Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ένας από τους υπολογιστές του γραφείου μου δεν ανοίγει ,δηλαδή ανοίγει αλλά δεν κάνει μπιπ και δεν δείχνει εικόνα αν και όλα τα ανεμιστηράκια γυρνάνε ,επίσης η μητρική παίρνει κανονικά ρεύμα και ανάβει κανονικά το λαμπάκι της.

Βασικά μου κάνει το εξής πρόβλημα:όταν το κλείσω από το κουμπί μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση από μόνο του χωρίς πάλι να έχει εικόνα και μένει έτσι μέχρι να το κλείσω από το κουμπί,επίσης μερικές φορές κάνει επανεκκίνηση και μετά από λίγο κλείνει.Τέλος μια φορά έκανε το εξής τρελό άνοιξε χωρίς εικόνα και κάθε 10 δευτερόλεπτα έκανε ένα μακρύσυρτο ήχο σαν να παραπονιέται ''ΜΠΙΙΙΠ''.

Από ότι πρόσεξα έχει κάποιους φουσκωμένους μάλλον πυκνωτές λέτε αυτοί να κάνουν το πρόβλημα?

χαρακτηριστικά pc:Core2 Duo E4500,4GB ram ddr2 533,250gb hdd,foxconn mbo,Ati 4890 1gb,psu noname (lase) 500w

Τι λέτε να κάνω ,εσείς ποιο πιστεύετε είναι το πρόβλημα ??

Δημοσ.

Αν δουλευει και δεν δειχνει εικονα ειναι gpu. Επισης εμενα μου κανει "μακροσυρτο" ηχο οταν δεν παιρνει κανονικα ρευμα η gpu.

Παντως και οι φουσκωμενοι πυκνωτες ειναι ενα θεμα. Onboard καρτα γραφικων εχεις?

Βασικα οταν εχουμε τετοιο προβλημα βγαζουμε τα παντα απ το pc και το ξαναστηνουμε. Δοκιμασε χωρις gpu παντως αν εχεις ενσωματωμενη.

Δημοσ.

1)ελενξε όλα τα καλώδια του υπολογιστή αν είναι συνδεμένα.

2)εάν είναι όλα συνδεμένα καλά πρέπει να φταίει η κάρτα (μάλλον) , έχεις άλλη να δοκιμάσεις?

Δημοσ.

Μπορει να φταιει και η ραμ..αν ειναι 2 βγαλε την 1 και δοκιμασε αν δεν ανοιξει δοκιμασε την αλλη..βγαλε τον σκληρο και δοκιμασε παλι..εαν συνεχισει να κανει τα ιδια τοτε φοβαμαι πως θα εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου...

Να θυμάστε: Τα μόνα εντελώς απαραίτητα υποσυστήματα για να ανάψει ένας υπολογιστής είναι:

• το τροφοδοτικό
  • η motherboard
  • ο επεξεργαστής
  • η μνήμη ραμ
  • και η κάρτα γραφικών.
Δημοσ.

Μπορει να φταιει και η ραμ..αν ειναι 2 βγαλε την 1 και δοκιμασε αν δεν ανοιξει δοκιμασε την αλλη..βγαλε τον σκληρο και δοκιμασε παλι..εαν συνεχισει να κανει τα ιδια τοτε φοβαμαι πως θα εχει προβλημα η καρτα γραφικων σου...

Να θυμάστε: Τα μόνα εντελώς απαραίτητα υποσυστήματα για να ανάψει ένας υπολογιστής είναι:

• το τροφοδοτικό
  • η motherboard
  • ο επεξεργαστής
  • η μνήμη ραμ
  • και η κάρτα γραφικών.

τελικά φίλε μου είχες δήκαιο ,η ram είχε βραχυκυκλώσει την άλλαξα θέση και έφτιαξε να σαστε καλά παιδιά με βοηθήσατε να βρω λύση στο πρόβλημα μου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...