Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι εχεις δικαιο, εισαι ο πρωτος, δεν εχει ξαναγινει, αυτες οι Ιταλιδες και Ρωσιδες και Σερβιδες που βλεπεις στα νησια τα καλοκαιρια ασε, αποκρουστικοτατες...

Αμα πας στον δημο να ρωτησεις ρωτα και για θεματα διαζυγιου να εισαι προετοιμασμενος, μην τρεχεις τελευταια στιγμη.

Σερβιδες οπως λεμε τουρκοβιδες κτλ;;;

Χαχα :Ρ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά trollαρει (και δεν ειναι και Παρασκευή).

Οποιοδήποτε να ρωτήσεις  για τέτοιες (edit) περιπτώσεις θα σε στείλει δημαρχείο, κεπ και πρεσβεία χώρας

Όταν ανοίξει σοβαρό θέμα για γάμους ελληνων-ελληνιδων με αλλοδαπές/ους ας κοντραριστουμε γερα

Επεξ/σία από arc
Δημοσ.

Απλά trollαρει (και δεν ειναι και Παρασκευή).

Οποιοδήποτε να ρωτήσεις  για τέτοιες θα σε στείλει δημαρχείο, κεπ και πρεσβεία χώρας

Όταν ανοίξει σοβαρό θέμα για γάμους ελληνων-ελληνιδων με αλλοδαπές/ους ας κοντραριστουμε γερα

Ας αναλαβει καποιος το challenge του κυριου.. ακουγεται ενδιαφερον θεμα.

Δημοσ.

Ναί...στο Vegas.

Απαραίτητη προϋπόθεση δύο μυτιές κόκα και ποσότητα αλκοόλ στο αίμα ένα κλίκ πρίν το κώμα.

Σου έχει απαντήσει ήδη ο johnkal

Η λογική όμως σταματά εκεί που ξεκινάν οι καυλες!

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες και παιδουλες..για τις απαντησεις...Δημος πρωτα και μετα βλεπουμε...

Ηξερα σαν απλος παρατηρητης το χαλι τετοιων φορουμ αλλα εκανα το λαθος να γινω μελος...

Περαστικα μου...bye bye...

• Like 1
Δημοσ.

Ηξερα σαν απλος παρατηρητης το χαλι τετοιων φορουμ αλλα εκανα το λαθος να γινω μελος...

tumblr_mshu4tqNKs1spr6bso1_500.gif

• Like 5
Δημοσ.

Αδερφε οταν με το καλο γινει ο γαμος στειλε κανα κουφετο. Αυτα με την σοκολατα,τα αλλα με το αμυγδαλο δεν μ αρεσουν

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες και παιδουλες..για τις απαντησεις...Δημος πρωτα και μετα βλεπουμε...

και μεις κατι εχουμε ακουσει για θυματα αλλα τζαμπα κοπος.

• Like 3
Δημοσ.

περαστικα σου για τη καζουρα ή για τα λεφτα που θα σου φαει η φιλιπινεζα?εκτος και αν ειναι συγγενης του ψινακη τοτε πασο..ααα εγω θελω φωτο απο το γαμο με τα φιλαρακια και τα αλλοδαπα.

2v1nk09.gif

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...