Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει το Lower του Michigan (Β1) και τωρα αφου εχω κανει ηδη 1 χρονο προετοιμασια για το Michigan(C1) σκεφτομαι να το δωσω και επιπλεον να δωσω και ενα οχι και το απαιτητικό πτυχιο για να ειμαι σιγουρος επειδη στο Michigan ειμαι 65% σιγουρος οτι θα το παρω.Ομως δεν ξερω σχεδον κανενα αλλο που ναι ειναι ευκολο πτυχιο.εχετε να μου πειτε καποιο ?? Εχω ακουσει για το Toeic,edi και κατι αλλα...

Δημοσ.

ielts academic level english

το πηρα εντελως αδιαβαστος αλλα νταξει το βιαζομουν για μια θεση που προκηρυκτηκε μια και η προηγουμενη διαπιστευση μου στα αγγλικα ειχε ληξει ,απο αποψη δυσκολιας θα ελεγα μετριο για καποιον που ξερει την γλωσσα . 7 στα 9 σημαινει αριστη γνωση της αγγλικης και γινεται αποδεκτο σε οποιο πανεπιστημιο του εξωτερικου θες

• Moderators
Δημοσ.

δεν θεωρω οτι το ielts ειναι πιο ευκολο απο το michigan! τα δωσα και τα δυο τωρα και τα πηρα και τα δυο! 

το ιελτς εχει ευκολο listening & speaking

to reading ειναι περιεργο αν δεν εχεις κανει εξασκηση για να εισαι μεσα στους χρονους γιατι ειναι μεγαλα τα κειμενα και οι εκθεσεις ειναι λιγο περιεργες! η μια βασικα το πρωτο που απλα εξηγεις δεν ειναι τιποτα!

γενικα θεωρω στο ιελτς παιζει το πιο σημαντικο ρολο η σωστη διαχειριση του χρονου!

Δημοσ.

δεν θεωρω οτι το ielts ειναι πιο ευκολο απο το michigan! τα δωσα και τα δυο τωρα και τα πηρα και τα δυο! 

to reading ειναι περιεργο αν δεν εχεις κανει εξασκηση για να εισαι μεσα στους χρονους γιατι ειναι μεγαλα τα κειμενα και οι εκθεσεις ειναι λιγο περιεργες! η μια βασικα το πρωτο που απλα εξηγεις δεν ειναι τιποτα!

γενικα θεωρω στο ιελτς παιζει το πιο σημαντικο ρολο η σωστη διαχειριση του χρονου!

κοιταξε ειναι υποτυπωδη ολα αυτα,για μενα ηταν ευκολο ,για καποιο δυσκολο ,εγω δεν εκανα φροντηστηριο πηγα ετσι ,αλλοι πανε ,ειναι θεμα πιστευω ποσο καλα αφιερωσες χρονο στη γλωσσα ,πχ εγω ανετα μπορω να παρακολουθησω και ταινια χωρις υποτιτλους κια να κατανοησω τι λενε  καποιοι μπορει να εχουν και 9 πχ στο ielts αλλα δεν μπορουν ,ολα ειναι θεμα συνηθειας και χρονου μαθησης

• Moderators
Δημοσ.

μωρε και εγω ετσι πηγα και περασα (γενικα επιασα τα αγγλικα τον Οκτωβρη του 13 απο το 0 και μεχρι τον Ιουνιο του 15 πηρα fce,ecce,ecpe,ielts)

απλα λεω τι γνωμη μου σχετικα με την δυσκολια

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έδινα πριν χρόνια, με είχαν πρήξει από το φροντιστήριο πέρα από τα Cambridge / Michigan να δώσω και για το πτυχίο του Lancashire. Δέχτηκα. Που έκανα τα past papers, μου φάνηκε ότι το "proficiency" του τελευταίου ήταν κατιτίς δυσκολότερο από ... το lower του Cambridge.

:wacko:

Οπότε το κατατάσσω στα πολύ εύκολα.

Τελικά πήρα μόνο τα Cambridge / Michigan, την ημέρα που έδινα το άλλο μ' έπιασε αλλεργικό σοκ και έφυγα άρον άρον.  :mellow:

Δημοσ.

Εχω παρει το Lower του Michigan (Β1) και τωρα αφου εχω κανει ηδη 1 χρονο προετοιμασια για το Michigan(C1) σκεφτομαι να το δωσω και επιπλεον να δωσω και ενα οχι και το απαιτητικό πτυχιο για να ειμαι σιγουρος επειδη στο Michigan ειμαι 65% σιγουρος οτι θα το παρω.Ομως δεν ξερω σχεδον κανενα αλλο που ναι ειναι ευκολο πτυχιο.εχετε να μου πειτε καποιο ?? Εχω ακουσει για το Toeic,edi και κατι αλλα...

Διόρθωση: Β2 είναι το επίπεδο lower που λες και C2 είναι το proficiency. C1 είναι το advanced.

Δεν θά'λεγα ότι υπάρχει εύκολο και δύσκολο πιστοποιητικό. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι εξέτασης (της ΙΔΙΑΣ ύλης) και διαφορετικές βάσεις (π.χ. σε άλλα 65% σε άλλα 55% κλπ). Οπότε αν θες πιο χαμηλή βάση για να το σιγουρέψεις πιο πολύ, μπορείς να δώσεις και ESB επίπεδο C2.

Κατέβασε κανα practice test, κανα past paper από διάφορα πιστοποιητικά και δες ποιό σου ταιριάζει.

Δημοσ.

Τί θα πει πήρες το ielts; Το ielts ειναι πιστοποίηση του επιπέδου στο οποίο βρίσκεσαι,άκυρη τελείως η σύγκριση.
Δημοσ.

Κατεβασε  τα τεστ των Michigan/Cambridge προσπαθησε να τα κανεις και δες ποιο σου ταιριαζει.Προσωπικα απο αυτα που εχω ακουσει κιολας αυτα τα 2 αξιζουν σαν πιστοποιηση.Αν προετοιμαστεις καταλληλα δεν ειναι δυσκολα.Το κανεις  που το κανεις λεω γω καντο σωστα  :-) .

Δημοσ.

nenya ναι συγνώμη τα μπερδεψα λιγο :-) 
Καλυτερα μου ταιριαζει το michigan 1+ χρονο προετοιμαζομαι..αλλα τωρα στα test βλεπω χαμηλές βθμολογιες και σκεφτηκα να δωσω για  καποιο αλλο.Ποιο ταιριαζει πιο κοντα στο Michigan ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...