Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε τι χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω πριν αγοράσω μια κιθάρα ( θα προτιμούσα ακουστική, έχω ήδη κλασική που μου την κάναν δώρο αλλα δεν με "αντιπροσωπεύει" σε αυτά που ακούω )
τι ρόλο παίζει το ξύλο που γράφουν?
τα 3/4? 4/4? (που στην ακουστική δεν υπάρχει ως χαρακτηριστικό)
τι κάνει μια κιθάρα να είναι ακριβότερη απο μια άλλη? μόνο το ξύλο που συμβάλλει στην ποιότητα ή υπάρχει και κάτι άλλο? :)

Δημοσ.

Το ξύλο έχει να κάνει με την ποιότητα του οργάνου, όσο και με τον ήχο του. Τα 3/4, 4/4 είναι τα μεγέθη της κιθάρας (συνηθώς υπάρχουν μόνο στην κλασσική). Έγω θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις με την κλασσική που έχεις. Είναι πιο "δύσκολη" κιθάρα από τις ηλεκτρικές και τις ακουστικές. Μετά το παίξιμο σε πχ. ηλεκτρική θα σου φαίνεται παιχνιδάκι! ;) Βάλε ένα σετ καλές χορδές και ξεκίνα! Και μια συμβουλή σαν μουσικός. Άλλο τα ακούσματα που έχεις, και άλλο τι θα γουστάρεις να παίζεις! Έγω όταν ξεκίνησα να παίζω, άκουγα μόνο μέταλ. Έλα ντε που σε ελάχιστο χρόνο κάταλαβα οτι δεν μου άρεσε να παίζω μεταλ! Μέτα από τόσα χρόνια πλέον ακούω hard rock, άλλα παίζω blues και Rock & roll! Μην προσπαθησεις να διαλέξεις εσύ την μουσική. Άσε την μουσική να σε διαλέξει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...