giokarv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μέχρι και χθες όταν εμφανιζόταν το πληκτρολόγιο του κινητού μου(Samsung Glaxy s3) έιτε για νa γράψω μυνήματα είτε για να σερφάρv ή οτιδήποτε άλλο στην κάτω πλευρά εμφανιζόταν στο space του πληκτρολογίου εάν το πατούσα να αλλάξω γλώσσα και να χρησιμοποιήσω την δέυτερη . Τώρα όμως αυτό δεν γίνεται και μου επιτρέπει να χρησιμοποιησω μία γλώσσα. Δεν ξ'ερω τι έχει συμβεί ;;; τι μπορώ να κάνω για να μπορώ να έχω και τις δύο γλώσσες στο πληκρολόγιο ;;; Ευχαριστώ.
overpower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Στις ρυθμισεις πηγες για να δεις αν μπορεις να βαλεις 2η? Αν εχεις stock πληκτρολογιο, κατω αριστερα νομιζω ειναι οι ρυθμισεις, δεν θυμαμαι.
giokarv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι κάτω αριστερά είναι πήγα βάζψ εισαγωγή γλώσσας αγγλικά ....και μετα αφού βγαίνω εκτός δεν με αφήνει να ανταλλάξω τις γλωσσες πατωντας και σύροντας το space όπως γινόταν ...πλέον μου επιτρέπει μία γλωσσα μόνο να έχω. Επίσης έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια μου βγάζει ....
Moderators Λύση stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Λύση Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τι εχει συμβει: Εχεις ενεργοποιησει κατι στα Accessiblility Settings (εικαζω το Greenify αλλα μπορει να ειναι οτιδηποτε). Τι μπορεις να κανεις: Να απενεργοποιησεις ο,τι ειναι εκει και θα επανελθει η αλλαγη γλωσσας. Αν θελεις και αυτο του accessibility και δευτερη γλωσσα, τοτε θα πρεπει να κατεβασεις αλλο πληκτρολογιο. Δυστυχως ειναι bug του samsung keyboard. 1
giokarv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή δεν κατέχω και πολλά μήπως θα μπορούσες stormain να να μου εξηγήσεις πιο απλα τι πρεπει να κάνω ;;;; Που βρίκσω αυτό Accessiblility Settings;;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καπου στις Ρυθμισεις του τηλεφωνου ειναι, Προσβασιμοτητα ειναι στα ελληνικα. Βρες την επιλογη και θα δεις να εχει τικαρισμενα καποιες εφαρμογες. Τις ξετικαρεις και εισαι οκ.
giokarv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πα΄ρα παρα παρα πολυυυυ!!!! Εντάξει το βρήκα !!!
the gamer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα δε πολυ καταλαβα τι να κανω μπορει να με βοηθησει καποιος?
Georgellk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Παιδιά μπορεί κάποιος παρακαλώ με όσο γίνεται απλά ελληνικά να εξήγηση γτ ενώ έχω επιλέξει δύο γλώσσες ξαφνικά να με αφήνει να γράφω μόνο μεν τη μια ?
Mariosss21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 @Georgellk Πηγαινε ρυθμισεις, προσβασιμοτητα και απενεργοποιησε το king root!
Προτεινόμενες αναρτήσεις