Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Bootcamp on Imac mid 2014 - Magic Mouse Issues

mistr4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα,

Ένας καλός φίλος αγόρασε ένα Imac mid 2014. Βρίσκεται Θεσσαλονίκη, οπότε μιας και βρέθηκα κι εγώ αυτές τις ημέρες του πέρασα τα win 7 με bootcamp. Δυστηχώς όμως δεν είχαμε πολύ χρόνο λόγω δουλειάς και δεν μπόρεσα να ρυθμίσω μία τελευταία λεπτομέρεια. Οπότε τώρα θα πρέπει είτε να του στείλω οδηγίες, είτε να τον καθοδηγήσω τηλεφωνικά.

Το πρόβλημα είναι με το magic mouse. Κατά την εγκατάσταση (επέλεξα να κατεβάσει τους τελευταίους drivers κλπ) δεν δούλευε. Το keyboard όμως δούλευε κανονικά. Οπότε δεν χρησιμοποίησα το ποντίκι, αλλά έκανα το setup με τα shortcuts του keyboard. Όταν τελείωσε όμως το setup κι έκανα reboot παρατήρησα πως μόνο το ποντίκι δεν λειτουργούσε. Για την ακρίβεια, λειτουργεί μετά όμως από κάποιο χρονικό διάστημα, π.χ 2-5 λεπτά. Δεν γνωρίζω γιατί. Το πληκτρολόγιο πάλι δεν έχει πρόβλημα. 

Στα ξένα forum πολλοί λένε πως το πρόβλημα έγκειται στο 'pairing' του ποντικιού με το mac os. Δηλαδή, θα πρέπει να κάνω 'unpair' στo mac os, στη συνέχεια να μπω windows και να κάνω pair και μετά πάλι pair σε mac. Άλλοι πάλι λένε για κατάργηση του ποντικιού από device manager κλπ κλπ, οπότε μπλέκει λίγο περισσότερο η ιστορία. Το πρόβλημα είναι πως δεν θα μπορέσω να τα κάνω εγώ τα παραπάνω λόγω απόστασης και δεν θέλω να μπλέξω τον φίλο περισσότερο μιας και δεν είναι γνώστης. Αν ήμουν εκεί δεν θα υπήρχε λόγος του νέου θέματος με άλλα λόγια γιατί θα τα έκανα όλα τα μαγικά, με trial and error.

Η ουσία λοιπόν...

Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία για να μην το πάω στα ψαχτά? Μήπως έχει τύχει το ίδιο σε κάποιο καλό παιδί από εσάς εδώ που έχετε όλη τη συλλογή της apple για να μην κολυμπήσουμε άδικα αν έχετε ήδη την 'βάρκα' εσείς?? :) :)

Κάθε βοήθεια - συνδρομή ευπρόσδεκτη και φυσικά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παναγιώτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...