Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Wd My Passoprt 500αρη εξωτερικο σκληρο. Μου κανε καποια κολπα που και που και ενω την Παρασκευη ειχα παραγγείλει εναν WD My Passpost Ultra 1terra, το Σαββατο πρωι...παπαλα ο 500αρης. Ενω τον βλεπουν 5 Η/Υ (desktop και laptop) δηλ. του δινουν ενα γραμμα, κανεις ομως δεν τον διαβαζει. Δοκιμασα και ενα boot cd hirens και εβαλα ενα wipecopy προγραμμα για copy απο τον 500αρη στον 1terra αλλά μετα απο λιγο το προγραμμα μου βγαζει οτι κατι δεν λειτουργει στον 500αρη συν οτι το λαμπακι σβηνει....
Το αξιοπεριεργο ειναι οτι δοκιμασα τον 500αρη στον WD TV Live και τον διαβαζει κανονικοτατα...
Υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τα αρχεια; Ευτυχως εχω καταφερει μεσω του WD TV Live να μεταφερω φωτος και βιντεος... αλλά θα με ενδιεφερε καλυτερα μεσω Η/Υ...
Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Το δοκιμασα... και σε W& και σε XP...
Μεσω του WD TV LIve, (ευτυχως που τον διαβαζει) κανω την μεταφορα των αρχειων στο σκληρο 1terra... Μολις τελειωσω την μεταφορα των αρχειων θα δοκιμασω για φορματ...
Αλλά μου κανει εντυπωση, γιατι τον διαβαζει ο WD TV LIve και οχι τα πισιά...

Δημοσ.

Αυτοί οι δίσκοι ειναι λίγο περίεργοι μπορεί δηλαδή να υπάρχει και καποιο πρόβλημα με την θήκη οπως βγάζουν συχνά , στο συγκεκριμένο θέμα ομως καποιο θέμα φαίνεται να υπάρχει με το file system για αυτο οταν πάρεις τα αρχεία σου καλύτερα κάνε format ή δοκίμασε σε πρώτη φάση σε fat32 και μετα ntfs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...