Προς το περιεχόμενο

Gmail notifier - firefox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερες!
προσφατα εφτιαξα και εναν δευτερο google e-mail και θελω να μαθω πως μπορω να εχω ταυτοχρονα συγχρονισμενους 2 λογαριασμους gmail στο gmail notifier.

Τα settings ειναι καπως ετσι,δοκιμασα να συμπληρωσω καποια πεδια,αλλα δεν εγινε κατι.
ευχαριστω εκ των προτερων

http://prntscr.com/60gphy

Δημοσ.

Το Google επιτρέπει να συγχρονίσεις αφενός άλλους λογαριασμούς που έχεις σ' αυτό, δηλαδή αυτό που θέλεις, αφετέρου σε άλλους παρόχους.

Η διαδικασία γίνεται εύκολα από την επιλογή "Ρυθμίσεις" του Gmail, από το γρανάζι (και όχι τις Ρυθμίσεις από τις παύλες), και την καρτέλα "Λογαριασμοί".

Στην ενότητα "Αποστολή μηνυμάτων ως" θα προσθέσεις τους λογαριασμούς Gmail που έχεις και στην ενότητα "Ελέγξτε τα μηνύματά σας ..." τους λογαριασμούς σε άλλους παρόχους.

Με τη διαδικασία αυτή, θα έχεις στη σελίδα του Gmail του βασικού σου λογαριασμού όλα τα μηνύματα από όλους τους λογαριασμούς σου.

Edit

Εκ των υστέρων παρατήρησα ότι μιλάς για Firefox ενώ η πρότασή μου αφορά στο Gmail.

Δημοσ.

Ναι,εγω μιλαω για το gmail notifier,addon στον firefox.

Το οποιο σε ενημερωνει μεσω του browser οποτε εχεις ενα καινουργιο email,το θεμα ειναι οτι εγω θελω να βλεπω τα καινουργια μηνυματα και απο τα δυο emails ταυτοχρονα,γινετε,αλλα δεν ξερω πως να το ρυθμισω.

Το συγκεκριμενο που μου λες δεν θα ηθελα να το κανω,το ενα μαιλ ειναι για επαγγελματικη χρηση και το αλλο ειναι για προσωπικη τελειως και δεν θα ηθελα να τα μπλεξω κατ'αυτο τον τροπο.

Ευχαριστω παντως για τον χρονο σου.

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα τον Firefox, ως browse, για πολλά χρόνια και του είχα προσθέσει αρκετά addons που τον είχαν βαρύνει σημαντικά.

Από τότε που δοκίμασα το Gmail και είδα τις δυνατότητές του, άρχισα να μεταφέρω σ' αυτό, σταδιακά, τις δραστηριότητες και διαφορετικές εφαρμογές που χρησιμοποιούσα, τόσο για τη δουλειά μου όσο και για την καθημερινότητά μου.

Έτσι, μετέφερα στο Gmail το Ημερολόγιο και τις Επαφές, που διατηρούσα στο Outlook, καθώς και, στη συνέχεια, σύνδεσα και όλους τους λογαριασμούς μου σ' αυτό, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να ενημερώνομαι από ένα εργαλείο για όλα όσα με αφορούν.

Αλλά, καθένας λειτουργεί με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί και θεωρεί καλλίτερο.

Δημοσ.

Παίδες εγώ τόσα χρόνια είχα το Google Talk για chat και ειδοποιήσεις για emai σε gmail account. Μου ήρθε μήνυμα ότι θα καταργηθεί και να βάλω το hangouts. Επειδή δε θέλω να το βάλω, έχω άλλη επιλογή για να παίρνω ειδοποιήσεις ότι έχω νέο email?

Το Google notifier δουλεύει αν εισαι συνδεδεμένος στον browser σωστά? Ποιο το νόημα τότε αν έχω ήδη ανοιχτή καρτέλα με το gmail?

Εγώ θέλω κάτι, όπως είχα τόσο καιρό το Google Talk που δεν είναι συνδεδεμένο με κανένα browser για να λαμβάνω ειδοποιήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...