toykaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Για πιο λογο καποιος να κανει αναβαθιση Bios ειδα σε εμενα εχω το f5 και εχει αναβαθμιση f10..Aξιζει να γινει και αν ναι πως γινετε σε Gigabyte?
xalkiadakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 εαν δεν σου εμφανιζετε κανενα προβλημα εγω σου λεω να μην τα αγγιξεις
Giorgos65ert Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 δεν αξίζει να σου πω την αλήθεια , εκεί που χρειάζεται περισσότερο είναι στους επεξεργαστές που θέλουν bios update για τους άλλους δεν είναι απαραίτητο. 1 λόγο? για να βλέπει καλύτερα η μητρική τον επεξεργαστή. το bios update είναι απλό. κατεβάζεις από την σελίδα του κατασκευαστεί της μητρικής το bios που σε ενδιαφερθεί για παράδειγμα το f10 το βάζεις μέσα σε ένα usb(fat32). και το βάζεις το f10 με ένα πρόγραμμα όπως π.χ. το HP USB Formatt Tool και έγινε μετά κάνεις επανεκκίνηση το pc κάνεις boot με usb και ακολουθείς τι σου λέει. φυσικά υπαρχή κίνδυνος στο bios update να καταστραφεί το bios εντελώς άλλα μόνο άμα απενεργοποιηθεί το pc εν ώρα bios update η γίνει καπιο error. άμα δεν έχεις ανάγκη από νέα verision καλύτερα μην πειραχτείς.
toykaki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 δεν νομιζω να εχω οχι,αλλ απως καταλαβαινεις οτι εχεις αναγκη απο νεα Version?
xalkiadakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 συνηθως στα νεα version μπορει να περιλαμβανουν υποστιριξει νεων επεξεργραστων οπου βγαινουν μετα απο την μητρικη και ετσι χρειαζετε καινουριο bios ... η να προσθετωντε καποια features η καποιο νεο UI με βελτιωσεις ...
jordan29c Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Στα bios update εκτός από τους νέους cpu και τα bugs που αναφέρουν ότι διορθώνουν υπάρχει και το μαγικό "Improve system stability" Γι' αυτό και μόνο αξίζει το update...
drkar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ποια μητρικη εχεις καταρχην? συνηθως αξιζει να κανεις bios update
toykaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 gigabyte b85-hd3 και επεξεραγαστη i3,απλα εκανα format και δεν μου εχει αναγνωρισει την ΜΠΡΟΣΤΑ θυρα του ηχουν..παω πινακας ελεγχου device manager και δεν μου εχει αναγνωρισει στην κατηγορια αλλες συσκευες Sm Bus Controller που θεωρω ειναι αυτο...Προφανως καποιοι driver
drkar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αυτο που λες ειναι μαλλον θεμα driver η μητρικη σου ειναι σε εγγυηση μαλλον, οποτε εγω θα το εκανα το bios update
Giorgos65ert Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ποια μητρικη εχεις καταρχην? συνηθως αξιζει να κανεις bios update δεν ξερό άμα αξίζει να κάνεις συνήθως bios update με την κάθε νέα verision από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα. υπάρχει ο κίνδυνος να καταστραφεί το bios σε μερικές περιπτώσεις. επίσης δεν ξερό όμως αν το καλύπτει η εγγύηση αυτό. gigabyte b85-hd3 και επεξεραγαστη i3,απλα εκανα format και δεν μου εχει αναγνωρισει την ΜΠΡΟΣΤΑ θυρα του ηχουν..παω πινακας ελεγχου device manager και δεν μου εχει αναγνωρισει στην κατηγορια αλλες συσκευες Sm Bus Controller που θεωρω ειναι αυτο...Προφανως καποιοι driver έβαλες driver's??? μην κάνεις διαστικες κίνησης προτού καταλάβεις ότι φταίει το verision της μητρικής και ότι θα το διορθώσει το νέο verision.
toykaki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 οχι δεν εκανα καποια κινηση,πιστευω οτι εαν (αν και δεν το εχω μαζι μου) βαλω το cd με το προγραμμα που ειχε θα το αναγνωριση μπηκα μεσα στην Gigabyte αλλα δν μπορω να καταλαβω ποιος driver ειναι αυτο το πραγμα..μην τους κατεβασω και ολους ασκοπα http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4566#dl
Giorgos65ert Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Realteck έβαλες?(για τον ήχο) επίσης στην σελίδα είναι ένας tool που σου βάζει τα driver's της μητρικής άρα επιλεγείς το λογισμικού σου και τους κατεβάζεις.
toykaki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 πιο ειναι αυτο το τοολ?realtek δεν εβαλα αλλα εχω ηχο απο πισω θυρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα