλλακτικό? Κάθε βοήθεια δεκτή. 

Δημοσ.

Καλημέρα

Μου έχει χαλάσει  ο κονέντορας  στη motherboard που συνδέεται η φύσα της οθόνης σε ένα λάπτοπ toshiba satelite a300d -155. Έσπασαν και στράβωσαν κάποια πιν.  Υπάρχει περίπτωση να το βρω μεμονωμένα σαν ανταλλακτικό? Κάθε βοήθεια δεκτή. 

ΑΝ έχουν στραβώσει ,μπορείς να τα ισιώσεις(με υπομονή)αν έχουν κοπεί εντελώς θέλει αλλαγή ο κοννέκτορας,στα ανταλλακτικά μτχ κοίταξε στις αγγελίες...δύσκολη επέμβαση

Δημοσ.

coolerman  ευχαριστώ για την απάντηση

δυστυχώς έχουν κοπεί!!  το ξεκόλλησε φίλος με ζεστό αέρα άλλα δεν μπορώ να βρω ανταλακτικό για να το κολλήσει !!

Δημοσ.

coolerman  ευχαριστώ για την απάντηση δυστυχώς έχουν κοπεί!!  το ξεκόλλησε φίλος με ζεστό αέρα άλλα δεν μπορώ να βρω ανταλακτικό για να το κολλήσει !!

connector base δοκίμασε να το αναζητήσεις

στην θέση σου θα ανέβαζα αγγελία(με φωτό) κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει,π.χ αυτή η αγγελία

**ανέβασε μερικές φωτό να το δω,ίσως έχω κάποιο που να ταιριάζει

Δημοσ.

Αν και δεν φαίνεται καθαρά μπορείς να το αλλάξεις αυτο αρκεί να βρείς το ανταλλακτικό και λογικά θα υπάρχει στο ebay ρίξε εκει μια ματιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...