Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου καλησπερα

κατ αρχην δεν ξερω αν επιτρεπεται η ερωτηση αυτη στο forum γι αυτο ζηταω συγνωμη αν παραβω καποιον κανονα.

θελω να φτιαξω ενα απλο ευχρηστο site για ενα οδοντιατριο και ηθελα να δω αν εχετε καποια σελιδα απο την οποια θα μπορουσα να αγορασω καποιο domain σε .gr

μιας και δεν το εχω τοσο με τον προγραμματισμο θα ηθελα να ειναι drag & drop για να με διευκολυνει

το μονο που εχω βρει ως τωρα ειναι το papaki.gr που το πακετο του το πιο φθηνο παει 6ε/μηνα... καμια αξιολογηση?

ευχαριστω

Δημοσ.

σε θέμα hosting καλή εταιρία είναι http://www.inmotionhosting.com/καμιά σχέση με της ελληνικές που είναι πανάκριβες και εγώ κάποια στιγμή όταν χρειάστηκα να φτιάξω κάτι ανάλογο αγόρασα το domain από την ip.gr και απλά άλλαξα τους nameserver από την  inmotionhosting δεν έχω κανένα παράπονο από την συγκεκριμένη εταιρία άψογοι σε όλες την απόψεις καμιά σχέση με τις αναξιόπιστες εταιρίες της Ελλάδας και όσο για το site που θες μπορείς απλά να το στήσεις με cms(joomla -drupal ) και να χρησιμοποιησεις και δωρεάν tempalte η και να αγοράσεις κάποιο φθηνό και σε περίπτωση προβλήματος στην εγκατάσταση έχει τεχνική υποστήριξη 24/7 σε αντίθεση με την Ελλάδα που την διαφημίζουν και δεν ισχύει απλά εκτός της ip.gr 

Δημοσ.

αρα ουσιαστικα μου προτεινεις να αγορασω το domain απο την ip.gr και το host  απο το inmotion , να φερω την domain στην inmotion μετα και να το δουλεψω εκει πανω αν καταλαβα καλα?

αυτο ειναι της ιδιας φασης drag & drop? γιατι δεν εχω ιδιαιτερη ιδεα απο joomla η αληθεια ειναι.

ευχαριστω

Δημοσ.

απότι κατάλαβα δε θέλεις μόνο domain αλλά να κάνεις και ένα site.

Το wordpress είναι μια εύκολη λύση για κάτι σαν drag n drop web site creation.

Σου προτείνω το papaki και ας είναι λίγο ακριβό.

Πρώτα βρίσκεις το domain και μετά επιλέγεις το wordpress hosting package που θες.

Δημοσ.

Domain από που και αν πάρεις η μόνη διαφορά είναι στο κόστος. Απ την στιγμή που μιλάς συγκεκριμένα για .GR τότε οι τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια σε όλα.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το hosting , το dynamic πακέτο από papaki θα σε καλύψει απόλυτα αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες αξιόπιστες ελληνικές και μη εταιρίες.

Το wordpress είναι user friendly, περισσότερο από το joomla , αλλά δεν είναι drag n drop. 

Δημοσ.

αρα ουσιαστικα μου προτεινεις να αγορασω το domain απο την ip.gr και το host  απο το inmotion , να φερω την domain στην inmotion μετα και να το δουλεψω εκει πανω αν καταλαβα καλα?

αυτο ειναι της ιδιας φασης drag & drop? γιατι δεν εχω ιδιαιτερη ιδεα απο joomla η αληθεια ειναι.

ευχαριστω

ναι όχι απόλυτα από την ip υπάρχουν πολλές εταιρίες και δεν έχουν μεγάλες διαφορές πάνω κάτω κανα ευρω αλλά για hosting άσε το papaki και εάν θες ξαναλέω αξιόπιστο hosting μόνο εδώ ρίξε μια ματιά  http://b2evolution.net/web-hosting/top-quality-best-webhosting.php

Δημοσ.

Φιλοι μου καλησπερα

κατ αρχην δεν ξερω αν επιτρεπεται η ερωτηση αυτη στο forum γι αυτο ζηταω συγνωμη αν παραβω καποιον κανονα.

θελω να φτιαξω ενα απλο ευχρηστο site για ενα οδοντιατριο και ηθελα να δω αν εχετε καποια σελιδα απο την οποια θα μπορουσα να αγορασω καποιο domain σε .gr

μιας και δεν το εχω τοσο με τον προγραμματισμο θα ηθελα να ειναι drag & drop για να με διευκολυνει

το μονο που εχω βρει ως τωρα ειναι το papaki.gr που το πακετο του το πιο φθηνο παει 6ε/μηνα... καμια αξιολογηση?

ευχαριστω

Όσο και "φίλος σου" να είναι αν το αποτέλεσμα που θα βγεί θα είναι δραματικό καλύτερα να απευθυνθείται σε κάποιον ποιο ειδικευμένο ώστε να σας το φέρι στα μέτρα σας και μετά να κοιτάξετε την τροποποίηση μόνοι σας. Εναλλακτικά δες το http://www.wix.com 

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα θέλεις και απλό. Ισως 2  - 5 σελίδες και μερικές φωτογραφίες, φόρμα επικοινωνίας κτλ .

Προτείνω να επιλέξεις κάποιο πακέτο φιλοξενίας με sitebuilder, (συνήθως τα πακέτα με Plesk control panel  το διαθέτουν ) .

Κατά την γνώμη μου μείνε Ελλάδα για πολλούς λόγους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...