MrLifeguard Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Οκ,τωρα το εχω καθαρα στο κεφαλι μου.Θα δω τελικα ποσα μπορω να διαθεσω και θα παω στην καλυτερη δυνατη λυση.Οταν τελικα κανω την αναβαθμιση θα ξαναποσταρω στο θεμα που ειχα ανοιξει για o/c του 6300.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον,οπως εγραψα και αλλου τελικα παρηγγειλα την Asrock Fatal1ty 970 Performance ( http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20970%20Performance/ ) απ το e-shop που την ειχε προσφορα στα 106 ευρω. Τελικα ομως δεν την εχουν αμεσα διαθεσιμη και θα την εχω απο Τριτη-Τεταρτη και την βιαζομαι καπως...Οποτε ξαναμπηκα σε σκεψεις για την αγορα της...Λιγο που εψαξα,δεν εχει llc,οπως ουτε η 990 Killer εχει,αλλα και επισης φοβαμαι το οτι ειναι καινουρια και ισως βγαλει προβληματα τα οποια θα διορθωθουν αργοτερα. Μηπως να παω στην σιγουρη λυση της Gigabyte 990xa η της 970 ud3p και να εχω το κεφαλι μου ησυχο?Επισης σ αυτα τα χρηματα ειναι και η Asus Evo.Η πιστευετε οτι αξιζει η συγκεκριμενη και να περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Για το αν βγαλει προβληματα,κανενας δεν μπορει να το ξερει.Προσωπικα εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην Asrock,πιστευω οτι θα ειναι κομπλε.Και να εχει καναδυο θεματακια,η Asrock θα βγαλει bios update αμεσως.Τωρα για το llc δεν ξερω αν οντως εχει ή οχι,δεν εχω και μεγαλη εμπειρια απο κλοκαρισμα σε FX,παντως η UD3P που εχω,εχει llc,εχει ομως και πολυ Vdroop και αρκετο Vboost και σε γενικες γραμμες δινει οτι να 'ναι απο ρευματα,θελει πολυ ψαξιμο μεχρι να μαθεις πως συμπεριφερεται η μητρικη.Εξαρταται απο το ποσο εχεις σκοπο να κλοκαρεις.Αν τα 4.2-4.4 Ghz σου φτανουν,με τις UD3P,M5A97 EVO θα εισαι οκ.Αν εχεις βλεψεις για παραπανω,η Fatality ειναι μονοδρομος.Εσυ αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είχα την 990xa rev 1.0 της gigabyte που δεν έχει llc και έκανα σταθερότατο OC χωρίς αυτό. Μετά από κεραυνό χάλασε η κάρτα δικτύου και ο βλκς την έδωσα για rma και μου έδωσαν την rev 3.0 που έχει llc και πραγματικά δίνει ότι νάναι ρεύματα και throttle και ας την έχω ξεψαχνίσει στα πάντα της! Πάνε σε asrock χωρίς 2η σκέψη 220watt υποστηρίζει και ας μην έχει llc θα κάνει σοβαρή δουλειά !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω αν είναι παρόμοια με την 990fx killer το LLC της θα είναι στο CPU VOLTAGE OFFSET στο BIOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω αν είναι παρόμοια με την 990fx killer το LLC της θα είναι στο CPU VOLTAGE OFFSET στο BIOS. Έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο σκεφτομαι και εγω,οτι για να υποστηριζει τουλαχιστον στα χαρτια εως και 9xxx,σιγουρα ειναι σχεδιασμενη για o/c τουλαχιστον για τον 6300 που εχω αλλα και για πιθανη μεταβαση που σκεφτομαι στον 8350,σε νορμαλ επιπεδα.Με τον 6300 θελω να ειναι σταθερος σε καθυμερινη βαση στα 4,3-4,4 και αν με παιρνει και παραπανω καλως. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,οποτε θα περιμενω την fatal1ty,πιστευω θα τα βγαλει περα καλα!Οταν την εχω στα χερια μου θα ξαναποσταρω σε πιθανη βοηθεια που θα χρειαστω με το o/c. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Επιτελους ηρθε η μητρικη!Πρωτη αποπειρα στα 4,1Ghz με ρευμα 1.26V.Ετρεξα το Prime για 4 ωρες και ολα καλα!Πως να συνεχισω,να ανεβασω μονο το multiplier η να πειραξω και τιποτα αλλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Η σου έχει κάτσει καλό κομμάτι fx 6300, ή η μητρική είναι μπόμπα για oc, ή και τα δύο μαζί . Να φανταστείς MrLifeguard, 1.272 δίνει σε εμένα στοκ στον 6600k και έχοντας δοκιμάσει undervolt δεν μπορώ να παίξω κάτω από 1.272 στα 3.9, κολλάει το σύστημα και θέλει restart. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 πφφτ, αυτο δεν ειναι τιποτα, εγω ετρεξα τον δικο μου στα 5ghz με λιγοτερα volt. βεβαια κρασαρε μετα απο μερικα λεπτα. don't try this at home. --------- εγω τον 6300 τον εχω τωρα 4.4ghz (200x22) με 1.4v στο δικο μου κομματι για να παω 4.5+ θελει παραπανω volt, κοιτα που μπορεις να φτασεις με max 1.4v για να μην ζορίζεται και πολυ, μην τον ξεζουμισουμε απο τωρα, μπορεις να φτασεις και 1.55v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Η σου έχει κάτσει καλό κομμάτι fx 6300, ή η μητρική είναι μπόμπα για oc, ή και τα δύο μαζί . Να φανταστείς MrLifeguard, 1.272 δίνει σε εμένα στοκ στον 6600k και έχοντας δοκιμάσει undervolt δεν μπορώ να παίξω κάτω από 1.272 στα 3.9, κολλάει το σύστημα και θέλει restart. Χεχε, ξέρουμε τι προτείνουμε φίλε... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μακάρι να μπορούσα να δώσω 2 likes σε ένα μήνυμα storm . Καλορίζικη η asrock ναυαγοσώστη και καλοκλοκάριστη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Από την ώρα που ανεξαρτικοποιήθηκε από την ASUS περίπου 4 χρόνια πριν, η ASROCK έχει κάνει άλματα σε σχέση με τους άλλους! Έχω φιλαράκι με κατάστημα πληροφορικής στην Κατερίνη http://www.pcpower.gr/ που έχει γίνει Asrock Point και πλέον παίρνει μητρικές από όλη την Ελλάδα για επισκευή κτλ. Αυτή την είχαμε πάρει 1 μήνα προτού εμφανιστεί στην Ελλάδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Επιτελους ηρθε η μητρικη!Πρωτη αποπειρα στα 4,1Ghz με ρευμα 1.26V.Ετρεξα το Prime για 4 ωρες και ολα καλα!Πως να συνεχισω,να ανεβασω μονο το multiplier η να πειραξω και τιποτα αλλο? Στην φώτο που έβαλες εχει σταματήσει ο worker 5 η εμένα μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Σωστος,και εγω η αληθεια ειναι οτι δεν το παρατηρησα...Απ οτι ειδα,δεν εβγαλε error αλλα warnings...Τι σημαινει αυτο?Προχωρησα αλλο λιγο και απ τις 11 το πρωι τρεχει(prime 95) στα 4.5Ghz με ρευμα 1.4. Σε ενα δυωρο θα γυρισω σπιτι και θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα