Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω ακομα το εχω το Ipad 1....... στο συρταρι βεβαια, αλλα για τα 4.5 χρονια που εχει πανω του, τα παει μια χαρουλα....

Καλά στο συρτάρι μπορεί να αντέξει και 100 χρόνια δε λέει κάτι...:P

Δημοσ.

@Zio

Οποτε το εχω δουλεψει ομως ( στην 5αρα πρεπει να το εχω) τα παει μια χαρα.... :-D

Τελευταια φορα ηταν πριν κανα μηνα για να τραβηξω κατι σημειωσεις που ειχα ξεχασμενες μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,

Επειδή έκανα μια πρόσφατη έρευνα γιατί θέλω και εγώ λέω να σου απαντήσω μπας και σε βοηθήσω λίγο στην επιλογή..

Το μόνο που έχω να σου πω είναι να πάρεις το ipad mini 2 32gb μιας και είναι ακριβώς το ίδιο με το 3 χωρίς όμως το άχρηστο (κατ εμέ) fingerprint scanner και πιο φτηνό (το 32gb wifi version είναι περίπου 100eu 30eu φθηνότερο από το 16άρι wifi version του 3, τιμές από amazon.de). Γιατί 32άρι; Εφόσον θες ταινίες κτλ θα σου είναι χρησιμότερο και είναι πιο value for money από το 16άρι.

Για τα υπόλοιπα ας σου απαντήσει κάποιο άλλο παιδί.

σκεφτομαι και γω για iPad mini 2 να αντικαταστήσω το iPad 2 μου που με το iOS 8.1.3 τα παίξε.αξιζει η αγορά του; Το iPad air 2 λίγο ακριβό δεν είναι και είναι και λιγότερο φορητό;
Δημοσ.

σκεφτομαι και γω για iPad mini 2 να αντικαταστήσω το iPad 2 μου που με το iOS 8.1.3 τα παίξε.αξιζει η αγορά του; Το iPad air 2 λίγο ακριβό δεν είναι και είναι και λιγότερο φορητό;

Άμα το μέγεθος σου κάνει για εμένα αξίζει η αγορά! Το Air είναι λίγο μεγάλο για τα γούστα μου..

Δημοσ.

Μια χαρά θα σου κρατήσει φίλε μου 5 χρόνια, εγώ το ipad 3 το εχω 3 χρόνια και απο ότι φαίνετε θα το εχω αλλα τόσα μιας και η οθόνη του ειναι εξαιρετική και για την χρήση που το κάνω, ταινίες και browsing αντέχει ακόμα και μουσική παραγωγή βολεύει.... Τσιμπα άφοβα, δεν ξέρω για τα iphones αλλα απο tablet μονο ipad απο εδώ και πέρα. Btw η μπαταρία ακόμα κρατάει 8-9 ώρες

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...