Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως έχω ξανά αναφέρει σε άλλο post έχω ένα daewoo lanos του 2002 την έκδοση extreme 90 hp, το οποίο ως γνωστόν την βενζίνη την εξαφανίζει με κατανάλωση υπερβολική από 13-14+ λίτρα/100 χλμ. Για όσους δεν γνωρίζουν το αμάξι, είναι 1349 κυβικά και 75hp(η κανονική έκδοση). Το extreme είναι εργοστασιακά ''πειραγμένο'' με εξάτμιση χταπόδι, μεγαλύτερα μπεκ που ψεκάζουν περισσότερη βενζίνη και extra εγκεφαλάκι. Επίσης φοράει παλιάς τεχνολογίας 8βάλβιδο κινητήρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να το κάνω μετατροπή σε υγραέριο αλλά μήπως με όλα αυτά τα ''πειράγματα'' θα έχω προβλήματα? Ακόμη και προβλήματα να μην έχω θα με συμφέρει ή θα έχω πάλι τεράστια κατανάλωση αφού το υγραέριο καίγεται και πιο γρήγορα? Επίσης κάτι μετατροπές με 500-600 ευρώ ή 15 ευρώ τον μήνα που έχει για παράδειγμα ο τσοπελογιαννης αξίζουν η με τόσα λίγα λεφτά είναι προβληματικές?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν ο μαστρας που θα πας ειναι καλος δεν θα εχεις προβληματα και με τετοια ...ασυληπτη καταναλωση για ενα τετοιο αμαξι νομιζω αξιζει .Παντως υγραεριο σημαινει και συνετη οδηγηση.

Δημοσ.

... Παντως υγραεριο σημαινει και συνετη οδηγηση.

Λιμουζίνα οδήγηση θέλει. Να μην κουνιέται ο vip στο πίσω κάθισμα και τέτοια :P.

Αν οδηγάς ψηλά, κόφτες και τέτοια στείλε μου μόλις χάσεις συμπίεση από κύλινδρο να σου

συστήσω τον καπακά που πάνε όλοι στα νότια μετά από τέτοια πειράματα για φρεζάρισμα σε έδρες.  

/sc

• Like 2
Δημοσ.

Αν οδηγάς ψηλά, κόφτες και τέτοια στείλε μου μόλις χάσεις συμπίεση από κύλινδρο να σου

συστήσω τον καπακά που πάνε όλοι στα νότια μετά από τέτοια πειράματα για φρεζάρισμα σε έδρες.  

/sc

Με τέτοια κατανάλωση που έχω στην βενζίνη έχω συνηθίσει να οδηγώ συνετά. 

• Like 2
Δημοσ.

/sc

τετοια λεγε μου να χαιρομαι....

Δημοσ.

Όπως έχω ξανά αναφέρει σε άλλο post έχω ένα daewoo lanos του 2002 την έκδοση extreme 90 hp, το οποίο ως γνωστόν την βενζίνη την εξαφανίζει με κατανάλωση υπερβολική από 13-14+ λίτρα/100 χλμ. Για όσους δεν γνωρίζουν το αμάξι, είναι 1349 κυβικά και 75hp(η κανονική έκδοση). Το extreme είναι εργοστασιακά ''πειραγμένο'' με εξάτμιση χταπόδι, μεγαλύτερα μπεκ που ψεκάζουν περισσότερη βενζίνη και extra εγκεφαλάκι. Επίσης φοράει παλιάς τεχνολογίας 8βάλβιδο κινητήρα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να το κάνω μετατροπή σε υγραέριο αλλά μήπως με όλα αυτά τα ''πειράγματα'' θα έχω προβλήματα? Ακόμη και προβλήματα να μην έχω θα με συμφέρει ή θα έχω πάλι τεράστια κατανάλωση αφού το υγραέριο καίγεται και πιο γρήγορα? Επίσης κάτι μετατροπές με 500-600 ευρώ ή 15 ευρώ τον μήνα που έχει για παράδειγμα ο τσοπελογιαννης αξίζουν η με τόσα λίγα λεφτά είναι προβληματικές?

Ευχαριστώ

Ρωτησες αν μπαινει ο 1.2 του corsa? Aν το αμαξι ειναι σε καλη κατασταση και θες να το κρατησεις αλλαξε κινητηρα.. ξεχνα το υγραεριο.. θες καινουργιες περιπετειες..?!!!
Δημοσ.

Ευχαριστώ 

Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου...Οσο για αυτον που λες θεωρειται "το μαυρο προβατο της υγραεροκινησης"

Δημοσ.

Οσο για αυτον που λες θεωρειται "το μαυρο προβατο της υγραεροκινησης"

που σημαίνει ..? :P

Ρωτησες αν μπαινει ο 1.2 του corsa? Aν το αμαξι ειναι σε καλη κατασταση και θες να το κρατησεις αλλαξε κινητηρα.. ξεχνα το υγραεριο.. θες καινουργιες περιπετειες..?!!!

H μετατροπη κινητηρα ειναι πολυ πιο ακριβη και στην τελικη θα συνεχισω να καιω βενζινη και οχι αλλο πιο φθηνο καυσιμο..

Δημοσ.

που σημαίνει ..? :P

H μετατροπη κινητηρα ειναι πολυ πιο ακριβη και στην τελικη θα συνεχισω να καιω βενζινη και οχι αλλο πιο φθηνο καυσιμο..

Πολυ διαφηση αλλα κακος εγκατασταστης

Δημοσ.

Πολυ διαφηση αλλα κακος εγκατασταστης

Τσεκαρισμενο? Εγω λεω να παω εκει γιατι δινει 48 δωσεις που βγαινει περιπου 20 ευρω τον μηνα που θα τα γλιτωνω απο την οικονομια βενζινης. Εχεις κανεναν αλλον να μου συστήσεις?

• Like 1
Δημοσ.

θα πας για μαλλι και θα βγεις κουρεμενος.. το αμαξι θα πηγαινει ακομα χειροτερα και σιγουρα θα σου βγαλει προβλημα.. αυτο το μοτερ ειναι αργοστροφο και σε συνδιασμο με την αυξημενη καταναλωση ειναι για πεταμα!!!
Δημοσ.

Τσεκαρισμενο? Εγω λεω να παω εκει γιατι δινει 48 δωσεις που βγαινει περιπου 20 ευρω τον μηνα που θα τα γλιτωνω απο την οικονομια βενζινης. Εχεις κανεναν αλλον να μου συστήσεις?

Δυο γνωστους που εβαλαν εκει και ειχαν προβληματα .Ειχα παει κι εγω να ρωτησω αλλα πολυ γραβατα και κυριλε ο κυριος και δεν μου αρεσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...