Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχα gs2 και τωρα εχω gs4 και ο γαμπρος μου εχει gs5...
Δεν δικαιολογουν τα λεφτα τους...
ποτε ξανα samsung ( ισως και ποτε ξανα κατι επωνυμο!! )

Δημοσ.

Η Samsung πρέπει να κάνει μόνο note και s με έμφαση στα πρώτα, το s πρέπει να έχει οθόνη 5"> και το note 5.5<. Ότι άλλο πρέπει να πεθάνει, άντε να κάνει και μια μίνι έκδοση s για φάση mid range στην τιμή του Moto g και το κανονικό s να παίζει στα 600 με το note 750

Δημοσ.

τωρα που δε πουλαει και τους τιμωρει ο κοσμος για το κακο support και οτι τα μη high end μοντελα τους σέρνονται βέβαια.. αποφάσισαν στο S6 να ελαφρυνουν το touchwiz και να ειναι κοντα στο απειραχτο android και οχι να θες 2gb για 4.4

να βαλουν μυαλο γιατι υπαρχει ανταγωνισμος (ειδικα στο android) και πολυ είχαν επαναπαυτεί μου φαινεται

• Like 1
Δημοσ.

http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-a3-a5-seem-signal-issues/

@καρχαρίαςςς αν είναι να έχει τα παραπάνω θέματα ας το αφήσει καλύτερα... Ναι ή Samsung έβγαλε καταπληκτικές συσκευές στο παρελθόν. Από το S3 και μετά όμως η σειρά S πάει από το κακό στο χειρότερο σε αντίθεση με εταιρείες όπως η HTC που παρουσίασαν πολύ καλύτερες συσκευές από εκείνη στο επίπεδο ναυαρχιδας.

Πχ δες ποιότητα/λήψη σήματος και Sar στο Μ8 σε σχέση με το S5. Δες ξανά το δημοσίευμα που σου παρέθεσα και το συζητάμε ξανά.

Δημοσ.

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν βγάζει αξιόλογα προιόντα εμένα προσωπικά δεν μου έκαναν ποτέ κλικ οι κινητές συσκευές της samsung.

Θες λίγο το πλαστικό; Λίγο το design; λίγο το ένα λίγο το άλλο συνολικά με χαλάνε.

Ένα πράγμα όμως που παρατηρώ και μου αρέσει τουλάχιστον στα ακριβά κινητά της samsung είναι τα ζωντανά χρώματα στις οθόνες.

Τώρα αν το S6 είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και έχει ανανεωμένο design θα ανέβει στην εκτίμηση μου.

Αν και fan της HTC είμαι ανοιχτός όλες τις προτάσεις.

Οψόμεθα.

Δημοσ.

@efstathios1982 το διάβασα, μου φαίνεται ότι έβαλαν τους receivers στα άκρα και γιαυτό παίζει τέτοιο πρόβλημα, δεν ξέρω τι γινόταν με το alpha που ήταν και first try στο μέταλλο. Σε Moto g είμαι με -87dbm τωρα, σε επίπεδα s5 δηλαδή.

Δημοσ.

λεει ο καθενας το μακρι του κ το κοντο του περιμενετε να βγει και βλεπουμε.το οτι την πεφτουν παντα τα isheep να κλαφτουνε εχει πολυ πλακα αντε σε 2-3 χρονακια θα εχετε και σεις αυτα τα specs υπομονη

Δημοσ.

Θα μου επιτρεψετε να κανω μια προβλεψη?

Οχι? Καλα δεν πειραζει.

Η κρυσταλλινη σφαιρα μου λεει οτι θα 'ναι κυμματιστο. Το πρωτο κυμματιστο για την ακριβεια. Δηλ. καμια σχεση με τη φωτο που δημοσιευτηκε πριν λιγες στο insomnia. Θα 'ναι Samsung που δε μοιαζει με αλλο Samsung (λες?).

Δε μπορω να μη σχολιασω ομως και την αποφαση τους να βαλουν το δικο τους επεξεργαστη. Ο Θεος να βαλει το χερι του...

Δημοσ.

Δε μπορω να μη σχολιασω ομως και την αποφαση τους να βαλουν το δικο τους επεξεργαστη. Ο Θεος να βαλει το χερι του...

το οποιο αποδεικνύει ποσο ασχετος εισαι και δεν ξερεις τι λες

Δημοσ.

Samsung’s Note 4 is pretty much the best Android smartphone you can buy @ forbes

οποιος το ειδε σε λευκο και δεν ερωτευθηκε ειναι απλα ακαλαισθητος

Οσο για το review του insomnia που λεει ο τεστερ οτι περναει απαρατηρητο ενα εχω να πω.. απλα hater η ilover ? S5 xalia πωλησεις? οχι ουτε καν απλα ειχε εσωτερικο ανταγωνισμο (s4, note 3) τους κινεζους και τα καινουργια iphone που βγηκαν POLY ΜΕΤΑ απο αυτο.. οικονομικα προβληματα? ακομα ο πρωτος κατσκευαστης ειναι δε πατε καλα .. επειδη πουλησε 12 εκατομυρια τους τρεις πρωτους μηνες αντι για 16 του σ4? οτι ναναι .. και γω πιστευω οτι δεν ηταν αρκετα ελκυστικο σε σχεση με το σ4 και ειδικα το νοτε αλλα δε μπορω να ακουω βλακιες συνεχεια .. kai to s6  θα ειναι απλα κορυφαιο αυτη τη φορα ελπιζω και σε εμφανιση 

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω οτι θα είναι κάτι πολύ καλό τόσο λόγω του οτι οικονομικά είναι πιεσμένη η Samsung και δεν έχει περιθώρια για άλλες μλκιες αλλά και λόγω του σκληρού ανταγωνισμού ώστε να βγεί δυνατά με πωλήσεις κόντρα σε apple κυρίως και λοιπούς...

Το γεγονός οτι δεν βάζει Qualcomm πέρα απο το οτι είναι ανέτοιμη η τελευταία τεχνολογικά αυτή τη στιγμή έχει να κάνει και με το καλύτερο περιθώριο κέρδους που της αφήνει ο Exynos 7420 (που είναι και τούμπανο)

Θα είναι και καλό για λόγους development πάντως (πχ XDA) να υπάρχει ένα version ώστε όλοι να ασχολούνται με αυτό και οχι αυτό που γίνεται τώρα..

2 φορές στο παρελθόν με έπεισε η Samsung να την προτιμήσω...την πρώτη με το S2 και μετά με το Note 2.

Για να δούμε αν θα τριτώσει :P

Αυτό που γράφεις για τα περιθώρια κέρδους δεν ισχύει. Υπάρχουν θέματα υπερθέρμανσης με τον Qualcomm.

http://www.androidauthority.com/qualcomm-snapdragon-810-gs6-drop-583296/

Από εκεί και πέρα αν εξαιρέσουμε τις πρώτες ημέρες κυκλοφοριας του GS5 έκτοτε η Sammy δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για τις πωλήσεις. Για το note 4 δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση εδώ και τόσο καιρό. Λογικό οταν έχει πλέον 5 συνεχόμενα τρίμηνα με απώλειες στα έσοδα με το πιο πρόσφατο όπου είχε 64% μείον στα έσοδα του τμήματος κινητής. Η Samsung εχει χάσει περισσότερα από τα μισά της κέρδη το 2014. Παραμένει η πρώτη δύναμη στο android αλλά πέφτει με τρομακτικούς ρυθμούς. Το να σημειώσεις ίδιες αποστολές όλο και φθηνότερων κινητών με μικρότερα περιθώρια κέρδους δεν λέει τίποτα. Είναι γνωστό ότι οι premium συσκευές της πλέον δεν πουλάνε και το15 είναι η χρόνια που οι Κινέζοι θα την πλησιάσουν στο μεσαίο κομμάτι της αγοράς. Η πίτα πλέον στο android θα μοιράζεται σε όλους (στα 250 δολάρια η μέση τιμή πώλησης των android συσκευών. Έπεσε 100 δολάρια το 14) όπως και με τους windows pc OEM που συναγωνίζονται σε τιμές κόστους κυνηγώντας την ποσότητα. Ο καλύτερος σε σχέση τιμή/specs ας κερδίσει.

• Like 2
Δημοσ.

τωρα που δε πουλαει και τους τιμωρει ο κοσμος για το κακο support και οτι τα μη high end μοντελα τους σέρνονται βέβαια.. αποφάσισαν στο S6 να ελαφρυνουν το touchwiz και να ειναι κοντα στο απειραχτο android και οχι να θες 2gb για 4.4

να βαλουν μυαλο γιατι υπαρχει ανταγωνισμος (ειδικα στο android) και πολυ είχαν επαναπαυτεί μου φαινεται

αν και αυτό που λες είναι απολύτως σωστό , ωστόσο έχω μία αμφιβολία για την "ελάφρυνση" του touchwiz που διατυμπανίζει η samsung. νομίζω πως δε θα αλλάξει το οτιδήποτε και απλώς θα το διαφημίζει ως ελαφρύτερο με σκοπό να το περάσει στο "έτσι".

αυτό ενισχύεται και από το ότι πριν λίγο καιρό έλεγε για αναδιάρθρωση και εξορθολογισμός στα νέα μοντέλα με περιορισμό του αριθμού των συσκευών αλλά πάλι τα ίδια κάνει. κάθε 15 μέρες και νέο μοντέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...