panos_ka Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μια από τις νέες μόδες στα περιφερειακά υπολογιστών, που κάνει πολύ έντονα την εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό, είναι η χρήση RGB φωτισμού ο οποίο δίνει μια έξτρα πινελιά στην εμφάνιση και μερικές φορές επεκτείνει ακόμη και τη χρηστικότητα.Η Razer είναι ένας από τους πρώτους μεγάλους κατασκευαστές gaming περιφερειακών που ακολουθεί αυτό το ρεύμα παρουσιάζοντας τελευταία μερικά ανανεωμένα προϊόντα που υιοθετούν τον RGB φωτισμό. Αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο καθότι το κομμάτι της σχεδίασης και εμφάνισης είναι τομείς που η Razer έδινε πάντα ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα. Ένα από τα προϊόντα της Razer που δέχτηκε αυτή την ανανέωση, μαζί με κάποια πληκτρολόγια και ποντίκια, είναι το Kraken 7.1 gaming headset το οποίο αναβαθμίζεται σε Kraken 7.1 Chroma και αποκτά πλέον πολύχρωμο και πλήρως ελεγχόμενο RGB φωτισμό. Πέρα από το κομμάτι της αισθητικής το Razer Kraken 7.1 Chroma USB headset, που απευθύνεται κυρίως σε gamers, έχει σχεδιαστεί για να έχει καθαρό, δυναμικό, και γρήγορο ήχο, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για ένα gaming ζευγάρι ακουστικών. Επίσης διαθέτει μια προηγμένη μηχανή προσομοίωσης Surround 7.1 που διαμορφώνει ήχο 360° και σας επιτρέπει να εντοπίσετε την κατεύθυνση του ήχου, πράγμα που για τα βιντεοπαιχνίδια τουλάχιστον είναι αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό αφού σας επιτρέπει να γνωρίζετε για παράδειγμα που ακριβώς είναι οι εχθροί σας. Τέλος, διαθέτει αναδιπλούμενο ψηφιακό μικρόφωνο ενώ συνδέεται μέσω θύρας USB με τον υπολογιστή. Site: Αναλυτική Παρουσίαση Razer Kraken 7.1 Chroma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Στα αρνητικα εγω προσωπικα θα εβαζα και την τσιμπημενη τιμη τους. Επισης θα περιμενα χαμηλοτερη βαθμολογια με βαση τα προβληματα που παρουσιαζουν ειδικα σε υψηλη αποδοση μουσικης καθως επεισης και στο προβλημα του καλωδιου που παρουσιαζουν. Τελος κριμα που η Razer τα εχει μονο σαν Usb και δεν εχει επιλογη να τα χρησιμοποιεις με το καρφακι οπως εχουν αλλες εταιριες σε περιπτωση που αγορασεις πχ αργοτερα ή ηδη εχεις μια καλη καρτα ηχου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Στα αρνητικα εγω προσωπικα θα εβαζα και την τσιμπημενη τιμη τους. Επισης θα περιμενα χαμηλοτερη βαθμολογια με βαση τα προβληματα που παρουσιαζουν ειδικα σε υψηλη αποδοση μουσικης καθως επεισης και στο προβλημα του καλωδιου που παρουσιαζουν. Τελος κριμα που η Razer τα εχει μονο σαν Usb και δεν εχει επιλογη να τα χρησιμοποιεις με το καρφακι οπως εχουν αλλες εταιριες σε περιπτωση που αγορασεις πχ αργοτερα ή ηδη εχεις μια καλη καρτα ηχου. Ναι γιατί είναι surround... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_ka Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θεωρούμε πρόβλημα το θέμα του καλωδίου που λυγίζει όταν αποσυρθεί τέρμα πίσω. Έτσι έχει κατασκευαστεί και θα έχει δοκιμαστεί αρκετά.Απλώς επισημάναμε να μην αποσύρετε πλήρως το μικρόφωνο για ενδεχόμενο τραυματισμό. Η βαθμολογία που δώσαμε ήταν, για εμάς που τα δοκιμάσαμε σωστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι γιατί είναι surround... Και οι κάρτες ήχου έχουν surround..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο παιδιά, πολύ καλό το review. Καιρό τώρα ήθελα να ξεφορτωθώ κάτι Sennheiser HD 448 που χρησιμοποιούσα για το PC, μαζί με ένα USB headset άθλιων Turbo-X. Απ' ότι βλέπω παίρνουν αρκετά καλές κριτικές και στο Amazon, οπότε είναι μια υποψήφια αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_79 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι η Razer βγαζει τα ίδια προιοντα με διαφορετικά "χρωματακια". Δηλ ποια ειναι η αναβαθμιση? death ader chroma, blackwidow chroma, kraken chroma.. αντι να βγαλουν κατι νεο ή να διορθωσουν το αθλιο synapse βγαζουν χρωματιστες εκδοσεις..χαρηκα πολυ..εχουν πιασει τον παπα απο τ α&^%$&^δια και βγαζουν facelift χρωματιστα έτσι για να λεμε οτι βγαλαμε νέο προιον? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο παιδιά, πολύ καλό το review. Καιρό τώρα ήθελα να ξεφορτωθώ κάτι Sennheiser HD 448 που χρησιμοποιούσα για το PC, μαζί με ένα USB headset άθλιων Turbo-X. Απ' ότι βλέπω παίρνουν αρκετά καλές κριτικές και στο Amazon, οπότε είναι μια υποψήφια αγορά. HyperX Cloud με κλειστα ματια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAKADI Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικη μου γνωμη ειναι πως κανουν μονο για gaming και γενικη χρηση εφαρμογων. Απαξ και τα χρησιμοποιησεις για να ακουσεις μουσικη, το παιχνιδι χανεται.. Και ειναι κριμα γτ σε αυτη την τιμη βρισκεις πολυ αξιολογα ακουστικα που ισως να μην εχουν το virtual 7,1 (πολυ maketing και αυτο) αλλα ειναι παντου καλυτερα.. Βλεπε AKG, Sennheiser κλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ωχ τα εχω αυτα τα ακουστικα! Νταξ προσωπικα δεν περιμενα κατι παραπανω απο την razer(Με την καλη εννοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
δεν έχω όνομα βασικά Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ωχ τα εχω αυτα τα ακουστικα! Νταξ προσωπικα δεν περιμενα κατι παραπανω απο την razer(Με την καλη εννοια) ναι μαν έχεις δίκιο εγώ πιστεύω δεν είναι τόσο καλά! αλλά ήθελα να πάρω κάποια τι προτείνεις? μπα δε θέλω να πάρω άσε! θα δώ μπορεί να πάρω κάτι να διαβάσω...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι μαν έχεις δίκιο εγώ πιστεύω δεν είναι τόσο καλά! αλλά ήθελα να πάρω κάποια τι προτείνεις? Για γενικη χρηση ή για gaming τα θες εγω εχω αγορασει για γενικη χρηση καποια ακουστικα(headphones) της Sony και για gaming και βιντεοκλησεις εχω τα razer περιτο να σου πω οτι τα σπανε σαν ακουστικα οταν παιζεις καποιο παιχνιδι αλλα για μουσικη δεν λενε τοσο πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
δεν έχω όνομα βασικά Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 η και οχι? Για γενικη χρηση ή για gaming τα θες εγω εχω αγορασει για γενικη χρηση καποια ακουστικα(headphones) της Sony και για gaming και βιντεοκλησεις εχω τα razer περιτο να σου πω οτι τα σπανε σαν ακουστικα οταν παιζεις καποιο παιχνιδι αλλα για μουσικη δεν λενε τοσο πολυ ναι έχει ενας φίλος μου δε πολύ λενε αλλιώνουν την μουσκή κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ναι μαν έχεις δίκιο εγώ πιστεύω δεν είναι τόσο καλά! αλλά ήθελα να πάρω κάποια τι προτείνεις? μπα δε θέλω να πάρω άσε! θα δώ μπορεί να πάρω κάτι να διαβάσω...!!! Κανα βιβλιο π.χ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
δεν έχω όνομα βασικά Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Κανα βιβλιο π.χ.? ναι κάποιο βιβλίο μπορεί ναι δίκιο έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα