KAGERO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 τον omega και τον omega απο chipset. Κάνε αυτό που έγραψα παραπάνω και για τον ήχο απ την asus. για μητρικη πρεπει να τα κατεβασω ολα ? Site: http://prntscr.com/6069g6
KAGERO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε το 2ο που λεει V6 το πρωτο μου ειπες ! δεν κατεβασα το δευτερο αλλα δεν βλεπω καπου v6 ! σε λιγο θα κατεβει ... τον δεύτερο θα κατέβαζα προσωπικά δλδ στη καθε κατηγορια κατεβαζω μονο ενα ! δεν παιζει ρολο πιο σωστα ?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το πρώτο σου ειπα για την κάρτα γραφικών και το 2ο για την κάρτα ήχου
KAGERO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το πρώτο σου ειπα για την κάρτα γραφικών και το 2ο για την κάρτα ήχου μα δεν εχω καρτα ηχου εκτος αμα ειναι ενα με την καρτα ! εχει σχεση με τον ηχο που κατεβαζω απο την μητρικη ?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που έβαλες παραπάνω ειναι για τον ενσωματωμένο ήχου της μητρικής , τους drivers της κάρτας γραφικών τους πέρασες τελικά ?
KAGERO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που έβαλες παραπάνω ειναι για τον ενσωματωμένο ήχου της μητρικής , τους drivers της κάρτας γραφικών τους πέρασες τελικά ? τους κατεβαζω τωρα ναι ! εκανα μολις το πρωτο και ανοιγωκλεινε η οθονη και ανοιγει και κλεινει το cmd ολα καλα ?
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και μόλις τελειώσει αν δεν σου ζητήσει να κανεις restert το pc κάνε μόνος σου
KAGERO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και μόλις τελειώσει αν δεν σου ζητήσει να κανεις restert το pc κάνε μόνος σου εκανα και κατεβαζω το δευτερο ? πρεπει να κανω τπτ αλλο ? θελει και λογαριασμο να κανω ? ή τωρα ειμαι κομπλε ?
KAGERO Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θέλει λογαριασμό οχι κομπλέ ! ευχαριστω πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα