johnkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Λίγα με τις Ρωσίδες Παπακαλιάτη γιατί τις αγαπάμε.
igoods Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναι εχεις δικαιο, εισαι ο πρωτος, δεν εχει ξαναγινει, αυτες οι Ιταλιδες και Ρωσιδες και Σερβιδες που βλεπεις στα νησια τα καλοκαιρια ασε, αποκρουστικοτατες... Αμα πας στον δημο να ρωτησεις ρωτα και για θεματα διαζυγιου να εισαι προετοιμασμενος, μην τρεχεις τελευταια στιγμη. Σερβιδες οπως λεμε τουρκοβιδες κτλ;;; Χαχα :Ρ 1
Razor_7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ^αμφισβητείς τον Παπακαλιάτη? Πιστεύω να ξέρεις ποιά ειναι η συνέχεια. 1
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ποσο χρονων εισαι? Αυτη? Ειναι η πρωτη σου επαφη?
arc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απλά trollαρει (και δεν ειναι και Παρασκευή). Οποιοδήποτε να ρωτήσεις για τέτοιες (edit) περιπτώσεις θα σε στείλει δημαρχείο, κεπ και πρεσβεία χώρας Όταν ανοίξει σοβαρό θέμα για γάμους ελληνων-ελληνιδων με αλλοδαπές/ους ας κοντραριστουμε γερα Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2015 από arc
epp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Απλά trollαρει (και δεν ειναι και Παρασκευή). Οποιοδήποτε να ρωτήσεις για τέτοιες θα σε στείλει δημαρχείο, κεπ και πρεσβεία χώρας Όταν ανοίξει σοβαρό θέμα για γάμους ελληνων-ελληνιδων με αλλοδαπές/ους ας κοντραριστουμε γερα Ας αναλαβει καποιος το challenge του κυριου.. ακουγεται ενδιαφερον θεμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ναί...στο Vegas. Απαραίτητη προϋπόθεση δύο μυτιές κόκα και ποσότητα αλκοόλ στο αίμα ένα κλίκ πρίν το κώμα. Σου έχει απαντήσει ήδη ο johnkal Η λογική όμως σταματά εκεί που ξεκινάν οι καυλες!
tsakonas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως εισαι το ευρωπαικο διαβατηριο που θελει και τρως προλογο; 1
tehAllantin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 προικοθήρας ο δικός σου, θα τα φαει απο το φιλλιπινεζάκι να΄'ουμε! Εγώ μαζί σου πζηλέ!
Traveller1979 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω παιδες και παιδουλες..για τις απαντησεις...Δημος πρωτα και μετα βλεπουμε... Ηξερα σαν απλος παρατηρητης το χαλι τετοιων φορουμ αλλα εκανα το λαθος να γινω μελος... Περαστικα μου...bye bye... 1
Unabomber Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ηξερα σαν απλος παρατηρητης το χαλι τετοιων φορουμ αλλα εκανα το λαθος να γινω μελος... Περαστικα μου...bye bye... 5
thanosrx8 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αδερφε οταν με το καλο γινει ο γαμος στειλε κανα κουφετο. Αυτα με την σοκολατα,τα αλλα με το αμυγδαλο δεν μ αρεσουν 3
tsakonas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω παιδες και παιδουλες..για τις απαντησεις...Δημος πρωτα και μετα βλεπουμε... Ηξερα σαν απλος παρατηρητης το χαλι τετοιων φορουμ αλλα εκανα το λαθος να γινω μελος... Περαστικα μου...bye bye... και μεις κατι εχουμε ακουσει για θυματα αλλα τζαμπα κοπος. 3
gatokoritso Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστω παιδες και παιδουλες..για τις απαντησεις...Δημος πρωτα και μετα βλεπουμε... Ηξερα σαν απλος παρατηρητης το χαλι τετοιων φορουμ αλλα εκανα το λαθος να γινω μελος... Περαστικα μου...bye bye... περαστικα σου για τη καζουρα ή για τα λεφτα που θα σου φαει η φιλιπινεζα?εκτος και αν ειναι συγγενης του ψινακη τοτε πασο..ααα εγω θελω φωτο απο το γαμο με τα φιλαρακια και τα αλλοδαπα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις