Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H πληρωμη εχει γινει εδω και 35 ημερες (30/12/2014) μεσω paypal και το δεμα εμφανιζεται απο τις 7/1 ως despatched (δηλαδη εχει ετοιμαστει για να φυγει με την επομενη αποστολη/πτηση για Ελλαδα ή εχει φτασει στην Ελλαδα και δεν εχει καταγραφει ακομα ο κωδικος του)

Το θεμα ειναι, να ανησυχησω ή ειναι κατι το φυσιολογικο? 

post-256206-0-07881800-1422884832_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό να είναι σταθερό τόσες μέρες. Τσέκαρε και σε αυτά:

http://www.17track.net/

http://trackitonline.ru/?service=track

Πάντως τα λεφτά σου δεν τα χάνεις αφού πρόσφατα η Paypal αύξησε το όριο για dispute από 45 σε 180 μέρες!

Δημοσ.

Παντου ως despatched εμφανιζεται, οποτε λογικα θα ξεκινησω να στελνω email σε singapore post και θα παρω κανενα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ μηπως βρω καποια απαντηση στο που ειναι.

Δημοσ.

Λογικό είναι μην αγχώνεσαι.... Από την στιγμή που έφυγε (7/1) θέλει από 15 ως και 45 μέρες να το δεις Ελλάδα, κατά μέσο όρο 20-25 μέρες κάνει εμένα... Προφανώς γυρνάει όλο τον κόσμο πριν καταλήξει Ελλάδα!

Δημοσ.

Εντός προγράμματος είσαι. Αλλα έχει το νου σου πρίν λήξει η προθεσμία να κάνεις dispute... δεν είναι λίγα τα δέματα που δεν φτάνουν ποτέ. 

Δημοσ.

Εντός προγράμματος είσαι. Αλλα έχει το νου σου πρίν λήξει η προθεσμία να κάνεις dispute... δεν είναι λίγα τα δέματα που δεν φτάνουν ποτέ. 

Μέχρι να φτάσει τις 180 ημέρες έχει ακόμα πολύ χρόνο.....

Δημοσ.

Οπως και να εχει εστειλα email σε ΕΛΤΑ και singapore post και περιμενω μηπως παρω καποια απαντηση, αλλα απο την αλλη, για να λετε πως συνηθως περιπου τοσο κραταει (15-45 μερες) τοτε ενταξει ειναι (26 μερες εμφανιζεται ως despatched).

Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε απαντηση απο SIngapore post, λεγοντας βασικα, πως απο τη στιγμη που δηλωνεται ως despatched το δεμα, μεσολαβουν περιπου 8-10 μερες μεχρι να φτασει στην Ελλαδα και πως απο εκει και περα την ευθυνη για το δεμα φερει η ΕΛΤΑ, οποτε λογικα το δεμα βρισκεται σε καποιο σακο εδω και, περιπου, 15-17 μερες χωρις να εχει γινει καταγραφη του κωδικου του (ακομα).

Τωρα περιμενω και την απαντηση απο ΕΛΤΑ ελπιζοντας να μην κανουν τον κινεζο και να παρω καποια απαντηση της προκοπης επι του θεματος (αν και πιστευω πως θα μου πουν πως απο την ταδε ημερομηνια να ξαναεπικοινωνησω μαζι τους εαν δεν εχω λαβει το δεμα).

Δημοσ.

H πληρωμη εχει γινει εδω και 35 ημερες (30/12/2014) μεσω paypal και το δεμα εμφανιζεται απο τις 7/1 ως despatched (δηλαδη εχει ετοιμαστει για να φυγει με την επομενη αποστολη/πτηση για Ελλαδα ή εχει φτασει στην Ελλαδα και δεν εχει καταγραφει ακομα ο κωδικος του)

Το θεμα ειναι, να ανησυχησω ή ειναι κατι το φυσιολογικο? 

Στο email που ειχες λαβει απο το paypal με τιτλο: Receipt for your payment γραφει καπου στην μεση, ποσο χρονο εχεις απο την μερα εκεινη για να ανοιξεις dispute. Αν γραφει 180 ή 45 μερες θα πρεπει να το εξακριβωσεις ο ιδιος. Εγω εχω κανει 2 αγορες πριν 20 μερες και στα 2 μαιλ αναφερουν για 45 μερες προθεσμια. 

Δημοσ.

Στο email που ειχες λαβει απο το paypal με τιτλο: Receipt for your payment γραφει καπου στην μεση, ποσο χρονο εχεις απο την μερα εκεινη για να ανοιξεις dispute. Αν γραφει 180 ή 45 μερες θα πρεπει να το εξακριβωσεις ο ιδιος. Εγω εχω κανει 2 αγορες πριν 20 μερες και στα 2 μαιλ αναφερουν για 45 μερες προθεσμια. 

Το κοιταξα μολις τωρα, οντως λεει για 45 μερες το dispute, τωρα θα το ψαξω κι αλλο για το δεμα, γιατι πλησιζει επικινδυνα τις 45 μερες (37 μερες)

Δημοσ.

Το κοιταξα μολις τωρα, οντως λεει για 45 μερες το dispute, τωρα θα το ψαξω κι αλλο για το δεμα, γιατι πλησιζει επικινδυνα τις 45 μερες (37 μερες)

Effective Date: November 18, 2014

Dispute Filing Window
We’re increasing the time for buyers to file a merchandise dispute (Item Not Received and Significantly Not as Described) from 45 days to 180 days.   All references in the User Agreement to “Opening a Dispute within 45 days” have been updated to reflect “Opening a Dispute within 180 days.” The Sections these changes appear include the Introduction, 3.15, 13.2 and 13.5.

Δημοσ.

Dispute Filing Window
We’re increasing the time for buyers to file a merchandise dispute (Item Not Received and Significantly Not as Described) from 45 days to 180 days.   All references in the User Agreement to “Opening a Dispute within 45 days” have been updated to reflect “Opening a Dispute within 180 days.” The Sections these changes appear include the Introduction, 3.15, 13.2 and 13.5.

Μπηκα στη σελιδα της Paypal και κοιταξα για τη συγκεκριμενη πληρωμη και παλι ελεγε για 45 μερες, ισως να τους στειλω καποιο mail για να ξερω σιγουρα

Δημοσ.

Dispute Filing Window

αυτό αφορά us  για εμάς νομίζω ισχύει από 29/1/2015  https://www.paypal.com/ie/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...