liask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα Μου έχει χαλάσει ο κονέντορας στη motherboard που συνδέεται η φύσα της οθόνης σε ένα λάπτοπ toshiba satelite a300d -155. Έσπασαν και στράβωσαν κάποια πιν. Υπάρχει περίπτωση να το βρω μεμονωμένα σαν ανταλλακτικό? Κάθε βοήθεια δεκτή.
coolerman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα Μου έχει χαλάσει ο κονέντορας στη motherboard που συνδέεται η φύσα της οθόνης σε ένα λάπτοπ toshiba satelite a300d -155. Έσπασαν και στράβωσαν κάποια πιν. Υπάρχει περίπτωση να το βρω μεμονωμένα σαν ανταλλακτικό? Κάθε βοήθεια δεκτή. ΑΝ έχουν στραβώσει ,μπορείς να τα ισιώσεις(με υπομονή)αν έχουν κοπεί εντελώς θέλει αλλαγή ο κοννέκτορας,στα ανταλλακτικά μτχ κοίταξε στις αγγελίες...δύσκολη επέμβαση
liask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 coolerman ευχαριστώ για την απάντηση δυστυχώς έχουν κοπεί!! το ξεκόλλησε φίλος με ζεστό αέρα άλλα δεν μπορώ να βρω ανταλακτικό για να το κολλήσει !!
coolerman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 coolerman ευχαριστώ για την απάντηση δυστυχώς έχουν κοπεί!! το ξεκόλλησε φίλος με ζεστό αέρα άλλα δεν μπορώ να βρω ανταλακτικό για να το κολλήσει !! connector base δοκίμασε να το αναζητήσεις στην θέση σου θα ανέβαζα αγγελία(με φωτό) κάποιος θα βρεθεί να σου δώσει,π.χ αυτή η αγγελία **ανέβασε μερικές φωτό να το δω,ίσως έχω κάποιο που να ταιριάζει
liask Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 δυστυχως σημερα δεν μπορώ γιατι ειμαι εκτός!! αλλα αμεσως μόλις επιστρεψω !!
liask Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ανεβάζω και φωτο μήπως υπάρξει ανταλακτικο.
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν και δεν φαίνεται καθαρά μπορείς να το αλλάξεις αυτο αρκεί να βρείς το ανταλλακτικό και λογικά θα υπάρχει στο ebay ρίξε εκει μια ματιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα