Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Πρωτη επαφη με το φορουμ και ξεκινω με ενα θεμα που απασχολει και κανα 2 αλλους γνωστους μου.

Μιλαω με μια κοπελα απο Φιλιππινες και καναμε μια επαφη το προηγουμενο καλοκαιρι αφου ηρθε για διακοπες 15ημερες. Βλεπω οτι ενδεχεται το θεμα να εχει συνεχεια αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι ευκολο να παντρευτουμε στην Ελλαδα και σαφως να ζησουμε εδω και αν ναι με πιο τροπο. Αυτη ζει στη Σαουδικη Αραβια για δουλεια και εχει περα δωσε με Γερμανια και Φιλιππινες καπου καπου. Αν εχει καποιος παρομοια περιπτωση ή καποιο σαιτ με προυποθεσεις κτλ ας στειλει. Ευχαριστω πολυ...

ΥΓ αν πρεπει να σας δωσω καποια αλλα στοιχεια ειμαι στη διαθεση σας.

Βασιλης

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συγνωμη ισως δεν καταλαβα καλα... Γνωρισες μια κοπελα απο ΦΙλιπινες περσι το καλοκαρι για 15 μερες και απλα μιλατε τον υπολοιπο χρονο, και σκεφτεσαι τον γαμο???? :wacko: :unsure: :huh: :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Απλα θελω να ξερω την διαδικασια...διοτι αρχισαν οι κρουσεις να ερθει να καθισει 90ημερες δεν ξερω ποσο μπορει σαν διακοπες να μεινουμε μαζι απο Απριλιο και μετα και λεω κατσε να μαθουμε να ξερουμε μην γινει καμμια συζητηση περι γαμου...να εχουμε ενα μπουσουλα...Μην ξεκινησω κατι πιο σοβαρο αν ειναι να χασουμε την ζωη μας μεταξυ Μανιλας και Αθηνας!!!

Τοσο περιεργο ηταν το ποστ μου!!! 

Δημοσ.

γιατί να μην μπορείτε να μείνετε εδώ;πες και στη φιλιπινεζα να πει στις φιλενάδες της όλα οκ ότι και αυτές μπορούν να έρθουν να παντρευτούν με τους γνωστούς σου.πάντως θα ήθελα να μάθω πως μέσα σε 15 μέρες το έκοψες και το ετοιμάζεις για γάμο....

Δημοσ.

Το σκεφτηκα και εγω αυτο οποτε ας κανω μια επαφη με τον δημο να δουμε τι θα μας πει...

thanks...

Δεν θελω απλα να ξεκινησω κατι που θα μας σκοτωσει συναισθηματικα και τους με βολτες απο χωρα σε χωρα...Υπαρχει και το οικονομικο θεμα...δεν ειμαστε και Ωνασηδες...

Για το πως και το γιατι ειναι δυσκολο να καταλαβετε...το ξερω...αλλα δεν ειναι η ωρα να το συζητησουμε...

Σκεψου ποσο εκτος του δικου μου κοσμου/μυαλου ειναι η ελληνικη μοντερνα πραγματικοτητα που εφτασα να ερωτευτω ξενη κοπελα σε διακοπες!!!!

Αν μπορειτε να βοηθησετε σας ειμαι ευγνωμων...αν δεν μπορειτε δεν πειραζει ξεκιναω απο δημο και βλεπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Ακου αν δεινεις λεφτα γιατι δεν της φτανουν ή εχουν οικογενειακα προβληματα μεινε μακρυα...

Ειναι κλασσικο στορυ.

τωρα για το γαμο ειναι λεπτομεριες...

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και λίγες περιπτώσεις που μόλις ερωτευθούν 2 άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν σε χρόνο dt. Τι να γίνει, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Για το θέμα σου δεν ξέρω να σε πληροφορήσω, πάντως καλή τύχη σε οτι αποφασίσετε.

Δημοσ.

Καλά πλάκα μας κάνεις υποθέτω και τρολαρεις..πρώτο σου post άλλωστε. Αν μια στις χίλιες το εννοείς σκέψου για τι πράγμα μιλάς! Όσα χρόνια και να ξέρεις κάποιον πάντα βρωμάει μπαρούτι ο γάμος, εσύ θες με κάποια που δεν την ξέρεις καν; Γυναίκες υπάρχουν άπειρες, πολύ σημασία δίνεις για κάποια που γνώρισες στις διακοπές.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν και λίγες περιπτώσεις που μόλις ερωτευθούν 2 άνθρωποι αποφασίζουν να παντρευτούν σε χρόνο dt. Τι να γίνει, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Για το θέμα σου δεν ξέρω να σε πληροφορήσω, πάντως καλή τύχη σε οτι αποφασίσετε.

Ναί...στο Vegas.

Απαραίτητη προϋπόθεση δύο μυτιές κόκα και ποσότητα αλκοόλ στο αίμα ένα κλίκ πρίν το κώμα.

• Like 12
Δημοσ.

Μπορεί και να τρολάρει

Αν όμως δεν τρολάρει και είναι legit scenario φαντάσου την θέση του όπου εκτός από τις εξηγήσεις που "πρέπει" να δώσει σε φίλους/γνωστούς/συγγενείς να πρέπει να εξηγήσει και σε μας εδώ όπου απλά ζήτησε κάποιες πρακτικές πληροφορίες (για όποιον ξέρει ν' απαντήσει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις, ας κάνει ότι θέλει αρκεί να σκεφτεί πρώτα λογικα. Η λογική όμως σταματά εκεί που ξεκινάν οι καυλες! Αυτό είναι που πρέπει να προσέξει.

Και γω στο παρελθόν με γυναίκες εχω πει και σκεφτεί διάφορα πάνω στον ενθουσιασμό μου. Όταν τις γνώριζα καλύτερα ξενέρωνα και καταλάβαινα πως η μόνη χρήση τους είναι αυτή του.. νεροχύτη! Γενικά, είναι δύσκολο να βρεις καλό άνθρωπο στην ψυχή που

ταυτόχρονα να χει και τα λογικα του για να κανείς κάτι παραπάνω. Μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο και να τα αποδείξει αυτά οτιδήποτε άλλο είναι τζόγος και μάλιστα υψηλού ρίσκου

Επεξ/σία από johnkal
Δημοσ.

Σκεψου ποσο εκτος του δικου μου κοσμου/μυαλου ειναι η ελληνικη μοντερνα πραγματικοτητα που εφτασα να ερωτευτω ξενη κοπελα σε διακοπες!!!!

Ναι εχεις δικαιο, εισαι ο πρωτος, δεν εχει ξαναγινει, αυτες οι Ιταλιδες και Ρωσιδες και Σερβιδες που βλεπεις στα νησια τα καλοκαιρια ασε, αποκρουστικοτατες...

Αμα πας στον δημο να ρωτησεις ρωτα και για θεματα διαζυγιου να εισαι προετοιμασμενος, μην τρεχεις τελευταια στιγμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...