krss Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας. Έχω ένα laptop turbox και θέλω να το κάνω format. Πηγαίνω κανονικά στα bios και από την επιλογή boot επιλέγω σαν πρώτη το DVD. Ακολουθώ την τυπική διαδικασία δηλαδή. Το πρόβλημα είναι πως όταν εκκινεί ο υπολογιστής , δεν εκκινεί από το DVD για να προχωρήσω στην εγκατάσταση αλλά από τον σκληρό και φορτώνει το λειτουργικό κανονικα. Για να βοηθήσω παραπάνω το bios είναι το Aptio system Utility version 1.27.1118
~mxls~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κατ'αρχάς, είναι ΟΚ το DVD των Windows; Το δοκίμασες αλλου και μπούταρε;
trujillo2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 οταν οριζεις το dvd drive ως first boot device αποθηκευεις τις ρυθμισεις ? αν θυμαμαι καλα ειναι το f12
krss Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κάνω τα πάντα σωστά όπως αυτά που ανέφερες αλλα μετά εκκινεί πάλι το λειτουργικό έχω κάνει σε αρκετούς υπολογιστές φορματ αλλα πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 όταν εκκινεί το λάπτοπ,πέρα απ το κουμπί για να μπείς στο bios έχει και κάποιο άλλο(πχ f10)που να γράφει boot options η boot order κλπ; αν ναι δοκίμασε απο εκεί να του πείς να τρέξει το δισκάκι. 1
krss Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Τα εχω κανει ολα αυτα εψαξα κ στο internet γενικα για λυσεις κ διαπιστωσα πως κ αλλοι ειχαν παρομοιο προβλημα που οφειλεται στο Aptio system Utility. Μονο που δεν μπορεσα να βρω μια λυση-παρακαμψη γι αυτο ρωταω μηπως μπορειτε να με βοηθησετε
CMD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Για τί windows μιλάς; Αν έχεις uefi bios τότε ή θα απενεργοποιήσεις το secure boot ή θα βρεις windows dvd με uefi enabled (μιλάμε για win 8). 1
krss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Κ πως μπορω να απανεργοποιησω το uefi bios
CMD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Λέει πουθενά Enable legacy boot ή CSM; Κάπου θα έχει μενού για secure boot
krss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δν βρισκω κατι τετοιο φιλε. Εχω σκάσει μ αυτο το προβλημα.
CMD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 αν μας δώσεις SS από το μενού του bios, μπορεί να σε βοηθήσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα