Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου iphone(s), Galaxy S4, Nexus 5, LG G2 και Lenovo. Τα iphone τα αφήνουμε λίγο στην άκρη γιατί έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις και περισσότερο είναι σύγκριση λειτουργικού παρά hardware. Από τα υπόλοιπα (Android) έχω να πω τα εξής:

1) Ξεχνάω για ΠΑΝΤΑ τις μικρότερες εταιρείες. Μπορεί να είναι φτηνές, αλλά δεν έχουν απολύτως καμμία υποστήριξη. Ζορίζονται ακόμα και να αναγνωρίσουν άλλες συσκευές και να συνδεθούν μαζί τους.

2) Ξεχνάω (προσωπικά) τα Nexus. Καλά-Χρυσά, και το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρο Android είναι μεγάλο ατού τις περισσότερες φορές (μου έσπασε πχ τα νεύρα που έπρεπε να ψάχνω σαν τον τρελό έξτρα εφαρμογές για υποστήριξη USB sticks με καλωδιάκι, ή app για να τρέχει 2 εφαρμογές στην ίδια οθόνη), αλλά για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πεισματική επιμονή τους να μην δέχονται microSD.

3) To LG μου φάνηκε λίγο "δυσκολότερο" από το Samsung. Όχι ότι είχα πρόβλημα, αλλά ένας νέος χρήστης πιστεύω πως ευκολότερα θα βρει μια ρύθμιση που θέλει σε ένα Samsung παρά σε ένα LG.

4) To Samsung είναι πολύ πλαστικούρα, αλλά δε με χαλάει και τόσο μιας και αν μου γδαρθεί η πλάτη, την αλλάζω για λίγα ευρουλάκια και είναι σαν καινούριο. Το πρόβλημα είναι τα ΔΕΚΑΔΕΣ έξτρα προγράμματα που έχει, πρόβλημα όμως που το έχουν ήδη αναγνωρίσει και θα τα έχουν προεραιτικά. Αν και για να πω την αλήθεια, ΠΟΛΛΕΣ λειτουργίες όπως δύο apps στην ίδια οθόνη, drive mode, χειρισμός με χειρονομίες, τα έχω συνηθίσει και με διευκολύνουν πολύ.

Αν έχουν ξεφορτωθεί όλο αυτό το clutter στάνταρ θα ξαναπάω σε Samsung.

Δημοσ.

Οτι και να λετε, πολλοι θα παιρνουν galaxy/note, μονο και μονο λογω οθονης.. Αμα χειρίζεσαι το κινητο στο σκοτάδι ειδικά, ολα τα αλλα σου φαίνονται β εθνικη. Και για το Touchwiz, που ουτε εγω τρελαίνομαι, αυτα που ακούγονται ειναι υπερβολικά. Στα περισσότερα κινητα, πλην νεχους αντε και htc, ακριβώς την ιδια συμπεριφορά βλεπεις, και χειρότερη αλλα δε μιλάει με κανενας..

Δηλαδή το g3 που οποτε το πιανω στα χερια μου, ακόμα και με lolipop, που λαγκαρει απειρως περισσότερο απο οποιοδήποτε σαμσουνγκ, είναι καλύτερο?

Αμα ψαξει να κάνεις παλαιότερα ποστ μου, θα δει να θαβω το s5 και εγω, γιατι οντως περιμέναμε κατι καλυτερο μετα το s4. Ειδαμε και τα υπολοιπα ομως.. Τελικα οταν φθηνηνε πολυ, πήρα και το s5, το οποιο είναι και αυτό που κρατησα τελικα.

Απλα η σαμσουνγκ ειναι πανακριβη. Κανένα κινητο δεν αξιζει 750€ πλεον. Οταν παει κοντά στα 400 το ξανα συζητάμε..

Και επίσης πληρώνει το knox..

• Like 1
Δημοσ.

@oldnew

Έχεις απόλυτο δίκιο σε πολλά. 700 και 800€ είναι πάρα πολλά για κινητο. Κι εγώ τα έσκασα μία φορά για ένα iphone αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Το Galaxy S4 το πήρα 350€ μόλις είχε παρουσιαστεί το S5 και μου έχει βγει σκυλί. Και θα το πω και ας βάλουν πολλοί τις φωνές. Το touch wiz μου αρέσει! Το πρόβλημα δεν είναι το touch wiz αλλά τα 20 περιττά apps που φορτώνονται πάνω σε αυτό (και επιτέλους θα λείπουν από το S6). Και πάλι όμως από τη στιγμή που δεν είμαι μανιακός gamer δεν μπορώ να πω ότι είναι αργό σε καμμία περίπτωση. Το knox είναι όντως μακράν το πιο άχρηστο πρόγραμμα, εκτός αν έχεις μια επιχείρηση με τζίρο εκατομμυρίων ή αν έχεις κρατικά μυστικα!

