Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..παιδες.λεω να παρω και εγω ενα ipad κυριως και ταινιες στην δουλεια μουσικη και σερφαρισμα.

...αλλα θελω τα φωτα σας.επειδη κυριως η χρηση θα γινει εκτος σπιτιου λεω για το ipad mini 3 που εχει και ρετινα με 16gb.παραπανω δεν με ενδιαφερει.

αλλα...δεν ξερω τι παιζει με αυτα που εχουν cellurar,gps κτλ. οπως λεει ενσωματωμενο gps τι εννοει;οτι μπορεις να χεις gps χωρις ή με 3g;

και τελος η μπαταρια ποσο κραταει σε πληρης χρηση;

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου,

Επειδή έκανα μια πρόσφατη έρευνα γιατί θέλω και εγώ λέω να σου απαντήσω μπας και σε βοηθήσω λίγο στην επιλογή..

Το μόνο που έχω να σου πω είναι να πάρεις το ipad mini 2 32gb μιας και είναι ακριβώς το ίδιο με το 3 χωρίς όμως το άχρηστο (κατ εμέ) fingerprint scanner και πιο φτηνό (το 32gb wifi version είναι περίπου 100eu 30eu φθηνότερο από το 16άρι wifi version του 3, τιμές από amazon.de). Γιατί 32άρι; Εφόσον θες ταινίες κτλ θα σου είναι χρησιμότερο και είναι πιο value for money από το 16άρι.

Για τα υπόλοιπα ας σου απαντήσει κάποιο άλλο παιδί.

Επεξ/σία από jmirko15
Δημοσ.

^Από που είναι αυτές οι τιμές; Εγώ με μια γρήγορη ματιά είδα ότι το 2 το 32αρι είναι πιο ακριβό από το 3 το 16άρι! Εκτός αν τα μπέρδεψα :)

Δημοσ.

^Από που είναι αυτές οι τιμές; Εγώ με μια γρήγορη ματιά είδα ότι το 2 το 32αρι είναι πιο ακριβό από το 3 το 16άρι! Εκτός αν τα μπέρδεψα :)

Λάθος το 100άρικο που είπα (λάθος μοντέλο έβλεπα) αλλά είναι πιο φτηνό κατά 30-40 περίπου. Συνήθως τιμές βλέπω από Amazon.de

• Like 1
Δημοσ.

αλλα...δεν ξερω τι παιζει με αυτα που εχουν cellurar,gps κτλ. οπως λεει ενσωματωμενο gps τι εννοει;οτι μπορεις να χεις gps χωρις ή με 3g;

και τελος η μπαταρια ποσο κραταει σε πληρης χρηση;

ευχαριστω

Tα wifi μοντελα ipad δε διαθετουν gps chip.

Αν θες gps πρεπει να παρεις το Cellular μοντελο.Αυτο σημαινει οτι μπορεις να χρησιμοποιεις το gps για offline navigation χωρις να χρησιμοποιει δεδομενα απο wifi ή 4G.

Απλα το cellular μοντελο σου δινει δυο επιπροσθετα features,το 4G και το GPS,σε σχεση με το wifi μοντελο.Αυτη ειναι ολη η ιστορια.

Δημοσ.

ευχαριστώ...η μπαταρια του θα κρατησει ενα 4ωρο...με 2ωρες ταινια και αλλες δυο ωρες σερφαρισμα και ιντερνετ;

Χαλαρά....και άλλο τόσο
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ...η μπαταρια του θα κρατησει ενα 4ωρο...με 2ωρες ταινια και αλλες δυο ωρες σερφαρισμα και ιντερνετ;

Απο περιέργεια , υπάρχει τέτοια δουλειά που σε πληρώνουν για να μπορείς να βλέπεις 2 ώρες ταινίες και 2 ώρες σερφάρισμα? θέλω και εγω! :P

• Like 1
Δημοσ.

Απο περιέργεια , υπάρχει τέτοια δουλειά που σε πληρώνουν για να μπορείς να βλέπεις 2 ώρες ταινίες και 2 ώρες σερφάρισμα? θέλω και εγω! :P

Ε κάτι σε φύλακας-σεκιούριτι-νυχτερινός μάλλον..:)

Δημοσ.

εννοουσα να μπορω να το παρω στην δουλεια για να ακουω μουσικη και ποτε ποτε να βλεπω τπτ στο ιντερνετ οπως μαιλ-viber.

ταινιες σπιτι καλα θα ηταν να εβλεπα στην δουλεια χαχα

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που το θελεις για λιγο σερφαρισμα και και για ταινιες δεν υπαρχει λογος να παρεις ipad mini ..μπορεις να παρεις μια ταμπλετα της android με λιγοτερα χρηματα στη οποια θα μπορεις να κατεβαζεις ταινιες με τορεντ να ενσωματονεις υποτιτλους με bsplayer και για το σερφαρισμα σε παρα πολυ καλα επιπεδα..προσωπικη μου γμωμη για τη δουλεια που το θελεις σαν παλιος κατοχος ipad..

Δημοσ.

απλα φιλε εαν και καθυστεριμενα...πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο γι αυτο.θελω να το κρατησω 5χρονακια σιγουρα,ειναι σταθερο...τωρα απο κει και περα τα android τα φοβαμαι...τα εχω βαρεθει

Δημοσ.

Παντως εγω ακομα το εχω το Ipad 1....... στο συρταρι βεβαια, αλλα για τα 4.5 χρονια που εχει πανω του, τα παει μια χαρουλα....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...