Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δούμε αν αυτή θα είναι μια σοβαρή ταινία με κάποια επαφή με την πραγματικότητα ή θα είναι άλλη μια αγιογραφία...

H επιλογή πάντως του Seth Rogen (και όχι Rogan) είναι πολύ περίεργη. Ο τύπος είναι ενας κακός κωμικός ηθοποιός με ενα ιδιαίτερο στυλ που αρέσει σε κάποιους. Δεν μπορώ να τον φανταστώ να παίζει σοβαρό ρόλο γιατί απλούστατα δεν είναι καλός ηθοποιός. Μάλλον το όνομα πουλάει...

Δημοσ.

Ακόμα και μετά το θάνατό του η apple προσπαθεί να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομά του, τόσο από τις εισπράξεις της ταινίας, όσο και από το hype, που θα απόκτήσει η ίδια προβάλλοντας στον κόσμο πόσο "τιτανοτρισμέγιστος", god-like, divine τύπος, ήταν ο θανόντας. Θα έλεγα ντροπή τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε να μιλησει και ο ίδιος ο Jobs θα συμφωνούσε μαζί τους. Ήταν τρομερός πωλητής και αδίστακτος επιχειρηματίας, αλλά σίγουρα όχι παράδειγμα προς μίμηση...

Για μένα δεν είναι ταινία, αλλά μια πολύ καλή (και εκτενέστατη) διαφήμιση, η οποία όχι μόνο θα επιτελέσει το σκοπό της, αλλά θα πληρώσουν κι από πάνω οι θεατές για να την δούνε...

Η apple, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύει ότι είναι ασύγκριτη σε θέματα marketing και γι αυτό της βγάζω το καπέλο.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Steve Jobs and Japanese Aesthetics

apple1.jpg

Steve Jobs visited Kyoto regularly, one of the central homes to both Japanese buddhism and tea culture, and he had a great love of Japanese art and cuisine. He enjoyed matcha during the tea ceremony and practiced buddhism, and his Apple products have shown design ideas which draw a great deal on Japanese expectations. Of Japanese companies, Sony corporation influenced him a great deal. He became close friends with the company’s co-founder, Akio Morita, and regularly visited Sony headquarters during his many trips to Japan. He went on tours of its production plants. The electronic devices made by Sony were admired by him and helped to shape Apple’s aesthetic and served to build his interest in fitting its devices into the everyday lives of consumers.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακόμα και μετά το θάνατό του η apple προσπαθεί να βγάλει χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομά του, τόσο από τις εισπράξεις της ταινίας, όσο και από το hype, που θα απόκτήσει η ίδια προβάλλοντας στον κόσμο πόσο "τιτανοτρισμέγιστος", god-like, divine τύπος, ήταν ο θανόντας. Θα έλεγα ντροπή τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε να μιλησει και ο ίδιος ο Jobs θα συμφωνούσε μαζί τους. Ήταν τρομερός πωλητής και αδίστακτος επιχειρηματίας, αλλά σίγουρα όχι παράδειγμα προς μίμηση...

Για μένα δεν είναι ταινία, αλλά μια πολύ καλή (και εκτενέστατη) διαφήμιση, η οποία όχι μόνο θα επιτελέσει το σκοπό της, αλλά θα πληρώσουν κι από πάνω οι θεατές για να την δούνε...

Η apple, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύει ότι είναι ασύγκριτη σε θέματα marketing και γι αυτό της βγάζω το καπέλο.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως πλέον η περίπτωση σου είναι σοβαροτερη από ...τη δίκη μου ε;

Δημοσ.

Ο Cook o Schiller και ο Cue.. Σαν να λέμε ο καλός ο κακός και ο άσχημος. Αυτοί πουλάν και την μάνα τους για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως πλέον η περίπτωση σου είναι σοβαροτερη από ...τη δίκη μου ε;

Δεν θεωρώ ότι ανήκεις σε κάποια "ειδική" περίπτωση. Γράφεις τη γνώμη σου (αν και διαφωνώ, είναι απόλυτα σεβαστή από μέρους μου) και γράφω τη δική μου.

Το πόσο αδίστακτες είναι οι επιχειρήσεις έχει να κάνει καθαρά με το κέρδος. Προβάλω την καθαρά οικονομκή πλευρά του θέματος. Μοιάζει "εκτός παγματικότητας", αλλά η πραγματικότητα, που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, είναι αυτή που έχει προβληθεί από την εταιρεία μέσω marketing και τμήματος δημοσίων σχέσεων και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την... πραγματικότητα!... :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θεωρώ ότι ανήκεις σε κάποια "ειδική" περίπτωση. Γράφεις τη γνώμη σου (αν και διαφωνώ, είναι απόλυτα σεβαστή από μέρους μου) και γράφω τη δική μου.

Το πόσο αδίστακτες είναι οι επιχειρήσεις έχει να κάνει καθαρά με το κέρδος. Προβάλω την καθαρά οικονομκή πλευρά του θέματος. Μοιάζει "εκτός παγματικότητας", αλλά η πραγματικότητα, που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, είναι αυτή που έχει προβληθεί από την εταιρεία μέσω marketing και τμήματος δημοσίων σχέσεων και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την... πραγματικότητα!... :-D

Είχες μια προσωπικότητα που άλλαξε πολλά πράγματα στο χώρο. Και ταινίες θα έχεις και αφιερώματα και γενικώς έχει ενδιαφέρον να γνωρίσεις τη ζωή του, τις πρακτικές του, τον τρόπο σκέψης κλπ κλπ.

Η apple η ίδια, χέστηκε για την ταινία κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...