Δημοσ.

@oldnew

Έχεις απόλυτο δίκιο σε πολλά. 700 και 800€ είναι πάρα πολλά για κινητο. Κι εγώ τα έσκασα μία φορά για ένα iphone αλλά δεν έχει κανένα νόημα. Το Galaxy S4 το πήρα 350€ μόλις είχε παρουσιαστεί το S5 και μου έχει βγει σκυλί. Και θα το πω και ας βάλουν πολλοί τις φωνές. Το touch wiz μου αρέσει! Το πρόβλημα δεν είναι το touch wiz αλλά τα 20 περιττά apps που φορτώνονται πάνω σε αυτό (και επιτέλους θα λείπουν από το S6). Και πάλι όμως από τη στιγμή που δεν είμαι μανιακός gamer δεν μπορώ να πω ότι είναι αργό σε καμμία περίπτωση. Το knox είναι όντως μακράν το πιο άχρηστο πρόγραμμα, εκτός αν έχεις μια επιχείρηση με τζίρο εκατομμυρίων ή αν έχεις κρατικά μυστικα!

αυτή η καραμελα με το TW οντως πλεον κουραζει απλα απενεργοποιείς τα απσ που δεν θες.επισης το κνοχ είναι πολύ χρησιμο απλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι κανει ακριβος,μονο αμα θες να βαλεις custom roms root είναι μακακια.

Δημοσ.

Πόσα galaxy high, low, fat, slim, tall, blue, zero κτλ προλαβαίνει άραγε ακόμα να παρουσιάσει μέχρι την κυκλοφορία του s6;

Δημοσ.

Eιχα gs2 και τωρα εχω gs4 και ο γαμπρος μου εχει gs5...

Δεν δικαιολογουν τα λεφτα τους...

ποτε ξανα samsung ( ισως και ποτε ξανα κατι επωνυμο!! )

Βλέπεις για να μην αγοραζετε Apple εσυ και ο γαμπρος σου? Ποιος πωλητης σας επεισε απορω.. και τα σκασατε για τα κουλουρια

• Like 1
Δημοσ.

Αν όντως έχουν όλες οι εκδόσεις του S6 Exynos SoC μέσα τότε θα είναι εφιάλτης για custom ROMs.

δεν εχεις λογο να βαλεις ρομ αν θελεις σαμσουνγκ χανεις όλα τα features που εχει αν εισαι να μπλέκεις με τετοια πας σε άλλη μαρκα που δεν εχει  

Δημοσ.

^ μια χαρά λογο έχεις, μπορεί να σ'αρέσει το hardware αλλά όχι το software

από αυτά που εχω δει παντος στο xda χανεις τα περισσοτερα features...εσενα σ αρεσει όπως λες το hardware αλλα είναι το Software που το αξιοποιεί....

Το Τw είναι μια χαρα πλεον btw 

Δημοσ.

Υπολογίζεται οτι πανω απο 2 εκατομμύρια galaxy s5 έχουν βαλει καποια custom rom, παρολο που λογω knox χανεις την εγγυηση (αλλιως το νουμερο, και οι πωλήσεις του s5 θα ηταν πιθανότατα πολλαπλασια..) Αρα σίγουρα έχεις λογους.

Επισης δεν χανεις απολυτως τιποτα από οτι δινει η Samsung, εκτος και αν θέλεις να το χασεις. Μονο προσθετεις..

Προσωπικα 1-2 μέρες το κράτησα χωρις custom..

Σε οποιον δεν αρέσει ο Launcher, βαζεις nova χωρις ροοτ, χωρις τιποτα.. Είναι αστείο να συζητάμε πράγματα που και ενας καθυστερημένος μπορεί να κανει. Σε οποιον του φαίνεται βουνο αυτο, κακως εχει android, σφερα σε iPhone να σωθει, και δεν ειρωνευομαι καθολου.

Αμα δε σου αρέσει το γενικότερο ui των galaxy (που μαλλον ειναι απο τα καλύτερα, αλλα αυτο ειναι εντελώς υποκειμενικο), πας σε αλλο κινητο.

Τουλάχιστον η Samsung εχει την amoled που τη διαχωριζει απο τον ανταγωνισμό. Οι υπόλοιποι τι εχουν?

Εχω βαρεθεί να ακουω ακομα και απο οσους δεν τους αρεσουν τα σαμσουνγκ, "εχει οθοναρα ομως". Αργα η γρήγορα ολοι παίρνουν ενα, και ας θαβουν καθημερινα.

Αν δεν επαιρνε κανεις δε θα ηταν πρωτη σε πωλησεις τοσα χρονια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...